IT rendszerintegrációs szolgáltatás

Hatékony, kezelhető és jövőbiztos vállalati IT ökoszisztémák létrehozása

Fedezze fel informatikai rendszerintegrációs szolgáltatásainkat!

Az információs technológia fejlődésével és a cégek növekedésével a vállalati informatikai architektúrák egyre összetettebbé válnak.

Az IT architektúra kézzelfogható és virtuális összetevői bonyolult és kihívásokkal teli ökoszisztémát hozhatnak létre, amelyet folyamatosan alakítani kell a változó üzleti és technológiai környezethez.

Ismerje meg, hogy a Onespire Zrt. teljes körű IT rendszerintegrációs szolgáltatásai hogyan támogatják a hatékony, megbízható és biztonságos ökoszisztéma kialakítását!

Ismerősek az informatikai infrastruktúrával kapcsolatos alábbi kihívások?

A vállalkozásoknak számos önálló alkalmazást kell használniuk az ügyfelek és az vásárlók, a belső üzletágak, a partnerek és a jogalkotó szervek különféle igényeinek kielégítésére.

Emellett az olyan új technológiák térnyerése, mint a SaaS, a felhő, a mobil, az IoT, az RPA, az AI és az ML, folyamatosan változtatják a cégek rendelkezésére álló eszközkészletet, amellyel megőrizhetik üzleti agilitásukat.

Bár a professzionálisan felépített, egységes informatikai infrastruktúra jelentős piaci előnyt biztosít a versenytársakkal szemben, ennek megvalósítása nem egyszerű feladat. Sok vállalat különféle problémákkal néz szembe a hatékony és naprakész IT-infrastruktúra fenntartása során.

Folyamatosan növekvő IT infrastruktúra költségek?

A rosszul összehangolt és egymást átfedő megoldások nehezen kezelhető informatikai ökoszisztémát és nem hatékony üzleti folyamatokat hozhatnak létre. Rendszerintegrációs szolgáltatásainkkal a meglévő rendszerek racionalizálásával és a legújabb technológiák beépítésével csökkenthető az informatikai menedzsment összköltsége.

Alacsony hatékonyság a rugalmatlan folyamatok következtében?

A rosszul összeillesztett egyedi szoftvermegoldások miatt éles határok alakulnak ki a részlegek között és rugalmatlan munkafolyamatokat eredményeznek. Rendszerintegrációs szakértő csapatunk segítségéval biztosítható, hogy informatikai infrastruktúrája tökéletesen illeszkedjen, felgyorsítva az üzleti folyamatokat.

Valós idejű információk és egységes adatok hiánya?

Az elkülönült és egymást átfedő adatbázisok használata lehetetlenné teszi a pontos, valós idejű és megbízható információk biztosítását a döntéshozók számára. Küszöbölje ki a manuális adatáttöltéseket, biztosítson hatékonyabb adatáramlást és javítsa az adatok hozzáférhetőségét professzionális adatintegrációs szolgáltatásaink segítségével.

Hiányozó belső informatikai erőforrások vagy készségek?

Sok IT részlegnél nem áll rendelkezésre elegendő erőforrás, vagy hiányoznak a rendszerintegrációval kapcsolatos speciális feladatok ellátásához szükséges egyedi ismeretek. A Onespire Zrt. professzionális IT rendszerintegrációs szakemberei rugalmas és költséghatékony megközelítéssel tudják támogatni csapatát.

Növekvő IT biztonsági kockázatok és kihívások?

Ahogy a vállalkozások különféle felhőmegoldásokra térnek át, az adatbiztonság egyre fontosabb kérdéssé válik. Informatikai rendszerintegrációs szolgáltatásaink szerves részét képezi a legmagasabb szintű IT biztonság és hozzáférés-ellenőrzés biztosítása és fenntartása minden felhasznált komponensben.

Informatikai rendszerintegrációs szolgáltatásaink terjedelme

A Onespire Zrt. informatikai rendszerintegrációs szolgáltatásai a következő összetevőket tartalmazzák:

 • Az IT Integrációs Stratégia kidolgozásának támogatása
 • IT platformok elemzése, tervezése
 • Követelmények és specifikációk összegyűjtése
 • A működési megvalósíthatóság elemzése
 • Architektúra tervezés és fejlesztés
 • Menedzsment terv készítése
 • Rendszerintegráció tervezése
 • Projektmenedzsment
 • Szállító menedzsment
 • Tesztelés és megvalósítás
 • Adatmigráció és ellenőrzés
 • Kiértékelés és karbantartás

Kézbe vesszük az irányítást

A Onespire Zrt., mint fejlesztési fővállalkozó teljes körűen átveheti az Ön IT rendszerintegrációs projektjének irányítását, beleértve az architektúra tervezést, a szoftverek kiválasztását, a szállítókkal való szerződéskötést, a projektmenedzsmentet, a tesztelést, a migrációt és a karbantartást.

Felelősséget vállalunk a szállításért, akár meghatározott költségvetés mellett is!

Szolgáltatásaink rendszerfüggetlenek, beleértve a különböző ERP termékeket, alapalkalmazásokat, CRM szoftvereket, iparág-specifikus egyedi fejlesztéseket és minden egyéb informatikai megoldást.

Ha segítségre van szüksége a fenti feladatok bármelyikében, jelentős informatikai integrációs szakértőinkből álló csapatunk hatékony és professzionális támogatást tud nyújtani.

Küldje el kérdését és szakértőink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

IT rendszerintegrációs szolgáltatásaink főbb előnyei

Miközben a cégek egyre több adatot gyűjtenek össze, ezek hatékony, céltudatos kezelése és felhasználása nem magától értetődő feladat. Az integrált IT ökoszisztéma létrehozása lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy javítsák üzleti folyamataikat, és jelentős versenyelőnyre tegyenek szert. A Onespire Zrt. professzionális IT rendszerintegrációs szolgáltatásai a következő előnyöket kínálják.

1. Az IT operáció összköltségének csökkentése

Egy egységes és teljesen integrált informatikai infrastruktúra kialakításával az ökoszisztéma kezeléséhez szükséges belső és külső erőforrások jelentősen csökkenthetők.
Ezenkívül teljesen kiküszöbölhetők a munkatársak által végrehajtott manuális, ismétlődő feladatok, lehetővé téve számukra, hogy a fő üzleti tevékenységeikre összpontosíthassanak.
A központi adattárolási megoldás jobb és gyorsabb döntéshozatali folyamatokat tesz lehetővé, miközben csökkenti a tárolás és az integráció költségeit.
Fedezze fel, hogyan használhatja fel hatékonyabban informatikai költségvetését támogatásunkkal, lépjen kapcsolatba velünk most!

2. Nagyobb hatékonyság és termelékenység

Egy tökéletesen integrált informatikai rendszer kiépítése minimálisra csökkenti az adatok manuális bevitelének szükségességét, mivel automatikusan frissülő központi adatforrást biztosít. Az adatbázis használatával az üzleti egységek magabiztosan végezhetik feladataikat, tudva, hogy az általuk használt információk mindig naprakészek és szinkronizáltak. Ez az együttműködés és információmegosztás drasztikusan csökkenti az adatok más részlegekkel történő felhasználás előtti ellenőrzésére fordított időt, illetve kiküszöböli annak lehetőségét, hogy elavult vagy hibás adatokból téves eredmények keletkezzenek. A munkatársak hatékonyabban és produktívabban végzik feladataikat, miközben kevésbé lesznek kitéve a stressznek, ami alacsonyabb fluktuációt és munkaerő-toborzási költségeket eredményez.

3. Értékes üzleti információk kinyerése

Egy konszolidált IT ökoszisztémában az összes alrendszer adatai egy központi tárhelyre továbbíthatók, és a különböző üzleti felhasználók számára történő továbbítás mellett tovább elemezhetők.
Ennek a központi adattárháznak az analizálásával a vállalatok fontos információkhoz juthatnak működésükről, beszállítóikról, vásárlóikról, a piacról és még sok másról. Ezen értékes ismeretek alapján a cégek jobb stratégiákat építhetnek ki és optimalizálhatják működésüket.

4. Rezsi és oktatási költségek optimalizálása

Egy jól megtervezett és integrált IT infrastruktúrával a teljes képzési költségek drasztikusan csökkenthetők. A munkatársak felvétele és integrációja egyszerűbb és gyorsabb, az új alkalmazottak számára nincs szükség speciális rendszerismeretekre, jelentősen megkönnyítve a teljes szervezeten belüli az erőforrások biztosítását. A konszolidált ökoszisztéma használatával a rezsiköltségek alacsonyabbak lesznek.

5. Automatizált adatgyűjtés

Szakértőink segítségével olyan integrált informatikai rendszer tervezhető és építhető meg vállalkozása számára, amely minden alrendszerből automatikusan összegyűjti és feldolgozza a releváns adatokat egy központi adattárolási megoldásban.
Ez kiváló lehetőséget teremt az automatizált adatáramláson alapuló optimalizált üzleti folyamatok létrehozására, hatékony együttműködés és információmegosztás kialakítására a szervezeten belül és a külső partnerekkel is.

6. Könnyebb és gyorsabb adathozzáférés

A központi adattárolási megoldáshoz hozzáférve a jogosultsággal rendelkező munkatársak és partnerek könnyen juthatnak valós idejű és pontos információkhoz. A szükséges adatok megtalálása, vagy egy összetett probléma kivizsgálása gyorsan és egy rendszerben végezhető el, akár távolról vagy az otthoni irodából is. Egyszerűbbé teszi a belső és külső felhasználók együttműködését, ezzel javítva a csapat koordinációját is. A könnyebb adathozzáférés minden üzleti egységben felgyorsítja a döntéshozatali folyamatokat, versenyelőnyt biztosítva.
Fedezze fel, hogyan biztosíthat egyszerűsített adathozzáférést szervezetén belüli alkalmazottak számára, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel most!

7. A hibák minimalizálása

Össze nem hangolt rendszerek és a több, egymásnak ellentmondó adatforrás használata megnöveli a hibalehetőséget a különböző adatmozgatási folyamatok és manuális javítások során. Integrált informatikai megoldás használata esetén az automatizált adatszinkronizálás csökkenti a hibalehetőséget. Az üzleti felhasználóknak kínált információk egységesek, naprakészek, teljesek és pontosak lesznek.
Fedezze fel, hogy a Onespire IT rendszerintegrációs szolgáltatásai hogyan támogathatják küldetését!

8. A rendszer skálázhatóságának növelése

Egy gyorsan változó üzleti környezetben az informatikai rendszereknek gyorsan és költséghatékonyan kell tudniuk alkalmazkodni a terhelés és a felhasználói igények változásaihoz a teljesítmény gyors növelésével vagy csökkentésével.
Különböző önálló alkalmazások méretezése egy nem integrált IT infrastruktúrában kihívást jelentő, lassú és számos hibalehetőséget megában rejtő feladat.
Az integrált informatikai rendszer esetén kevesebb szállítóval kell egyeztetni és jóval kisebb esély van szűk keresztmetszetek és feleslegesen túlméretezett alrendszerek kialakulására. Az alrendszerek megosztott erőforrásokat használhatnak, így a teljesítmény és a tárhely egyszerűen növelhető vagy csökkenthető, a normál folyamat részeként.

IT rendszerintegrációs szolgáltatásaink tipikus esetei

Informatikai architektúra létrehozása egy új vállalkozás számára

A teljes IT ökoszisztéma zöldmezős megvalósítása, vagyis az Enterprise Application Integration (EAI) egy olyan folyamat, amikor a teljes üzleti környezetet a nulláról kell megtervezni és felépíteni.

Harmadik felektől származó rendszerek integrálása

Ebben az esetben a vállalat meglévő ökoszisztémáját új vagy továbbfejlesztett funkcionalitással kell bővíteni további szoftverek segítségével.

Business-to-business integráció

A B2B integrációra jellemzően akkor kerül sor, ha két vagy több vállalatnak össze kell kapcsolnia rendszereit az adatcsere során végzett információáramlás automatizálása érdekében.

Régebbi informatikai rendszerek integrálása

Ha egy vállalatnak valamilyen okból egy jóval korábban kialakított alkalmazást kell használnia alaptevékenységének támogatására, szükség lehet egy modern szoftver beépítésére ebbe a környezetbe.

Meglévő informatikai rendszerek cseréje vagy átalakítása

Ha egy informatikai ökoszisztéma egy bizonyos elemét le kell cserélni vagy át kell alakítani, akkor az új szoftvert az architektúrába kell integrálni.

A lehetséges esetektől függetlenül minden IT rendszerintegrációs projekt fő célja egy összefüggő, zökkenőmentes informatikai ökoszisztéma létrehozása.

A Onespire Zrt. szakértői csapata akár rögzített áron is vállalja a különböző IT rendszerintegrációs projekttípusok vezetését és a teljes felelősségét a leszállításért.

Ha kérdése van, írjon nekünk most, és szakértőink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

Miért érdemes a Onespire Zrt.-t válaszatni informatikai rendszerintegrációs partnernek?

NSzakértői csapatunk széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik nagyvállalatok számára Európa-szerte sikeresen végrehajtott, jelentős méretű multinacionális alkalmazásintegrációs projektekben.

NInformatikai integrációs szakértőink mellett a Onepsire több mint 180 fejlesztőből, BI szakértőből, tanácsadóból és projektmenedzserből álló csapattal rendelkezik, amely a legösszetettebb IT integrációs feladatok minden aspektusát lefedi.

NCégünk IT rendszerintegrációs szolgáltatásait saját fejlesztésű, rugalmas és gyakorlatban bevált módszertanunk irányítja és támogatja.

NAz IT rendszerintegrációs szolgáltatásaink költséghatékonyak, és belső erőforrásainkra támaszkodnak.

Onespire logó

Teljeskörű IT rendszerintegrációs projekt a Boxy Logistics Zrt. számára

Legújabb esettanulmányunk

A Boxy Logistics küldetése, hogy aznapi kiszállításra is képes saját gépjárműflottájukkal világszínvonalú kiszervezett logisztikai szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei számára, robotizált raktártechnológián és automatizáláson alapulva. Két fő tevékenységi területük az e-kereskedelem fulfillment és az egyedi logisztikai szolgáltatások.

A magas fokon automatizált raktártechnológiáit többek között a Geek+, a Körber, a Libiao, az SAP, a Microsoft és a FarEye biztosítja.

Cégünk, a Onespire Zrt. az informatikai háttér kialakításában kettős szerepet töltött be, fejlesztési fővállalkozóként valamennyi alvállalkozó és szállító tevékenységét koordináltuk, átfogó informatikai projektmenedzsmentet biztosítva. Szakértői csapatunk felelt továbbá az informatikai architektúra alapvető elemeinek tervezéséért és megvalósításáért, az egyedi rendeléskezelő rendszeren és az SAP S/4HANA Cloud ERP megoldáson alapulva.

A Boxy Logistics teljes körű szolgáltatást nyújtó IT rendszerintegrációs projektjével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

Ismerje meg kapcsolódó szolgáltatásainkat!

Data science és Analytics szolgáltatás

Data science és Analytics szolgáltatások illusztráció

A Onespire platformfüggetlen Data Science és Analytics megoldásokat kínál azoknak a szervezeteknek, amelyek adatközpontú üzleti döntéseket szeretnének hoznai, elősegítve a tevékenységeik mérhetőségét és végső soron piaci pozíciójuk megerősítését.

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés illusztráció

Egyedi vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon, kihasználva a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeit. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a szoftverfejlesztési projektek minden fázisára kiterjedően.

Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás illusztráció

Szolgáltatásaink lefedik ügyfeleink stratégiai, koncepcionális, hatékonyságnövelő és módszertani tanácsadással, projektmenedzsmenttel, minőségbiztosítással és folyamattervezéssel kapcsolatos igényeit, felhasználva az agilis és hagyományos projektekben szerzett tapasztalatainkat.

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Ismerje meg legfrissebb bejegyzéseinket!

Kérdése van IT rendszerintegrációs szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el üzenetét és szakértőink visszahívják!