Inovivo Group 

A Onespire Zrt. az INOVIVO Group holding tagja, amely Magyarország egyik vezető informatikai és üzleti tanácsadó cége.A szoros együttműködés révén az Inovivo csoport többi tagvállalatával testre szabott és teljes körű megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek és partnereinknek.Az INOVIVO csoport kiemelt iparágai közé tartozik a banki és pénzintézeti szektor, a gyógyszeripar, az energiaipar, a telekommunikációs vállalkozások, a légiközlekedés, az autóipar, a logisztikai szolgáltatók és különböző gyártócégek.További információ: Inovivo Group weboldal
Inovivo offices

Inovivo Group cégek

Onespire logo

Az Onespire Zrt. egy IT és menedzsment tanácsadó cég, amely a gyártó és a szolgáltató iparágra fókuszál Közép- és Kelet-Európában, illetve Nyugat-Európában. Fő szolgáltatásaink közé tartoznak ERP és SAP rendszerek bevezetése és támogatása, informatikai megoldások implementálása piacvezető vállalatok számára, illetve ügyfeleink speciális üzleti folyamataival kapcsolatos informatikai és menedzsment tanácsadás.
Mindspire logo

A Mindspire banki tanácsadásra szakosodott professzionális szolgáltató cég a Közép- és Kelet-európai és a Délkelet-európai régiókban. A Mindspire széleskörű tapasztalattal rendelkezik komplex projektek lebonyolításában multinacionális környezetben, elsősorban a banki átalakításokra összpontosítva, ideértve az egyesülések és felvásárlások során történő integrációt, az alapvető banki rendszerek bevezetését, cseréjét és frissítését, valamint az összes folyamat- és adatmigrációs tevékenységet.
SmartX logo

A SmartX egy professzionális szolgáltató cég, amely több mint 100 innováció-vezérelt szakemberrel és 20 éves front-end és middleware alkalmazás fejlesztési tapasztalattal rendelkezik a bankszektorban. A vállalat a modern technológiára, az innovációra és a felhalmozott tapasztalatokra támaszkodik a lehető legjobb alkalmazások megvalósítása során.
Share This