bluetelligence partner rendezvény 2023

Enhancing Certification & Partnership

Beszámoló a konferenciáról

A Onespire Business Intelligence Team tagjai, Skapér Alíz, Szabó Krisztián, Kaprinyák Zsolt és Halmos Endre a múlt héten részt vettek a bluetelligence GmbH „Enhancing Certification & Partnership” eseményén Innsbruckban.

Pénteken Max Blanc, Alexander Dürrstein és Alexander Ludwig a bluetelligence vezető munkatársai bemutatták a Performer Suite frissítéseit, az Enterprise Glossary legújabb verzióját, valamint az új MetadataAPI alkalmazást.

A konferencia következő részében Halmos Endre a Onespire bluetelligence megoldásokkal kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal.

Szombaton izgalmas csapatépítő játékon vehettek részt a jelenlévők a Kühtai síparadicsomban, csípős -19 fokos hidegben. A program egy kellemesen meleg igluban, forró tea kortyolgatásával ért véget.

Köszönjük a bluetelligence csapatának a remek alkalmat az információmegosztásra és tapasztalatcserére, illetve az igazi téli kalandokat Ausztriában! 

Ha többet szeretne megtudni a Performer Suite megoldásról, az SAP Business Analytics folyamatok automatizálására tervezett hatékony eszközkészletről, kattintson az alábbi gombra!

Tekintse meg galériánkat!

bluetelligence partner rendezvény 2023

Onespire Zrt.

Onespire logó kicsi

Tekintse meg további bejegyzéseinket!

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot a Onespire szakértőivel!

Kövesse közösségi média oldalainkat!