Data Science és Innováció

Onespire Zrt.

Data science és innováció Onespire

A Onespire Zrt. BI (Business Intelligence, Üzleti Intelligencia) szakértői csapata olyan cégeknek, vállalatoknak kínál platformfüggetlen technológiai és üzleti megoldásokat, amelyek piaci pozíciójuk erősítése és versenyelőnyük növelése érdekében tudatosan törekszenek a mérhető, adatvezérelt döntéseket lehetővé tevő szervezeti és IT feltételek fenntartására és fejlesztésére.

Technológiafüggetlen Data Science és Innováció tanácsadás szolgáltatásaink

Agilis és költséghatékony BI szolgáltatásaink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy a Business Intelligence Maturity modell következő szintjére lépjenek a rendelkezésre álló adatok köre és felhasználása, az erre épülő analitikai, elemzési tevékenységek hasznosulása, illetve az üzleti célokat támogató, rugalmas IT stratégia kialakítása tekintetében is.

Technológiafüggetlen Data Science és Innováció tanácsadási szolgáltatásaink eredményeként a rendelkezésre álló vállalati adatvagyon teljes és minimális manuális beavatkozást igénylő kiaknázásával biztosítjuk az üzleti teljesítmény és a felhasználói elégedettség jelentős mértékű növelését.

Digitális transzformáció stratégia kialakítása

A Onespire Zrt. digitális transzformáció terén jelentős gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakértői a stratégia kialakításának első lépéseként az ügyféloldali érintettekkel közösen kiértékelik, hogy a vállalat kiinduló állapotában milyen érettségi szinten helyezkedik el az adatgazdálkodás, az adatok elemzése és a szervezet felkészültsége terén.

Ezt egy végrehajtható stratégiai terv felépítése követi, amelynek végrehajtásával a digitális transzformáció során kiemelt szerepet játszó dimenziókat harmonizáltan lehet fejleszteni, ezáltal magasabb BI érettségi szintet lehet elérni, az üzleti folytonosság megszakítása nélkül.

Data Lake és adattárház megoldások

Data Science csapatunk kiemelt célja olyan megbízható, biztonságos és skálázható BI adattárház (DWH) és Data Lake (adat-tó) megoldásokat szállítani megbízóink számára, amelyek stabil alapját képezik az adatvezérelt vállalati döntéshozatalnak.

Szakértőink sokéves tapasztalattal bírnak az on-premise (helyben telepített), cloud (felhős) és hibrid környezetben leszállított költséghatékony, testreszabott és rugalmas ETL, adatmodellezési és DWH projektek sikeres végrehajtása terén.

Adatvizualizáció és jelentéskészítés szolgáltatásaink

Meglátásunk szerint az adatvizualizáció megfelelő kiépítése művészet. Az üzletileg is hasznos, magától értetődő, mégis lenyűgöző vizualizációk készítése pedig összetett és különleges látásmódot és tapasztalatot igénylő feladat.

Célunk olyan adatvizualizációk létrehozása ügyfeleink számára, amelyek akár korábban fel nem ismert, rejtett üzleti összefüggésekre is rávilágítanak. Az adatvizualizációs szakértőink által épített operacionalizált, valós idejű jelentésszolgálat kulcsfontosságú az adatvezérelt, gyors döntéshozatalban.

Data Science szolgáltatásaink

A Onespire Zrt. adatbányász és modellező szakértőinek segítségével a vállalati adatok mélyebb összefüggései érthetővé válnak, ezáltal az előrejelző és ajánlórendszerek létrehozása is lehetségessé válik.

Data Science szolgáltatásaink valódi értéke abban rejlik, hogy mély módszertani ismereteket magába foglaló, komplex adatmodelleket hozunk létre, amelyeket könnyen elérhetővé és érthetővé teszünk minden érintett felhasználó számára.

Data Science szakértőink kiváló kapcsolatokat ápolnak különböző neves hazai és külföldi egyetemekkel és kutatóintézetekkel, így a projektjeink sikeréhez elengedhetetlen speciális módszertani és üzleti háttértudás rendkívül széles alapokon nyugszik.

A Onespire BI csapata biztosítja az ügyfelei adatba történő beruházásának maximális megtérülését.

Kapcsolódó szolgáltatásunk: SAP adattárház

A Data Science és Innovációhoz szorosan kapcsolódnak a Onespire Zrt. SAP BI üzletága által biztosított tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásainkhoz, amelyeket munkatársaink az SAP eszköztár használatával és a fenti alkalmazások kombinációval nyújtanak ügyfeleinknek.

 

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Ismerje meg egyéb szolgáltatásainkat, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP szolgáltatások ikon

SAP
SZOLGÁLTATÁSOK

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás ikon

MENEDZSMENT
TANÁCSADÁS

Rendszerintegrációs szolgáltatás ikon

INTEGRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK

Szoftvertesztelés szolgáltatás

SZOFTVERTESZTELÉS SZOLGÁLTATÁS

Kérdése van Data science és innováció szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

6 + 8 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This