DocuLine

Vállalati dokumentumkezelés – Digitalizáció – Munkafolyamat automatizálás

Bemutatkozik a DocuLine

A DocuLine rendszer célja a vállalatoknál felmerülő napi dokumentációs, és ezzel összefüggésben keletkező jóváhagyási feladatok támogatása. Cégünk testreszabott, adott vállalati igények szerint kialakított informatikai támogatást nyújt ezen kihívások kezeléséhez.

Tanácsadóink felmérik az ügyviteli folyamatokat és üzleti területeket, majd megoldási javaslatot tesznek a digitalizálásukra.

Emellett számos rendszerintegrációs lehetőséget kínálunk, amellyel további hatékonyságjavulás érhető el.

A tervezés és megvalósítás fázisai után részt veszünk a kulcsfelhasználók oktatásában és az üzemeltetés során is  terméktámogatást nyújtunk.

Informatikai megoldásaink alkalmazásával az adminisztrációs terhek csökkennek, a munkafolyamatok felgyorsulnak, átláthatóak és tervezhetőek lesznek.

DocuLine vállalati dokumentumkezelő rendszer logó
Dokumentumkezelés logó

Vállalati dokumentum kezelés

Dokumentumok strukturált, központi helyen történő tárolása.

Jogosultság kezelt hozzáférés és visszakereshetőség, jóváhagyás folyamat támogatás.

Új dokumentumok létrehozásának támogatása sablonkezeléssel, üzleti szabályokkal és közös munka támogatással.

Számlakezelés logó

Számlakezelés

A vállalati számlakezelés digitalizálása az üzleti folyamatok hatékonyságának és az adminisztráció csökkentésének kulcsfontosságú eleme.

A szállítói számlaképek és számlaadatok digitális nyilvántartása lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan hozzáférhessünk a számlainformációkhoz, és átlátható módon kezelhessük azokat. Az e-számla hitelesítés szintén nagyban megkönnyíti a számlakezelést, és időt takarít meg. A NAV interfész segítségével pedig egyszerűen és gyorsan lekérdezhetjük a NAV számlaadatokat, amely szintén hozzájárul az átlátható és hatékony adminisztrációhoz. A számlajóváhagyás funkció lehetővé teszi a számlák gyorsabb feldolgozását és jóváhagyását, ami szintén időtakarékosságot eredményez. A költségallokáció funkció segítségével könnyen és pontosan eloszthatjuk a költségeket a különböző projektek között. A rendszer képes a vállalat számlavezető bankja által előírt formátumban utalási állományt előállítani és beküldeni a banki rendszerbe. A vállalatirányítási (ERP) rendszerekkel történő integráció felgyorsítja, hatékonyabbá teszi és leegyszerűsíti a számlakezeléssel járó adminisztrációs folyamatokat.

Összeségében, a vállalati számlakezelés digitalizálása csökkenti az adminisztrációs terhet, hatékonnyá teszi a munkafolyamatokat.

Bővíthetőség logó

Bővíthetőség

Funkcionálisan bővíthető, tipikus funkciók:

 • Erőforrás foglaló,
 • Szabadság kezelés,
 • HR funkciók,
 • Szerződés kezelés,
 • Postakönyv,
 • Szállítólevél nyilvántartás,
 • Alvállalkozói megrendelések kezelése,
 • Beszerzés támogatás és engedélyezés,
 • Árajánlat kezelés,
 • Projekt nyilvántartás és -adminisztráció.

Miért a DocuLine?

A rendszer használata hatékonyabbá teszi az adminisztratív folyamatokat és segíti a belső kommunikációt. A dokumentumokat biztonságosan és jogosultságokkal védetten tárolhatja, elkerülve az illetéktelen hozzáférést. Az alkalmazás távoli elérést kínál, ami hatékony home office munkavégzést tesz lehetővé. Ne vesztegesse az idejét ismétlődő manuális feladatokkal, szabadítsa fel erőforrásait a folyamatok digitalizálásával és automatizálásával.

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

Fő szolgáltatásaink és termékeink

SAP tanácsadás és fejlesztés

SAP szolgáltatások illusztráció

A Onespire szakértői sok éves tapasztalattal rendelkeznek az SAP bevezetés, fejlesztés és támogatása terén. Tevékenységünk elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területésre fókuszál.

IT rendszerintegrációs szolgáltatás

IT rendszer integrációs szolgáltatás illusztráció

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik a fix áras nemzetközi integrációs projektek lebonyolításában, ahol több alvállalkozót, csapatot, technológiát és üzleti szereplőt koordináltunk és harmonizáltunk a sikeres lebonyolítás érdekében.

Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás illusztráció

Szolgáltatásaink lefedik ügyfeleink stratégiai, koncepcionális, hatékonyságnövelő és módszertani tanácsadással, projektmenedzsmenttel, minőségbiztosítással és folyamattervezéssel kapcsolatos igényeit, felhasználva az agilis és hagyományos projektekben szerzett tapasztalatainkat.

Data science és Analytics szolgáltatás

Data science és Analytics szolgáltatások illusztráció

A Onespire platformfüggetlen Data Science és Analytics megoldásokat kínál azoknak a szervezeteknek, amelyek adatközpontú üzleti döntéseket szeretnének hoznai, elősegítve a tevékenységeik mérhetőségét és végső soron piaci pozíciójuk megerősítését.

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés illusztráció

Egyedi vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon, kihasználva a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeit. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a szoftverfejlesztési projektek minden fázisára kiterjedően.

Saját alkalmazásaink és termékeink

Onespire saját fejlesztésű szoftverek illusztráció

Az elmúlt évtizedben a Onespire Zrt. számos alkalmazást és terméket fejlesztett ki az SAP ECC és S/4HANA környezetekhez. Ismerje meg saját fejlesztésű megoldásainkat, amelyek ügyfeleinket az SAP ökoszisztéma produktív és költséghatékony használatában támogatják!

Partnereink

bluetelligence Gold Partner logo
SAP Silver Partner logó
Microsoft Partner logo

Kérdése van a Onespire saját alkalmazásaival és termékeivel kapcsolatban?

Írja meg szakértőinknek!