SAP RISE konferencia 2023

Digitális Transzformációs Napok

Múlt héten nagy megtiszteltetés volt a Onespire Zrt. részére, hogy az SAP-val közösen a Digitális Transzformációs napok eseménysorozat első napjának kiemelt partnere lehetett. Ez egy fantasztikus lehetőséget biztosított arra, hogy az SAP-val foglalkozó szakértőitől és partnereitől meghalgathassuk azokat az értékes tapasztalatokat és gyakorlati tanácsokat, amelyek segítségével felgyorsíthatjuk a digitális transzformáció útját.

Az esemény széles spektrumban ölelte fel a témaköröket, az intelligens technológiáktól a beszerzési lánc menedzsmentig és a résztvevőknek gyakorlati betekintést nyújtott abba, hogyan alkalmazhatják ezeket az innovációkat a saját vállalkozásaikban.

Külön köszönet a partnereinknek és kollégáinknak, akik szakmai prezentációikkal mutatták be tapasztalataikat az SAP megoldásaival kapcsolatban:

Kamuthy László a Boxy Zrt. Chief IT Officer-e egyedülálló megoldásokról számolt be hogyan lehet optimalizálni egy cég működését a raktármenedzsmentben az SAP RISE rendszer segítségével.

A hulladékkezelésről szóló prezentációban Veres Jenő, a MOL Nyrt. Senior Domain Expert-je és Tamásy Róbert, a Onespire Zrt. projektmenedzsere osztotta meg projekt tapasztalatát a rendszer kiválasztásának fő szempontjairól és az ipari hulladékkezelési rendszer előnyeiről a MOL Nyrt. égisze alatt.

Az analitikai eszközökről szóló prezentációban Szebenyi Bálint, az Onespire Kft. BI szakértője mutatta be, hogyan támogatja az SAP S/4HANA rendszert analitikai eszközökkel, és elemzi az Embedded Analytics, az SAP BW és a DWC használatának lehetőségeit.

Összességében az Onespire Zrt. számára nagy megtiszteltetés volt partnerként részt venni az esemény sikeres megszervezésében. Kiemelt partnerként reméljük a továbbiakban is számos hasonlóan színvonalas szakmai rendezvényben működhetünk közre az SAP-val közösen!

Tekintse meg az eseményen készült képeinket!

SAP RISE konferencia – 2023

Onespire Zrt.

Onespire logó kicsi

Tekintse meg további bejegyzéseinket!

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot a Onespire szakértőivel!

Kövesse közösségi média oldalainkat!