Onespire kapcsolat

Kérdése van a Onespire Zrt. szolgáltatásaival kapcsolatban?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Onespire kapcsolat

Segíthetünk?

A Onespire Zrt. elérhetőségei

Magyarország

Cím: 1123, Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park Irodaház A épület II.
Email: info@onespire.hu
Telefon: +36 1 791 8331

Belgium

Cím: Oudenaarde, De La Kethulleplein 3, 9700
Email: info@onespire.be
Telefon: +32 477 34 47 63

Cégünk SAP minősítései

SAP recognized expertise 2022-2023 logó

A sikeres bevezetési projekteknek és kompetenciáinknak köszönhetően az SAP Recognized Expertise SAP S/4HANA minősítéssel rendelkezünk.

SAP Silver Partner logo

Cégünk a Onespire Zrt. az SAP® PartnerEdge® program keretében SAP Silver Partner minősítéssel rendelkezik.

A Onespire Zrt. a bluetelligence minősített partnere

Szakértőink a Performer Suite termékeire vonatkozó képesítéssel rendelkeznek:

  • Docu Performer
  • System Scout
  • Migration Booster
  • Translation Steward
Bluetelligence Gold Partner logó

A Onespire a Magyar Projektmenedzsment Szövetség tagja

Onespire Projektmenedzsment Szövetség tagság 2022

Cégünk a Céginformáció és a HVG arany minősítésével rendelkezik

Cégminősítés

Impresszum

Onespire Zrt.

Cím: MOM Park Irodaház, 1123, Budapest, Alkotás u. 53. A épület II.

Email: info@onespire.hu

Adószám: 26195436-2-43

Cégjegyzékszám: 01 10 049612

Tárhelyszolgáltató: Rackforest Kft., 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 3. emelet 3008.

Üzemeltetés: East-Ost Bt.

Jogi nyilatkozat

Kérjük olvassa el figyelmesen a tájékoztatót a onespire.hu weboldal használata előtt.

A weboldal domain-neveinek tulajdonosa a Onespire Zrt.

A weboldal használatának megkezdésével a felhasználók ráutaló magatartással elfogadják az alábbiakban meghatározott feltételeket és szabályokat. Amennyiben nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, kérjük ne használja a weboldalt és az azon elérhető szolgáltatásokat.

A Onespire Zrt. fenntartja a jogot a jelen jogi nyilatkozat előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására. A jelen jogi nyilatkozatra és a weboldal Ön által történő használatára Magyarország jogrendje vonatkozik.

Ha bármilyen kérdése vagy panasza van weboldallal kapcsolatban, a következő elérhetőségen léphet kapcsolatba velünk:

Onespire Zrt.
info@onespire.hu

1. Információk

A Onespire Zrt. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért felelősséget nem vállalunk.

A weboldal tartalma nem minősül közhiteles nyilvántartásnak, közokiratnak, vagy jogi tanácsadásnak, azt a Onespire Zrt. kizárólag tájékoztató jellegűnek tekinti.

A megjelentetett információk nem minősülnek tanácsadásnak. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért a Onespire Zrt. nem vállal felelősséget.

A Onespire Zrt. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

2. Szerzői jogok

A weboldal teljes tartalmának szerzői joga a Onespire Zrt.-t illeti meg. Ez alól kivételt jelentenek azok a részek, ahol egyéb, külső forrás van feltüntetve, vagy a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A weboldal szerzői jogi műnek minősül, annak tartalmát kinyomtatni vagy letölteni, más személyekkel megosztani kizárólag tájékoztatás céljából lehet. Valamennyi másolatnak (ide nem értve a weboldal saját célra mentett változatát) tartalmaznia kell a következő szerzői jogi nyilatkozatot: Copyright © Onespire Zrt., minden jog fenntartva.

A weboldal egészének vagy részleteinek tájékoztatási célon túli (például kereskedelmi, tartalomkészítési célú) másolása, többszörözése, újra nyilvánossághoz történő közvetítése a Onespire Zrt. előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül tilos.

A weboldal tartalmainak egészben vagy részben történő használata, felhasználása, feldolgozása, értékesítése a Onespire Zrt. írásos hozzájárulása nélkül tilos.

Előzetes írásbeli jóváhagyás nélkül tilos módosítani a weboldalt és annak bármely részét, vagy belefoglalni azt bármilyen más műbe, példálózó felsorolással élve nyomtatott dokumentumba, blogba, saját vagy harmadik fél weboldalába.

A weboldalon közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint lehetséges. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges. 

3. A weboldal használata

A Onespire Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okokból származnak.

4. A regisztrációhoz kötött tartalmak használata

A honlap egyes részeinek és funkcióinak használata regisztrációhoz kötött, amelyek elérése érdekében az ott meghatározott személyes adatok megadása szükséges. Ezt követően a felhasználó nem kizárólagos jogosultságot szerez a Onespire Zrt. által szolgáltatott regisztrációhoz kötött tartalmak elérésére.

A regisztrációhoz kötött tartalmakra külön jogszabályi rendelkezések vonatkoznak, a felhasználó köteles az ilyen tartalmakat bizalmasan kezelni. Regisztrációhoz kötött tartalmakat a felhasználó csak a saját céljaira és nevében használhatja.

5. Külső tartalmak

A Onespire Zrt. weboldala tartalmaz olyan linkeket vagy hivatkozásokat, amelyek más honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. A külső hivatkozások követésével elért tartalmak nem állnak a Onespire Zrt. befolyása alatt.

A külső weboldalak elérhetősége és tartalma tekintetében a Onespire Zrt. nem vállal semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget.

6. Beágyazott technológia

A Onespire Zrt. weboldala beágyazott technológiákat (például YouTube lejátszó) használhat. A honlap használatával Ön elfogadja a beágyazott technológiák használatának feltételeit is.

Share This