Onespire és Mindspire közös síelés 2023 – Ausztria

Beszámolónk az eseményről

Többéves hagyományunkat folytatva idén március 9 és 12 között a Onespire és a Mindspire közös síelést szervezett munkatársaink és családtagjaik számára.

Ezúttal Stájerországba, a Murau régióban található Kreischberg síterepre látogattunk el, amely a kezdő, a középhaladó és a haladó síelők számára is alkalmas a sportolásra és kikapcsolódásra.

A hegy lábánál található négycsillagos Hotel Relax Resortban szálltunk meg, amely tökéletes helyszínt biztosított a sportolás és a pihenés mellett a bulizásra is.

Az időjárással szerencsénk volt, tökéletes körülmények között fedezhettük fel a síterepet. A kezdők síoktató és néhány rutinos résztvevő segítségével ismerkedhettek meg a sport alapjaival.

A közös sportalkalmak rendkívül fontosak számunkra, mert segítenek munkatársainknak összekapcsolódni, közösséget építeni és az egészséges életmódra ösztönözni egymást. A családtagoknak pedig lehetőségük van megismerni szeretteik kollégáit is.

Túróczi Péter, Kozma Álmos, Paksi Álmos, Sükösd Balázs és Szilágyi Zsolt kollégáink vasárnap beneveztek az MVM Magyar Kupa Havas Szezonzáró Síversenyére, amelyet a Dockyard szervezett. Ezúton is gratulálunk nekik!

A síelés után minden este jó hangulatú bulival zártuk a napot.

Köszönjük a szervezőknek és résztvevőknek is a jó hangulatú programot!

 

Tekintse meg képeinket!

Onespire és Mindspire közös síelés 2023 – Ausztria

Onespire Zrt.

Onespire logó kicsi

Tekintse meg további bejegyzéseinket!

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot a Onespire szakértőivel!

Kövesse közösségi média oldalainkat!