Beszámoló cégünk 2022 évi karácsonyi támogatásairól

Onespire Zrt.

Bár a karácsonyt már egy ideje már magunk mögött hagytuk, és az ünnepekkel együtt járó lassabb időszakot felváltották a tempósabb munkanapok, szeretnénk beszámolni cégünk év végi jótékonysági tevékenységéről.

A Onespire Zrt. vezetősége és munkatársai kötelességüknek érzik segítséget nyújtani azoknak, akik kiszolgáltatott helyzetben élnek és rászorulnak a támogatásunkra. Ezért tavaly karácsonykor is úgy döntöttünk, hogy olyan egyesületeket, alapítványokat patronálunk, amelyek nemes célokért küzdenek.

Hasonlóan a korábbi évekhez, most is elsősorban a gyermekek kerültek a középpontba, így az alábbi négy szervezetet segítettük működésük fenntartásában és fejlesztésében:

  • Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért
  • Kékgolyó a Daganatos Betegekért Alapítvány
  • Rejtett Kincsek Down Egyesület
  • Bátor Tábor Alapítvány

Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért

A Máthé Erzsi Alapítvány a Koraszülöttekért kiemelten közhasznú alapítvány célja a kora- és újszülöttek intézményen belüli és otthoni ellátásának támogatása. A szervezet adományokból támogatja a szülőket betegőrző monitorok, légzésfigyelő készülékek, digitális csecsemőmérlegek, hűtőszekrények, fényképezőgépek vásárlásával. Ösztöndíj formájában támogatja az I.sz. Gyermekklinika Újszülött Intenzív Osztályán valamint a Péterfy Sándor utcai Kórház Neonatológia osztályon dolgozók szakmai továbbképzését.

A Onespire Zrt. 2022-ben 2.000.000 forinttal támogatta az alapítvány működését.

További információk a Máthé Erzsi Alapítványról: matheerzsialapitvany.hu

Kékgolyó a Daganatos Betegekért Alapítvány

A Kékgolyó a Daganatos Betegekért Alapítvány célja az Országos Onkológiai Intézet egészségmegőrző, betegségmegelőző, egészségfejlesztő, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs, kutatási, oktatási, szakmai és tudományos tevékenységének támogatása.

Az alapítvány kuratórium elnöke: Dr. Lövey József centrumvezető-helyettes főorvos, egyetemi docens.

Cégünk 2.000.000 forintot adományozott a Kékgolyó a Daganatos Betegekért Alapítvány számára 2022 év végén.

További információk a Kékgolyó a Daganatos Betegekért Alapítványról: https://onkol.hu/egyesuleti-alapitvanyok/

Rejtett Kincsek Down Egyesület

A Rejtett Kincsek Down Egyesület a Down-szindrómával és más fogyatékkal élő gyermekeket, felnőtteket és családjaikat segíti, hogy aktív és boldog életet élhessenek a társadalom teljes jogú tagjaiként.

Az egyesületben igyekeznek életen átívelő segítséget nyújtani a hozzájuk forduló családoknak. Régóta működő, nemrégiben indult és kidolgozás alatt lévő programjaik egymásra épülnek, biztosítva az ellátottak folyamatos kísérését. A teljes esélyegyenlőséget kívánják elérni: hogy a fogyatékossággal élők megtalálják a számukra járható utat.

Törekszenek arra, hogy szinte minden életszakaszban tudjanak segítséget és megfelelő információt nyújtani az érintett családoknak és a szakembereknek egyaránt.

Cégünk 3.000.000 forint értékben járult hozzá a Rejtett Kincsek Down Egyesület működésének fenntartásához.

További információk a Rejtett Kincsek Down Egyesületről: downegyesulet.hu

Bátor Tábor Alapítvány

A Bátor Tábor 2001 óta nyújt sorsfordító élményeket a súlyosan vagy krónikusan beteg gyerekeknek és családtagjainknak, illetve azoknak, akik elvesztették gyermeküket.

Nevetést visznek a kórházi ágyak mellé, online programjaikon keresztül az otthon falai közé és az osztálytermekbe, hogy erőt és bátorságot adjanak a játékon és a közös élményeken keresztül a nehéz helyzetekben.

Cégünk, a Onespire Zrt. munkatársai tavaly év végén az irodai garázsvásárban összegyűlt 400.000 forintot megduplázta, így összesen 800.000 forinttal támogattuk a Bátor Tábor Alapítvány működését.

További információk a Bátor Tábor alapítványról: batortabor.org

Ezúton is köszönjük az alapítványok munkatársaink és önkénteseinek egész éves tevékenységét és a Onespire Zrt. jótékonysági akciójában részt vevő munkatársainak a támogatását!

 

Beszámoló cégünk 2022 évi karácsonyi támogatásairól

Onespire Zrt.

Onespire logó kicsi

Tekintse meg további bejegyzéseinket!

SAP RISE konferencia 2023

SAP RISE konferencia 2023

Beszámoló cégünk a Digitális Transzformációs napok eseménysorozat SAP RISE 2023 konferencia első napján tartott előadásáról.

bővebben

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot a Onespire szakértőivel!

Kövesse közösségi média oldalainkat!