Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatások

Testre szabott vállalati alkalmazások kialakítása

Ismerje meg szoftverfejlesztési szolgáltatásainkat!

Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásaink során arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek olyan átfogó informatikai megoldásokat nyújtsunk, amelyek hatékonyan támogatják mindennapi munkájukat.

Tanácsadói és fejlesztői csapatunk kiterjedt üzleti és technológiai ismeretekkel rendelkezik, kiváló lehetőséget biztosítva hatékony és időtálló alkalmazások létrehozására.

Arra koncentrálunk, hogy ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, rugalmasan alkalmazkodva igényeikhez és követelményeikhez.

Ismerősek ezek a kihívások az egyedi szoftverek fejlesztése során?

Hiányozó belső erőforrások

A belső szoftverfejlesztő csapat mérete vagy képességei gyakran nem elegendőek a szükséges megoldás kialakításához. Még a megfelelő erőforrásokkal és hozzáértő programozókból, tesztelőkből és informatikai projektmenedzserekből álló csapat esetében is előfordulhat, hogy amikor egy speciális készségekkel, ismeretekkel rendelkező munkatárs távozik, akkor hónapokig tart az utód megtalálása, ami viszont lelassítja vagy akár le is állítja a projektet és pazarolja az erőforrásokat. A komplex szakmai alkalmazások fejlesztése a legtöbb esetben meghaladja a cégek képességeit.

A Onepsire Zrt. tapasztalt fejlesztőcsapata minden szükséges szakértelemmel és erőforrással rendelkezik ahhoz, hogy professzionális egyedi szoftvermegoldásokat készítsen időben és a költségvetési kereten belül.

Meghatározatlan vagy irreális célok

Egyedi szoftver tervezése során a világos jövőkép hiánya vagy a megvalósíthatatlan célok biztos kudarchoz vezet. A tapasztalatlan szoftverfejlesztő csapatok gyakran nem tudják meghatározni az üzleti követelményeket, vagy elfogadják az irreális elvárásokat.

Szakképzett egyedi szoftverfejlesztési vezetőink biztosítják, hogy ezek a buktatók elkerülhetők legyenek. Segítenek egy szilárd keretrendszer felállításában, a megoldás céljainak meghatározásában, megvalósíthatóságának ellenőrzésében és az alkalmazás által nyújtott érték maximalizálásában.

Magas szintű technikai problémák

Egyedi szoftverek fejlesztése során súlyos következményekkel járhat, ha nem a legmegfelelőbb, a meglévő és tervezett informatikai infrastruktúrába illeszkedő technológiai környezetet választják ki. A legjobb és legmegfelelőbb ökoszisztéma kiválasztása naprakész és specifikus tudást igényel, amely gyakran nem érhető el házon belül.

A Onespire szakértői gondoskodnak arról, hogy minden egyedi szoftverfejlesztési projekthez a legalkalmasabb és legújabb technológia kerüljön kiválasztásra, igazodva a konkrét üzleti célokhoz és az adott informatikai környezet korlátaihoz.

Pontatlan költségbecslés és határidők

Egy szoftverfejlesztési projekt teljes költségének meghatározása összetett feladat, és széleskörű tapasztalat nélkül általában alulfinanszírozott, nagy hibaarányú projektekhez vezet. Emellett az irreális határidők felállítása negatívan hat a szoftverek minőségére és használhatóságára, felesleges stresszt okozva az érintett feleknek.

Egy professzionális szoftverfejlesztő cég alkalmazása biztosítja, hogy a kezdetekkor reális költségvetés és ütemezés álljon rendelkezésre. A Onespire csapata nemcsak széles körű tapasztalattal rendelkezik különböző iparágakban az egyedi alkalmazásfejlesztési projektek költségvetésének és határidőinek tervezésében, hanem pontos adatokkal is rendelkezik a tényleges költségekről és átfutási időkről.

Nem megfelelő projektmenedzsment

Az egyedi szoftverfejlesztési projektek még megfelelő fejlesztői erőforrások rendelkezésre állása mellett is gyakran meghiúsulnak a nem hatékony irányítás miatt. Az egyedi alkalmazásfejlesztési projektek menedzselése kihívást jelentő feladat, tapasztalt szakembereket igényel. A projektmenedzsernek képesnek kell lennie a kérdések és kérések szűrésére és rangsorolására, miközben megérti az üzleti és technológiai szempontokat, biztosítva, hogy minden terület megfelelő figyelmet kapjon, egyensúlyba hozza a kód minőségét és a ráfordításokat, valamint biztosítsa, hogy a fejlesztés a tervek szerint haladjon. A fejlesztőknek harmonikusan kell együttműködniük a projektmenedzserrel, megbízva és elfogadva az irányítást. Ha a projektmenedzser és a fejlesztők nem összeszokottak, az lelassíthatja a fejlesztést vagy komolyabb problémákat okozhat.

Amennyiben nem áll rendelkezsre egy teljes szoftverfejlesztő csapat a szervezeten belül, jobb megoldás, ha egy professzionális külső csapatot alkalmaz, aki felelősséget vállal a teljes körű szállításért.

Változó követelmények, az elvárások módosulása, bővülése

Amikor a fejlesztés során folyamatosan változnak az igények, a kódot át kell írni, ami nemcsak lelassítja a projektet, de bizonyos esetekben nem megfelelő minőségű vagy hibás terméket eredményez. Emellett szigorú elvárás-kontroll nélkül az egyedi szoftverfejlesztési projektek az értékes erőforrások véget nem érő elfecsérléséhez vezethetnek.

Tapasztalt egyedi szoftverfejlesztő csapatunk gondoskodik arról, hogy miközben a valóban szükséges és reális módosításokat gondosan megtervezzük, jól dokumentáljuk és aprólékosan végrehajtjuk, a túlzott és nem praktikus változtatási kéréseket hárítjuk.

A megfelelő szoftvertesztelés hiánya

Egy másik gyakori probléma a belső egyéni alkalmazásfejlesztéssel kapcsolatban, hogy a szükséges tesztelési folyamatot nem hajtják végre teljesen vagy megfelelően. A legtöbb esetben ugyanaz a csapat, aki a kódot fejleszti, részleges FAT-tesztet hajt végre, az ellenőrzés többi részét pedig az üzleti felhasználók végzik el, gyakran az életbe lépés után. Ez késéseket és később költséges módosításokat eredményez.

A Onepsire egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásait kínáló csapata minden fázisba beépítve tartalmazza az összes szükséges tesztelési eljárást, biztosítva a kiváló minőségű kódot és funkciókat, hatékonyan szolgálva a kitűzött üzleti célokat.

A Onespire Zrt. egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásainak jellemzői

Testre szabott vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon és a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeinek kihasználásával.

Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a fejlesztési projektek minden fázisára és szempontjára kiterjedően.

Első lépésként az üzleti követelményeket az ügyféllel együtt határozzuk meg és véglegesítjük. Az érintettekkel folytatott személyes interjúk során pontosítjuk az igények részleteit, valamint megbeszéljük és dokumentáljuk az ismert kihívásokat, problémákat. Úgy gondoljuk, hogy ez egy fontos lépés, mert tapasztalataink szerint a hasznos és hatékony üzleti megoldások létrehozásának kulcsa az összes követelmény világos és pontos meghatározása.

A workshopok során nemcsak informatikai támogatást nyújtunk, hanem széleskörű tapasztalataink alapján szervezeti és üzleti folyamat-optimalizálási javaslatokat is megfogalmazunk.

Alkalmazásfejlesztési szolgáltatásaink az alábbiakra terjednek ki

Microsoft SharePoint konzultáció

A legelső kérdés az, hogy a SharePoint jelenti-e az ideális megoldást az adott igényekre, amelyeket üzleti és informatikai szempontból is meg kell vizsgálni. SharePoint tanácsadóink hatékonyan tudják támogatni a belső üzleti folyamatok felelőseit és informatikai szakértőit ​​a kezdeti értékelési fázis során, hogy megalapozott döntést hozzanak az optimális technológiai környezetről.

Microsoft SharePoint alaprendszer megvalósítása

A Onepsire szakértői csapata biztosítja, hogy a keretrendszer rövid és hosszú távú üzleti célokat is szolgáljon. Gyakorlatban bevált módszertanunkkal az alábbi fő lépéseket követjük a Microsoft SharePoint alaprendszer bevezetése során:

 • Helyszíni felmérés és követelményspecifikáció.
 • Rendszerterv készítése az igények alapján.
 • A követelményeknek megfelelően elkészített megoldás telepítése.
 • A telepített rendszer tesztelése.
 • Élesítés.
 • Felhasználók és rendszergazdák képzése.

  SharePoint alapú egyéni alkalmazások fejlesztése

  Az újonnan bevezetett vagy meglévő SharePoint keretrendszer alapján egyedi alkalmazásokat fejlesztünk ügyfeleink igényei szerint. A megoldás létrehozásának fő lépései a következők:

  • Az üzleti igények azonosítása és meghatározása.
  • Az alkalmazás tervezése.
  • Egyedi szoftverfejlesztés.
  • Az alkalmazás tesztelése.
  • Felhasználók és rendszergazdák oktatása.
  • A kifejlesztett alkalmazás bevezetése.
  • Rendszertámogatás biztosítása.

  Microsoft SharePoint oktatások

  A Onespire Zrt. SharePoint oktatásokat tart különböző csoportok számára, például:

  • alap SharePoint felhasználók,
  • SharePoint rendszergazdák,
  • SharePoint Designer felhasználók, egyedi belső munkafolyamatok létrehozásához,
  • SharePoint fejlesztők.

   Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásaink előnyei

   1. Az egyedi szoftverfejlesztés költségeinek csökkentése

   Egyedi Microsoft SharePoint alkalmazások létrehozása speciális készségeket és ismereteket igényel. Még nagyobb cégeknél is ritkán lehetséges ezeknek az egyedi képességeknek és erőforrásoknak a belső biztosítása és fenntartása.

   A Onespire Zrt. Microsoft SharePoint tanácsadókból és fejlesztőkből álló csapata hatékonyan és költséghatékonyan tud magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani.

   2. A belső erőforrások optimalizálása

   Ha rendelkezésre állnak belső fejlesztői erőforrások, nem mindig a legjobb választás, ha azokat teljes egészében bizonyos egyedi fejlesztési projektekhez rendeli, hosszabb időre. Ez nemcsak az értékes munkatársakat vonja el alapvető feladataiktól, de a megoldás megvalósítása tovább tarthat.

   Csapatunk az egyedi szoftverfejlesztés bármely területén kiegészítheti belső informatikai csapatát, biztosítva, hogy mind a fő üzleti célok, mind az új alkalmazás megkapja a szükséges figyelmet és erőforrásokat.

   3. A legújabb technológiák és megoldások kihasználása

   A Microsoft SharePoint egy gyorsan és folyamatosan változó környezet, a technológiai ökoszisztéma évről évre fejlődik. A belső informatikai csapatok általában nem egy területre koncentrálnak, így előfordulhat, hogy nem naprakészek a legújabb vagy a közelgő technológiák és lehetőségek terén.

   A Onespire Microsoft SharePoint szakértői erre a szegmensre specializálódtak, így nem csak azt tudják garntálni, hogy minden egyedi szoftverfejlesztési projekt a jelenlegi technológiát használja, hanem figyelembe veszik a közelgő verziókat is, hogy időtálló megoldást hozzanak létre.

   4. Egyedi fejlesztések gyors leszállítása

   Amikor terstre szabott szoftverre van szükség, az időben történő átadás általában kritikus. A belső informatikai osztályok a mindennapi feladataik miatt ritkán képesek gyorsan elkészíteni ezeket a megoldásokat.

   Jelentős méretű, egyedi szoftverfejlesztő csapatunk képes támogatni a belső erőforrásokat, vagy önállóan leszállítani a teljes alkalmazást a követelményeknek megfelelően. Ez garantálja, hogy a szükséges megoldás időben és költséghatékonyan készül el.

   5. Használja ki a szakértő szoftverfejlesztők tudását

   Nagyon kevés cég alkalmaz elegendő tapasztalt szoftverfejlesztőt belső projektjeihez. A szükséges képességek és készségek megszerzése és fenntartása ezen a területen ritkán biztosítható.

   A Onespire Zrt. tapasztalt egyedi szoftver fejlesztő csapata mindig naprakész a legújabb technológiák terén, kiemelkedő ismeretekkel és referenciákkal rendelkezik az egyedi alkalmazások Microsoft SharePoint alapon történő létrehozásában. Ez biztosítja, hogy a megoldás a legjobb és leghatékonyabb megközelítést alkalmazza.

   6. Alakítsa rugalmasan a szoftverfejlesztési kapacitását

   Ha sürgősen szükség van egyedi szoftverre a szervezeten belül, vagy egy vállalkozás gyors növekedés vagy változása miatt gyakran érkezik új igény, lényegesen több alkalmazásfejlesztőre lehet szükség. Az informatikai szakértők felkutatása és alkalmazása nem könnyű feladat és sok időbe is telik. A csúcsigényekre méretezett belső IT fejlesztő csapat felépítése és megtartása nem praktikus és költséghatékony megközelítés.

   Microsoft SharePoint fejlesztőkből és tanácsadókból álló jelentős méretű csapatunk szükség esetén költséghatékony és eredményorientált módon segíthet szervezetének leküzdeni a belső erőforráshiányt.

   Néhány példa korábbi egyedi szoftverfejlesztéseinkből

   Elektronikus szerződéskezelési megoldások

   Elektronikus szabályzat és eljáráskezelő szoftver

   SharePoint és ShortPoint alapú intranet

   Megbeszéléskezelő alkalmazások

   Követelménykezelési megoldás fejlesztési projektekhez

   Központi feladatkezelő alkalmazás

   Eszközkezelő szoftver

   Csapatmunkát támogató alkalmazás

   Belső teljesítményértékelési rendszer

   Coaching támogató rendszer

   Miért válassza a Onespire Zrt. csapatát egyedi szoftverfejlesztési szállítóként?

   NEgyéni alkalmazásfejlesztő csapatunk jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a vállalati szintű Microsoft SharePoint alkalmazások .NET platformon történő kialakításában.

   NKöltséghatékony és magas színvonalú megoldásfejlesztési szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára Európa-szerte, jelentős szakértői csapattal.

   NGyakorlati tapasztalataink alapján rövid időn belül komplex és a működés szempontjából kritikus szoftvereket tudunk kialakítani.

   NAz egyedi szoftverfejlesztési projektekhez minden szükséges szakértőt biztosítunk, például üzleti elemzőket, műszaki architektúra specialistákat, megoldástervezőket, fejlesztőket, projektmenedzsereket, tesztmenedzsereket és tesztelőket.

   Ügyfeleink

   Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

    

   Ismerje meg legfrissebb bejegyzéseinket!

   Kérdése van egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

   Írja meg szakértőinknek!