Data Science és Analytics szolgáltatások

Építsen képzett adatszakértőink tapasztalataira és növelje vállalkozása digitális érettségét!

 

Ismerje meg Data Science és Analytics szolgáltatásainkat!

A Onespire platform független BI megoldásokat kínál ügyfelei számára, akik adat alapon kívánnak mérhető döntéseket hozni, ez által jutva piaci versenyelőnyhöz.

A jelen állapot Digital Maturity Framework általi átfogó kiértékelését követően vállaljuk ügyféligényekre szabott adattárházas, reporting és data science megoldások tervezését és implementálását, valamint vállalati folyamatokba illesztését.

A digitalizációs program során kiemelt figyelmet fordítunk a változásmenedzsmentre szervezeti, folyamat és vállalati kultúra tekintetében, hogy elkerüljük az üzleti folytonosság megzavarását.

Megoldásainkkal maximalizáljuk az adatvagyonba történő beruházások megtérülését.

Data Science és Analytics szolgáltatásaink áttekintése

Technológiafüggetlen tanácsadás

A Onespire Data & Analytics Kompetencia Központja biztosítja, hogy tanácsadóink naprakész technológiák közül választva tudják Ügyfeleink számára a legköltséghatékonyabb és legrelevánsabb megoldásokat javasolni aktuális üzleti problémáik megoldására.

Digitális transzformáció

A BI érettségi modellünk segítségével vizsgáljuk meg vállalatát adat-, analitika- és üzleti folyamatok szempontjából, hogy digitális stratégiai tervet meghatározva jussunk el lépésről lépésre egy olyan szervezetig, ahol már csak adat alapon születhet döntés.

Adattárház megoldások

Költséghatékony, mégis rugalmas data lake, data mart és adattárház szolgáltatások. Stabil, biztonságos és skálázható adattárház és reporting megoldások a gyors és adatvezérelt döntéshozatali módszerek támogatására.

Adatvizualizáció & riportépítés

Reporting és vizualizációs megoldásainkkal a legtöbb üzleti értéket és összefüggést nyerjük ki adataiból. Operacionalizált, valós idejű riportokkal támasztjuk alá a gyors és pontos, adat alapú üzleti döntéseket.

Data Science megoldások

Data Science csapatunk erős üzleti tapasztalatának köszönhetően olyan komplex analitikai megoldásokat épít, melyek hétköznapi üzleti felhasználók számára is könnyen érthető és használható, rugalmas modellekkel formálják át napi munkájukat.

Technológiafüggetlen tanácsadás

Az erős üzleti- és folyamat fókusz kulcsfontosságú a profitabilitás és növekedés legfájóbb működési- és technológiai akadályainak feltárásában.

A Onespire Zrt. Data & Analytics Kompetencia Központja biztosítja, hogy tanácsadóink naprakész technológiák közül választva tudják Ügyfeleink számára a legköltséghatékonyabb és legrelevánsabb megoldásokat javasolni aktuális üzleti problémáik megoldására. Lehetővé tesszük, hogy a vállalat az adatot, mint stratégiai eszközt hasznosítva növelje üzleti performanciáját és az ügyfélelégedettséget.

A digitális transzformáció elősegítése

A Onespire BI érettségi modellje segítségével vizsgálja meg és értékeli ki az Ügyféllel közösen a vállalatot adat, analitika, szervezeti felépítés és üzleti folyamatok szempontjából, hogy digitális stratégiai tervet meghatározva jussunk el az aktuális állapotból lépésről lépésre egy olyan szervezetig, ahol már csak adat alapon születhet döntés. Ezen a transzformációs úton számtalan szolgáltatással tudjuk támogatni és biztosítani az egyes érettségi szakaszokba való átlépést anélkül, hogy az üzletmenet folytonosságát megzavarnánk.

Digitális transzformáció roadmap

Adattárház megoldások

Költséghatékony, mégis rugalmas data lake, data mart és adattárház megoldások – Stabil, biztonságos és skálázható adattárház és reporting megoldásokat tervezünk, fejlesztünk és optimalizálunk a gyors és adatvezérelt döntéshozatali módszerek támogatására. Adattárházas csapatunk robosztus, mégis jól testreszabható ETL-, adatmodell- és DWH megoldásokat szállít széles technológiai körben on-prem, cloud vagy hybrid környezetben.

BI solutions áttekintés

Adat vizualizáció ésriportépítés

A vizualizáció művészet. Hasznos, mégis gyönyörű riportok készítése méginkább az. Riporting csapatunk számtalan módszerrel képes adataiból az üzleti szempontból legértékesebb információt és összefüggést kinyerni. Operacionalizált, valós idejű reportokkal támasztjuk alá a gyors és pontos, adat alapú üzleti döntéseket. Szolgáltatások: vizualizációs és riporting tudásközpont kiépítése, rapid workshopokon keresztül prototípus építés, vizualizációs sztenderdek, training, master data menedzsment, data governance.

Data science megoldások

Data Science csapatunk erős üzleti tapasztalatának köszönhetően mély, prediktív bepillantást nyújt adataiba, vagy célzott mesterséges intelligencia megoldásokkal ad ajánlásokat döntéshozók számára. olyan komplex analitikai megoldásokat építünk, melyek hétköznapi üzleti felhasználók számára is könnyen érthető és használható, rugalmas modellekkel formálják át napi munkájukat. Kiváló kapcsolatot ápolva közép-európai kutatóhálózatunkkal, speciális üzleti kérdésekre is megoldást találunk.

Szolgáltatások: adatbányászat, prediktív modellek, ökonometria, idősorelemzés, operációkutatás, gépi tanulás, ajánlórendszerek, geo-analitika, közösségi média elemzés, számítógépes látás.

Kérdése van Data Science és Analytics szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Kiemelt BI projekt referenciáink

Adattárház, DWH megoldások

Központi ügyfél DMS – Banki szintű központi ügyféladatbázis-kezelő rendszer kiépítése.

StatRep – Az új EDW megoldáson, üzleti specifikáción, tervezésen, fejlesztésen és tesztelésen alapuló jelentési rendszer bevezetése (mérleg, PNL pénzügyi kimutatás, EDW és mérleg egyeztetése).

Integrált információs rendszer DW projekt – Bankfúzióhoz kapcsolódó DWH megoldás kiépítése.

Szivárvány – Globális DWH-fejlesztések, beleértve az EKB COREP-et, FINREP-et, a likviditási jelentések csoportszintű konszolidációját.

Riport készítés és folyamat kialakítás és automatizálás

HR automatizálási projekt

 • Vállalati belső alkalmazásfejlesztés az alkalmazottak számára a fizetés összetevőinek nyomon követésére és lekérdezésére.
 • Adatbetöltés, adatbázis-fejlesztés a Microsoft SQL Serverben és az Azure-ban.
 • Frontend fejlesztés a Microsoft Power Apps alkalmazásban.
 • A folyamatok átfutási idejének csökkentése és az emberi hibák kiküszöbölése a Power Automation Solutions segítségével.
 • Riportok kialakítása a Microsoft Power BI-ban.

Kontrolling adatpiac (Data Mart) és riporting

 • Az adatigazság egyetlen verziójának létrehozása: A táblázatkezelő dzsungel átalakítása egy méretezhető, biztonságos kontrolling adatpiaccá.
 • Power BI jelentések fejlesztése az üzleti igények kielégítésére automatizált, valós idejű betekintéssel.
 • Analitikai megoldások biztosítása a kontrollerek számára, például alap jövedelmezőségi jelentés, üzemanyag-optimalizálás, pénzügyi előrejelzési modellek.
 • Előrejelzési modellek megvalósítása az Anaplan megoldásban.

Kereskedelmi szegmens veszteségszámítás

 • Lakossági és mikroszegmens hitel-visszafizetési adatpiaci szolgáltatása (az üzleti követelmények specifikációjától az UAT-ig, beleértve a kezdeti DB populációt is) egy nemzetközi banki ügyfél számára.
 • A megoldás három üzleti területet szolgált ki egyszerre (gyűjtés, hitelkockázat és modellezés).

Csoportos AML projekt

 • Csoportszintű pénzmosás-ellenes és országos szabályozási sztenderdek bevezetése az ügyfélkezelési folyamatokba.
 • Folyamat és funkcionális specifikáció, tervezés és tesztelés.

IFRS9

 • IFRS9 szabályok DWH bevezetése az Erste Bank számára, kockázati követelmények konszolidációja az Erste Grouppal, beleértve a DWH adatfolyamok tervezését és konszolidációját a csoportos üzleti adatfolyamokkal, rendszerintegráció végrehajtása.
 • DW folyamatok meghatározása, fejlesztése és tesztelése (csoportos számlatükör, kockázati költség, IF a felügyeleti és tulajdonosi riportokhoz).

   Üzleti és technológiai fókuszú BI vezető közel 20 év szakmai tapasztalattal data science, operációs és projekt menedzsment szerepkörökben. Épített csapatokat kockázatkezelési, reporting, elemzési és data science területeken is startup, KKV és nagyvállalati környezetekben egyaránt. Menedzselt nagyméretű (1M EUR+) BI projekteket nagyvállalatok számára, 30+ fős, keresztfunkcionális, nemzetközi projektcsapatokkal számos iparágban: bank, FMCG, kiskereskedelem, energia, légiipar.

   Specializációk: banki kockázatkezelés, digitális marketing elemzés, BI eszközök.

   Kutatási területek: Dinamikai rendszerek, gépi tanulás és ajánlórendszerek, geolokációs elemzés.

   Apáthy Sándor

   Apáthy Sándor

   A Data Science és Analytics Kompetencia Központ vezetője

   Ügyfeleink

   Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

    

   Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

   Fő szolgáltatásaink és termékeink

   SAP tanácsadás és fejlesztés

   SAP szolgáltatások illusztráció

   A Onespire szakértői sok éves tapasztalattal rendelkeznek az SAP bevezetés, fejlesztés és támogatása terén. Tevékenységünk elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területésre fókuszál.

   IT rendszerintegrációs szolgáltatás

   IT rendszer integrációs szolgáltatás illusztráció

   Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik a fix áras nemzetközi integrációs projektek lebonyolításában, ahol több alvállalkozót, csapatot, technológiát és üzleti szereplőt koordináltunk és harmonizáltunk a sikeres lebonyolítás érdekében.

   Menedzsment tanácsadás

   Menedzsment tanácsadás szolgáltatás illusztráció

   Szolgáltatásaink lefedik ügyfeleink stratégiai, koncepcionális, hatékonyságnövelő és módszertani tanácsadással, projektmenedzsmenttel, minőségbiztosítással és folyamattervezéssel kapcsolatos igényeit, felhasználva az agilis és hagyományos projektekben szerzett tapasztalatainkat.

   Data science és Analytics szolgáltatás

   Data science és Analytics szolgáltatások illusztráció

   A Onespire platformfüggetlen Data Science és Analytics megoldásokat kínál azoknak a szervezeteknek, amelyek adatközpontú üzleti döntéseket szeretnének hoznai, elősegítve a tevékenységeik mérhetőségét és végső soron piaci pozíciójuk megerősítését.

   Egyedi szoftverfejlesztés

   Egyedi szoftverfejlesztés illusztráció

   Egyedi vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon, kihasználva a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeit. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a szoftverfejlesztési projektek minden fázisára kiterjedően.

   Saját SAP alkalmazásaink és termékeink

   Onespire saját fejlesztésű szoftverek illusztráció

   Az elmúlt évtizedben a Onespire Zrt. számos alkalmazást és terméket fejlesztett ki az SAP ECC és S/4HANA környezetekhez. Ismerje meg saját fejlesztésű megoldásainkat, amelyek ügyfeleinket az SAP ökoszisztéma produktív és költséghatékony használatában támogatják!

   Partnereink

   bluetelligence Gold Partner logo
   SAP Silver Partner logó
   Microsoft Partner logo

   Kérdése van Data Science és Analytics szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

   Írja meg szakértőinknek!