Inovivo Group 

A Onespire Zrt. az INOVIVO Group holding tagja, amely Magyarország egyik vezető informatikai és üzleti tanácsadó cége.

A szoros együttműködés révén az Inovivo csoport többi tagvállalatával testre szabott és teljes körű megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek és partnereinknek.

Az INOVIVO csoport kiemelt iparágai közé tartozik a banki és pénzintézeti szektor, a gyógyszeripar, az energiaipar, a telekommunikációs vállalkozások, a légiközlekedés, az autóipar, a logisztikai szolgáltatók és különböző gyártócégek.

További információ: Inovivo Group weboldal

Inovivo offices

Inovivo Group cégek

Onespire logo

Az Onespire Zrt. egy IT és menedzsment tanácsadó cég, amely a gyártó és a szolgáltató iparágra fókuszál Közép- és Kelet-Európában, illetve Nyugat-Európában. Fő szolgáltatásaink közé tartoznak ERP és SAP rendszerek bevezetése és támogatása, informatikai megoldások implementálása piacvezető vállalatok számára, illetve ügyfeleink speciális üzleti folyamataival kapcsolatos informatikai és menedzsment tanácsadás.

Mindspire logo

A Mindspire banki tanácsadásra szakosodott professzionális szolgáltató cég a Közép- és Kelet-európai és a Délkelet-európai régiókban. A Mindspire széleskörű tapasztalattal rendelkezik komplex projektek lebonyolításában multinacionális környezetben, elsősorban a banki átalakításokra összpontosítva, ideértve az egyesülések és felvásárlások során történő integrációt, az alapvető banki rendszerek bevezetését, cseréjét és frissítését, valamint az összes folyamat- és adatmigrációs tevékenységet.

Share This