Menedzsment tanácsadás

Onespire Zrt.

Menedzsment tanácsadás szolgáltatásaink

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás

A jelenlegi, folyamatos változást igénylő környezetben a vállalkozások sok esetben több olyan jelentős méretű és összetett projektet hajtanak végre, amelyek időben és hatókörben is átfedésben vannak egymással. A kiemelt fontosságú szervezeti, üzleti és és informatikai fejlesztések időben történő sikeres végrehajtása alapvetően befolyásolja a vállalkozás eredményét és jövőképét.

Vállalati transzformáció hatékonyan

A Onespire Zrt menedzsment tanácsadási üzletága a transzformáció minden szintjén magasszínvonalú és hatékony szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleinket. Tanácsadó partnerként nem csak az üzleti stratégia formálásában, az adottságok és a lehetőségek felmérésében, az optimális és kivitelezhető megoldások kiválasztásában, de a tervek végrehajtásában és az operatív feladatok lebonyolításában is szerepet vállalunk.

A szervezetet, a folyamatokat és a technológiát érintő jelentősebb átalakulások esetén a hatás a vállalkozás egészét alapvetően érinti. A változások megfelelő kezelésének eredménye motivált és eredményes munkaerő, korszerűsített működés, automatizált munkafolyamatok, költségmegtakarítás és az innováció készségszintű alkalmazása révén biztosítja a vállalkozás jövőbeni sikeres és hatékony működését.

Cégünk ezért nagy hangsúlyt fektet a változásmenedzsment feladatok megfelelő súlyú és integrált kezelésére is.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

A Onespire Zrt. menedzsment tanácsadási tevékenysége önállóan vagy cégünk egyéb kulcsterületeihez (SAP szolgáltatások, Rendszerintegráció, Data Science és Innováció) kapcsolódóan is elérhető ügyfeleink számára.

A menedzsment tanácsadás szolgáltatásokat nyújtó üzletágunk ügyfeleink legkritikusabb kérdéseire és lehetőségeire összpontosít: stratégia, szervezet, működés, technológia, átalakulás, üzleti intelligencia és vállalati pénzügyek.

Meggyőződésünk, hogy a különböző IT és üzleti projektek sikeres megvalósítása és leszállítása (Project delivery) egy jól meghatározható, önálló és egyedi szakértelmet igénylő terület. Tapasztalataink alapján a menedzsment tanácsadás szolgáltatás minden egyes eleme kritikus fontosságú és jelentős hatást gyakorol az ügyfeleinknél végzett különböző munkák sikerességére és eredményességére.

Széleskörű ismeretekkel rendelkező, gyakorlott menedzsment tanácsadó kollégáink a támogatási feladataik végzése során napi szinten, szorosan együttműködnek az adott projektben érintett ügyfél oldali munkatársakkal, szakterületekkel, illetve a szállító oldali üzleti elemzőkkel, fejlesztőkkel és egyéb ERP modul specialistákkal.

A Onespire Zrt. projekt leszállítás és menedzsment tanácsadás szolgáltatás szakterület hatékonyan támogatja ügyfeleinket jelentősebb, összetettebb projektjeinek kezelésében, illetve a szervezet egészét érintő változások megvalósításában.

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás portfóliónk

A Onespire Zrt. menedzsment tanácsadás szolgáltatás üzletágának főbb elemei:

  • Stratégiai tanácsadás
  • Projekt menedzsment
  • Program Menedzsment Iroda
  • Változásmenedzsment
  • Működésfejlesztés (Operations Development)
  • Folyamat és szolgáltatás menedzsment (Process and Service Management)

Projektmenedzsereink szakmájuk kiváló ismerőiként sikeres projektek leszállításával segítik ügyfeleinket üzleti folyamataik finomhangolása, működési hatékonyságuk növelése, költségeik csökkentése és kompetitív versenyelőnyök megszerzése terén.

Cégünk tapasztalt és gyakorlatias szakértői összetett projektek kezelésében, az üzleti igények és elvárások képviseletében, illetve a tervezési, szervezési, vezetési és irányítási feladatok végrehajtásában is magas minőségű szolgáltatásokkal támogatják megbízóinkat.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Ismerje meg egyéb szolgáltatásainkat, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP szolgáltatások ikon

SAP
SZOLGÁLTATÁSOK

Data science és innováció ikon

DATA SCIENCE
& INNOVATION

Rendszerintegrációs szolgáltatás ikon

INTEGRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK

Szoftvertesztelés szolgáltatás

SZOFTVERTESZTELÉS SZOLGÁLTATÁS

Kérdése van menedzsment tanácsadás szolgáltatásukkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

6 + 5 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This