Ismerje meg SAP tanácsadási, fejlesztési és támogatási szolgáltatásainkat!

Fedezze fel menedzsment tanácsadás szolgáltatásunk előnyeit!

Tudjon meg többet Data Science & Analytics szolgáltatásunkról!

Tekintse meg az egyedi szoftverfejlesztés szolgáltatásunkat!

Fő szolgáltatásaink és termékeink

Fő szolgáltatásunk SAP támogatás nyújtása hazai és európai ügyfeleinknek, elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc fókusszal. A Onespire Zrt. a budapesti mellett egy belgiumi irodával is rendelkezik, amely európai tevékenységünket képviseli és támogatja.

A zöldmezős SAP bevezetések mellett ügyfeleink többségével folyamatosan dolgozunk a meglévő folyamatok továbbfejlesztésén, valamint a jövőbeni stratégiai alapok kialakításán. Tanácsadóink kiemelkedő szakmai múlttal rendelkeznek a hagyományos logisztikai, termelési, pénzügyi és BI modulok terén.

Emellett folyamatosan fejlesztjük ismereteinket és tudásunkat az új SAP-termékek terén, és számos területen egyedi projekttapasztalatokkal rendelkezünk.

Szolgáltatásainkon kívül különféle saját fejlesztésű alkalmazásokat és termékeket is kínálunk ügyfeleinknek.

SAP tanácsadás és fejlesztés

SAP szolgáltatások illusztráció

A Onespire szakértői sok éves tapasztalattal rendelkeznek az SAP bevezetés, fejlesztés és támogatása terén. Tevékenységünk elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területésre fókuszál.

IT rendszerintegrációs szolgáltatás

IT rendszer integrációs szolgáltatás  illusztráció

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik a fix áras nemzetközi integrációs projektek lebonyolításában, ahol több alvállalkozót, csapatot, technológiát és üzleti szereplőt koordináltunk és harmonizáltunk a sikeres lebonyolítás érdekében.

Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás illusztráció

Szolgáltatásaink lefedik ügyfeleink stratégiai, koncepcionális, hatékonyságnövelő és módszertani tanácsadással, projektmenedzsmenttel, minőségbiztosítással és folyamattervezéssel kapcsolatos igényeit, felhasználva az agilis és hagyományos projektekben szerzett tapasztalatainkat.

Data science és Analytics szolgáltatás

Data science és Analytics szolgáltatások illusztráció

A Onespire platformfüggetlen Data Science és Analytics megoldásokat kínál azoknak a szervezeteknek, amelyek adatközpontú üzleti döntéseket szeretnének hoznai, elősegítve a tevékenységeik mérhetőségét és végső soron piaci pozíciójuk megerősítését.

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés illusztráció

Egyedi vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon, kihasználva a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeit. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a szoftverfejlesztési projektek minden fázisára kiterjedően.

Saját SAP alkalmazásaink és termékeink

Onespire saját fejlesztésű SAP szoftverek illusztráció

Az elmúlt évtizedben a Onespire Zrt. számos alkalmazást és terméket fejlesztett ki az SAP ECC és S/4HANA környezetekhez. Ismerje meg saját fejlesztésű megoldásainkat, amelyek ügyfeleinket az SAP ökoszisztéma produktív és költséghatékony használatában támogatják!

Menedzsment

A Onespire Zrt. vezetőségének bemutatása. Tovább…

Onespire menedzsment
Onespire kompetencia központok

Cégünkről

A Onespire Zrt. bemutatása. Tovább…

Partnereink

Együttműködés a Onespire Zrt.-vel. Tovább…

Onespire partnerek

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Fedezze fel legújabb videóinkat!

Karrierlehetőség

Onespire Zrt.

Junior pozíciók

Fedezze fel a pályakezdők és junior munkatársak számára kínált álláslehetőségeket!

Onespire karrier illusztráció

Szenior pozíciók

Tudjon meg többet a tapasztalt álláskeresők számára kínált lehetőségekről!

Legújabb híreink

Kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!