Referenciáink

Ismerje meg kiemelt ügyfeleinket és projektjeinket!

Referenciáink: AGCO logó

AGCO

Iparág: Mezőgazdasági gépek és berendezések gyártása

Projektek: Franciaország, Finnország, Magyarország

Az 1990-ben alapított AGCO Corporation egy amerikai mezőgazdasági gépgyártó cég, amelynek székhelye az Egyesült Államokban, Duluthban, Georgia államban található. Az AGCO traktorokat, kombájnokat, takarmánygépeket, szénaszerszámokat, önjáró permetezőgépeket, intelligens gazdálkodási technológiákat, vetőgépeket és talajművelő berendezéseket tervez, gyárt és értékesít.

Cégünk Franciaországban és Finnországban támogatta az AGCO SAP bevezetési projektjeit.

AGCO Corporation

Allianz logó

Allianz Hungária Zrt.

Iparág: Biztosítók

Projektek: Magyarország

Az Allianz Hungária Zrt. 1996 óta folytat biztosítói tevékenységet a nagy múltú Allianz SE tagjaként és a nemzetközi csoport részeként Magyarországon. Számos terméket kínálnak lakossági és vállalati ügyfeleik részére, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítástól a filmprodukciók és műkincsek biztosításáig.

Szakértőink az SAP HPS fejlesztés terén támogatták az Allianz Hungária Zrt. tevékenységét.

Allianz Hungária Zrt.

Audi logó

Audi Hungária Zrt.

Iparág: Gépjárműgyártás

Projektek: Magyarország

Az Audi AG általában Audiként ismert német autógyártó vállalat, melynek székhelye a németországi Ingolstadtban található. A cég egyik fontos jármű-, és motorgyára található Győrben, az Audi Hungaria Zrt. A gyár kivitele adja a teljes magyar export 9%-át. Ezzel a teljesítménnyel Magyarország második legnagyobb exportőre.

Cégünk számos SAP bevezetési, fejlesztési és tanácsadási projekt során támogatta az Audi működését.

Audi Hungária Zrt.

BMT logó

BMT Group

Iparág: Ipari gépgyártás

Projektek: Magyarország

A BMT egy családi tulajdonban lévő, piacvezető márkákat kínáló diverzifikált ipari gyártócsoport, amely négy különálló divízión keresztül működik. A cég a csúcstechnológiás piaci szegmensekre összpontosítva globálisan szolgálja ki ügyfeleit, fő tevékenysége a fémalkatrészek nagy pontosságú megmunkálása. A BMT több mint 13 országban 23 gyártási és összeszerelési hellyel és 5600 alkalmazottal rendelkezik.

Szakértőink SAP rollout és SAP tanácsadás szolgáltatásokat nyújtottak a BMT Group számára.

BMT Group

BMW logó

BMW Manufacturing Hungary Kft.

Iparág: Gépjárműgyártás

Projektek: Magyarország

A BMW (Bayerische Motoren Werke AG) egy német autó, motorkerékpár és motorgyártó vállalat. Székhelye Bajorországban, Münchenben található. 2018. júliusában a BMW bejelentette, hogy egymilliárd eurós autógyárat épít Magyarországon, ahol a Debrecen mellett épülő üzemnek évi 150 000 autó gyártási kapacitása lesz.

Munkatársaink SAP modul bevezetést végeztek a BMW hazai leányvállalata számára.

BMW Manufacturing Hungary Kft.

Bonafarm logó

Bonafarm Csoport

Iparág: Élelmiszeripar

Projektek: Magyarország

A Bonafarm Csoport egy vertikálisan integrált élelmiszergazdasági vállalatcsoport, amely 5 mezőgazdasági, 3 élelmiszer-feldolgozó vállalatból és 2 élelmiszeripari stratégiai partnerből áll. A cégcsoport portfóliójában a növénytermesztés, takarmánygyártás, állattenyésztés, húsfeldolgozás és húskészítmény-előállítás, tejtermék-előállítás, valamint a borászat található meg. A Bonafarm Csoport összesen több mint 8400 munkavállalót foglalkoztat.

Szakértőink SAP BI és SAP ERP tanácsadással támogatták a Bonafarm Csoport működését.

Bonafarm Csoport

Borg Warner logó

BorgWarner Oroszlány Kft.

Iparág: Gépjárműgyártás

Projektek: Magyarország

A BorgWarner egy amerikai autóipari és e-mobilitási beszállító, amelynek központja Michigan-ben található. A cég 26 országban 109 gyárral van jelen, majdnem 30 ezer embert foglalkoztat. A nagyvállalat két üzletággal van jelen Oroszlányban a turbófeltöltők mellett, osztóműveket és váltóvezérlő-egységeket gyártanak.

Cégünk SAP támogatást nyújt, illetve az online számlázás terén segíti a BorgWarner hazai egységét.

BorgWarner Oroszlány Kft.

BorsodChem logó

BorsodChem Zrt.

Iparág: Vegyipar

Projektek: Magyarország

A BorsodChem Zrt. egy magyar vegyipari nyersanyaggyártó cég, amelynek fő gyártóüzeme Kazincbarcikán található, de termelést folytatnak más európai helyszíneken is. A vállalatnak fióktelepei vannak Belgiumban, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Olaszországban és Lengyelországban is.

Szakértőink a cég számára SAP S/4HANA konverziós projekteket hajtottak végre, illetve SAP S/4HANA és BI tanácsadást nyújtottak.

BorsodChem Zrt.

Boxy Logisztikai Zrt. logo

Boxy Logisztikai Zrt.

Iparág: Logisztika

Projektek: Magyarország

A vállalat a hazai webáruházak számára nyújt teljes körű raktárlogisztikai szolgáltatásokat, amelyek mögött korszerű robotizált és mesterséges intelligencia alapú technológiai háttér van., amelyek lehetővé teszik az aznapi kiszállítást is. A cég saját fuvarozó flottával is rendelkezik.

Cégünk IT rendszerintegrációs, illetve SAP bevezetési és fejlesztési feladatokkal támogatja a Boxy működését.

Boxy Logisztikai Zrt.

BPW logó

BPW-Hungária Kft.

Iparág: Gépjárműgyártás

Projektek: Magyarország

A cég a német BPW Bergische Achsen KG leányvállalata, amely nehézfutóművek, futóműrendszerek előállításával, illetve agrárgépipari termékek tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A beruházásoknak köszönhetően világszínvonalú, egyedi futóműgyártó bázis alakult ki Szombathelyen.

Munkatársaink az első magyarországi zöldmezős SAP S/4HANA bevezetést végezték a BPW számára, illetve azóta is támogatják cég működését.

BPW-Hungária Kft.

CIB Bank logó

CIB Bank Zrt.

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország

A CIB Bank egy magyarországi pénzintézet, amely az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata. A kereskedelmi bank szolgáltatásai társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt elérhetők.

Cégünk SAP ERP rendszer bevezetést végzett a CIB Bank számára.

CIB Bank Zrt.

Debreceni Egyetem logó

Debreceni Egyetem Klinikai Központ

Iparág: Egészségügy

Projektek: Magyarország

A Debreceni Egyetemen a betegellátási tevékenység magas színvonalú megvalósítását a Klinikai Központ biztosítja. Több mint 6000 dolgozóval, köztük 1544 orvossal, 4073 egészségügyi szakdolgozóval szolgálják a betegek gyógyulását. Betegellátó tevékenységüket több mint 2700 ágyon, 346 ambulancián, 35 gondozóban, közel 40 fogászati szakrendelésen és 60 képalkotó és laboratóriumi diagnosztikai munkahelyen végezik.

Munkatársaink SAP BW megoldás bevezetésével segítették a Klinikai Központ működését.

Debreceni Egyetem Klinikai Központ

Diageo logó

Diageo Zrt.

Iparág: Italgyártás

Projektek: Magyarország, Olaszország, Lengyelország

A Diageo a világ vezető alkoholos italgyártó és forgalmazó vállalata. Az 1400 főt foglalkoztató budapesti iroda egy multifunkcionális kompetenciaközpont, amely a kereskedelem, logisztika, treasury, pénzügy és stratégia, globális HR, üzleti elemzések, pénzügyi audit és beszerzés terén nyújt szolgáltatásokat.

Szakértőink több SAP bevezetési és egyedi fejlesztési projekt során támogatták a Diageo működését.

Diageo Zrt.

ENEOS MOL logó

ENEOS MOL Synthetic Rubber Zrt.

Iparág: Vegyipar

Projektek: Magyarország

A társaság egy nagy gyártókapacitású, fejlett technológiát használó szintetikus gumi üzemet működtet Tiszaújvárosban. Az üzem 51 százalékban japán, 49 százalék MOL részvétellel évi ötmillió gumiabroncshoz képes alapanyagot előállítani, a beruházás csaknem 200 főnek biztosít munkát.

Szakértőink az SAP ERP bevezetési projekt részletes tervezésében vettek részt a cégnél.

ENEOS MOL Synthetic Rubber Zrt.

EON logó

E.ON Hungária Zrt.

Iparág: Energiaipar

Projektek: Magyarország

Az E.ON Hungária Zrt. áram- és gázszolgáltatással, valamint energiatermeléssel foglalkozó magyar vállalatcsoport, amely az E.ON AG leányvállalataként az áramszolgáltatás, a földgázszolgáltatás, a villamosenergia termelés és a hőtermelés terén nyújt szolgáltatásokat.

Cégünk egyedi SAP fejlesztéseket végzett a cég számára.

E.ON Hungária Zrt.

Erste Bank logó

Erste Bank Hungary Zrt.

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország

Az Erste Bank az osztrák Erste Group tagja, amely teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújt lakossági és vállalati ügyfelei számára. Leányvállalatain keresztül az Erste Bank Hungary a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. Ügyfélszám, fiók- és ATM szám alapján a pénzintézet a magyar bankpiac egyik legnagyobb szereplője.

Munkatársaink egyedi SAP szoftver fejlesztéseket végeztek az Erste Bank számára.

Erste Bank Hungary Zrt.

FGSZ logó

FGSZ Földgázszállító Zrt.

Iparág: Energiaipar

Projektek: Magyarország

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. az egyetlen hazai földgázszállítási rendszerüzemeltető. A cég az országos nagynyomású földgázszállító vezetékrendszer tulajdonosa és üzemeltetője. Az FGSZ a gázszolgáltatókat, erőműveket és a nagyipari fogyasztókat látja el, továbbá összeköttetésben áll a külföldi szállítórendszerekkel, illetve a hazai földgáztermelőkkel és tárolókkal.

Cégünk számos projektben támogatta az FGSZ működését különböző SAP implementációs és fejlesztési szolgáltatásokkal.

FGSZ Földgázszállító Zrt.

FHB Bank logó

FHB Kereskedelmi Bank Zrt.

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország

Az FHB Csoport felépítése 2006-ban kezdődött meg, hogy a szakosított hitelintézeti tevékenységek mellett ezzel erősítse jelenlétét a kereskedelmi banki, valamint az egyéb pénzügyi, ingatlanos szolgáltatások terén. Az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. 2018 után több lépésben az MBH Bank Nyrt.-be olvadt be.

Szakértőink SAP ERP rendszer bevezetést végeztek az FHB számára.

FHB Kereskedelmi Bank Zrt.

Generali logó

Generali Biztosító Zrt.

Iparág: Biztosítók

Projektek: Magyarország

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosító társasága. A hazai piacon a jelentős tanácsadói hálózatot működtető cég teljes körű élet és nem-életbiztosítási termékpalettával áll a lakossági és vállalati ügyfelek rendelkezésére. A nemzetközi Generali Csoport az egyik legnagyobb világméretű biztosítási szolgáltató.

Cégünk munkatársai a Generali Biztosító Zrt. SAP S/4HANA megoldásának bevezetését támogatták.

Generali Biztosító Zrt.

GrandVision logó

GrandVision Hungary Kft.

Iparág: Kereskedelem

Projektek: Magyarország

A GrandVision Hungary Kft. a hazai optikai piac vezető szereplője, Európa legnagyobb optikai vállalatcsoportjának, a közel 40 országban jelen lévő GrandVision B.V.-nek magyarországi leányvállalata. A cég Magyarországon két optikai kiskereskedelmi hálózatot működtet, közel 150 üzlettel.

SAP támogatási és fejlesztési szolgáltatásokkal, valamint folyamatos SAP BI üzemeltetéssel támogatjuk a GrandVision Hungary Kft. működését.

GrandVision Hungary Kft.

Heineken logó

Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

Iparág: Italgyártás

Projektek: Magyarország

Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. a magyar sörpiac egyik meghatározó szereplője. Két sörgyárában, Sopronban és Martfűn gyártja kiváló minőségű söreit. A cég, a nemzetközi Heineken csoport magyaországi tagja, elsők között vezette be sörgyáraiban az ISO 9001 nemzetközi minőségbiztosítási rendszert.

Munkatársaink a cég SAP BW/4HANA bevezetési projektjében vettek részt. 

Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.

Hungaro-Pharma logó

Hungaropharma Zrt.

Iparág: Gyógyszeripar

Projektek: Magyarország

A Hungaropharma egy magyar tulajdonban lévő gyógyszer-nagykereskedelmi vállalat, amely jelentős piaci részesedéssel rendelkezik. Több száz beszállító közel 19.000 féle termékét forgalmazza, illetve nagyságrendileg 600 munkatársat foglalkoztat. A cég a gyógyszer-kereskedelem összes szereplőjével kapcsolatban áll és országos lefedettségű logisztikai szolgáltatást biztosít kereskedőházai, valamint átrakó raktárai révén.

SAP tanácsadás és SAP BW/4HANA bevezetés támogatás szolgáltatásokat végeztünk a cég számára.

Hungaropharma Zrt.

INA logó

INA Industrija Nafte, d.d.

Iparág: Olaj- és gázipar

Projektek: Horvátország

Az INA Industrija Nafte, d.d. egy horvát multinacionális olajtársaság. Az INA Csoport vezető szerepet tölt be a horvátországi olajiparban, erős regionális pozícióval rendelkezik az olaj- és gázkutatási és -kitermelési, olajfeldolgozási és olajtermék-forgalmazási tevékenységekben.

Több SAP ERP, BI és BPC rendszerbevezetési projekt során támogattuk a cégcsoport különböző vállalatait.

INA Industrija Nafte, d.d.

K&H Bank logó

K&H Bank Zrt.

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország

A K&H Bank Magyarország egyik vezető bankja mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. A K&H Csoport termékpalettája kiterjed a prémium banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.

Cégünk különböző egyedi SAP fejlesztéseket, konverziós  és PMO szolgáltatásokat végzett a bank számára.

K&H Bank Zrt.

König Maschinen logó

König Maschinen

Iparág: Ipari gépgyártás

Projektek: Magyarország

Az osztrák König vállalat több mint ötvenöt éve szállít a pékségek számára kiváló minőségű sütőipari gépeket. A grazi székhelyű csoport összesen mintegy 700 alkalmazottat foglalkoztat globálisan. Németországban, Olaszországban, Magyarországon, Hollandiában, az USA-ban és Oroszországban működő értékesítési partnerek és leányvállalatok globális hálózatával a König közel 90%-os exportarányt ér el.

Szakértőink SAP lokalizációs megoldásokkal támogatták a König működését.

König Maschinen

Krones logó

Krones Hungary Kft.

Iparág: Ipari gépgyártás

Projektek: Magyarország

A német Krones AG ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemek számára tervez, fejleszt és állít elő gépeket és teljes gépsorokat. A cég első Németországon kívüli üzeme Debrecenben működik. A 40 000 négyzetméteres gyártócsarnokból és egy 3900 négyzetméteres irodaházból álló egység az elérhető legkorszerűbb technológiával termel.

Munkatársaink SAP támogatási tevékenységekkel támogatják a cég működését.

Krones Hungary Kft.

La Lorraine Bakery Group logó

La Lorraine Bakery Group

Iparág: Malom- és sütőipar

Projektek: Belgium, Franciaország, Magyarország

A La Lorraine Bakery Group egy 100%-ban belga családi vállalkozás, amely több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a malom- és sütőipari ágazatban. Naponta több mint 4800 alkalmazott készít és értékesít kiváló minőségű pékárut világszerte a fogyasztóknak, a kiskereskedőknek és az élelmiszer-szolgáltató szektornak több mint 35 országban.

EWM és SAP ABAP fejlesztési szolgáltatásokat nyújtunk a cég számára.

La Lorraine Bakery Group

LeSaffre logó

Lesaffre Magyarország Kft.

Iparág: Malom- és sütőipar

Projektek: Magyarország

A Lesaffre csoport több mint 170 éve a fermentációs iparág kulcsszereplője, árbevétele eléri a 2,7 milliárd eurót. A cég minden kontinensen jelen van, és több mint 96 nemzetiségű 11 000 munkavállalót foglalkoztat. Évszázados tapasztalatukra építve igyekeznek válaszokat adni az élelmiszerekkel kapcsolatos igényekre.

Folyamatosan nyújtunk SAP support szolgáltatást a cég számára.

Lesaffre Magyarország

Magyar Telekom logó

Magyar Telekom Nyrt.

Iparág: Távközlés és infokommunikáció

Projektek: Magyarország

A Magyar Telekom Magyarország egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója, amely a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláját nyújtja magánszemélyek, valamint kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelek részére. Főbb tevékenysége a vezetékes- és mobiltelefonos, adatátviteli és nem hangalapú, valamint az informatikai és rendszerintegrációs szolgáltatások nyújtása.

Számos SAP projektben dolgozunk a cég számára.

Magyar Telekom Nyrt.

MOL logó

MOL Csoport

Iparág: Olaj- és gázipar

Projektek: Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Románia, Ausztria, Csehország

A Magyar Olaj- és Gázipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság egy magyar multinacionális olaj- és gázipari vállalat, amelynek székhelye Budapesten található. A MOL az olaj- és gázipar minden területén tevékenykedik, beleértve a kutatást, a termelést, a finomítást, a forgalmazást, a petrolkémiai vegyi anyagokat, az energiatermelést és a kereskedelmet.

Cégünk az elmúlt években stratégiai SAP projektek során támogatta a cégcsoport működését.

MOL Csoport

MVMI logó

MVMI Zrt.

Iparág: Energiaipar

Projektek: Magyarország

Az MVMI Zrt. az MVM Csoport tagjaként és informatikai szolgáltatójaként 2006 óta van jelen a hazai informatikai szolgáltatáspiacon. Megalapításakor a Magyarországon tevékenykedő közép – és nagyvállalatok számára történő költséghatékony, SLA alapú, kiváló minőségű IT szolgáltatások nyújtását és informatikai rendszerek biztosítását tűzték ki célukul.

Több mint húsz SAP projekt során támogattuk a csoport működését.

MVMI Zrt.

Mylan logó

Mylan Global Integrated Services Ltd.

Iparág: Gyógyszeripar

Projektek: Magyarország

A Mylan egy globális gyógyszeripari vállalat, amely 7 milliárd ember számára biztosít hozzáférést a kiváló minőségű gyógyszerekhez. Több mint 7500 termékből álló portfólióval rendelkeznek, beleértve a vényköteles generikus, márkás generikus, márkás és biológiailag hasonló gyógyszereket, valamint a vény nélkül kapható (OTC) készítményeket.

Migrációs és SAP bevezetési szolgáltatásokat nyújtottunk a cég európai entitásai számára.

Mylan Global Integrated Services Ltd.

Neopac logó

NEOPAC Hungary Kft.

Iparág: Csomagolóanyag-gyártás

Projektek: Magyarország, Svájc

A több mint 250 főt foglalkoztató debreceni Neopac Hungary Kft. a kozmetikai-, fogászati ipar és az egészségügy számára gyárt műanyag tubusokat. 2021-ben a vállalat már tíz gépsorral és egy digitális nyomtatóval rendelkezett, évente négyszáz millió terméket állítanak elő, amelyeket több mint negyven országba értékesítenek.

Szakértőink SAP támogatási és SAP S/4HANA lokalizációs és logisztikai projektek során támogatták a cég működését.

NEOPAC Hungary Kft.

OTP bank logó

OTP Bank Nyrt.

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország, Románia, Ukraina

Az OTP Bank Nyrt. Magyarország legnagyobb kereskedelmi bankja. Az OTP Csoport Kelet-Közép-Európában közel 1400 bankfiókot működtet, tizenegy országban mintegy 16 millió ügyfelet kiszolgálva, valamint megjelent a közép-ázsiai régióban, Üzbegisztánban is. Magyarország mellett az OTP további négy országban, Bulgáriában, Szlovéniában, Szerbiában és Montenegróban piacvezető a hitelállomány alapján.

Cégünk fúziók és különböző SAP bevezetési projekteken támogatta a bankcsoport tevékenységét.

OTP Bank Nyrt.

Petroszolg logó

Petrolszolg Kft.

Iparág: Olaj- és gázipar

Projektek: Magyarország, Szlovákia

A Petrolszolg Karbantartó és Szolgáltató Kft. a MOL Nyrt. 100%-os tulajdonában van. A több mint 800 munkavállalóval és 19 magyarországi telephellyel rendelkező vállalat Közép-Kelet Európa és Magyarország egyik piacvezető karbantartási cége. A társaság a szolgáltatások széles skáláját nyújtja, olaj-, gáz- és vegyipari technológiák üzembe helyezése, karbantartása, javítása, felújítása, üzemeltetés támogatása terén.

Szakértőink ERP rendszer bevezetés és külső szoftverek integrációja kapcsán támogatták a céget.

Petrolszolg Kft.

PEZ logó

PEZ AG

Iparág: Élelmiszeripar

Projektek: Magyarország

A PEZ egy osztrák édességeket gyártó cég, amelynek székhelye a Linz melletti Traunban található. Az anyaországbeli egység mellett vállalat az USA-ban, Connecticutban is rendelkezik egy gyárral. A két helyszín 70 millió adagolót és 5 milliárd cukorkát állítanak elő évente. A cég világszerte értékesíti és forgalmazza termékeit, amelyek több mint 80 országban kaphatók.

Az SAP S/4HANA bevezetési projekt során nyújtottunk lokalizációs támogatást a vállalatnak.

PEZ AG

Pick logó

Pick Szeged Zrt.

Iparág: Élelmiszeripar

Projektek: Magyarország

A Bonafarm Csoport tagjaként a Pick Szeged Zrt. Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalata, melynek éves árbevétele közel 70 milliárd forint, exportja meghaladja a 60 millió eurót. Közel 2200 főt foglalkoztatnak Szegeden, Baján és Alsómocsoládon lévő telephelyeiken. Kiváló minőségű termékeiket 35 országban, több mint 200 üzletlánc polcain találhatják meg a fogyasztók.

Munkatársaink SAP bevezetési projekten támogatják a cég működését.

Pick Szeged Zrt.

Raiffeisen bank logó

Raiffeisen Bank

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország

A Raiffeisen Bank Zrt. a magyar pénzügyi szektor egyik meghatározó, univerzális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó szereplője. A bank az osztrák Raiffeisen Bank International AG leányvállalata, amely Közép-Kelet-Európa vezető univerzális bankja, Ausztriában pedig a vállalati és befektetési banki szolgáltatásokat nyújtó bankok között az egyik legmeghatározóbb.

Szakértőink az azonnali fizetési rendszer bevezetés során egyedi fejlesztéseket alakítottak ki a bank számára.

Raiffeisen Bank

Rail-Cargo Hhungaria logó

Rail Cargo Hungaria Zrt.

Iparág: Logisztika

Projektek: Magyarország

A Rail Cargo Hungaria Zrt. Európa egyik vezető vasúti árufuvarozó társaságának része. Évente több mint százezer vonatot és közel 35 millió tonna árut közlekedtet, a fuvarfeladatok meghatározó részét pedig 20 mozdonyból álló saját flottájával teljesíti. Budapestről irányított tevékenységét lokális szinten a nyugati, a keleti és a záhonyi területi üzemeltetési központtal szoros együttműködésben látja el.

SAP bevezetési szolgáltatásokat biztosítottunk a cég számára.

Rail Cargo Hungaria Zrt.

Richter Gedeon logó

Richter Gedeon Nyrt.

Iparág: Gyógyszeripar

Projektek: Magyarország, Románia, Oroszország

A Richter magyarországi központú, innovációra épülő, specializált multinacionális gyógyszercég. A magyar irányítású Richter tevékenysége vertikálisan integrált, gyógyszergyártással, kutatás-fejlesztéssel, kereskedelemmel, valamint marketinggel foglalkozik. A cég küldetése, hogy az egészség megőrzését és az életminőség javítását szolgálja magas hozzáadott értékű termékek piacra vitelével.

Különböző SAP bevezetési, upgrade és BW projekten támogattuk a cég működését.

Richter Gedeon Nyrt.

Sanofi logó

Sanofi

Iparág: Gyógyszeripar

Projektek: Magyarország

A Sanofi franciaországi székhelyű nemzetközi gyógyszeripari vállalat. A világ több mint 100 országában 110 000 alkalmazottat foglalkoztat, készítményei szinte minden terápiás területen megtalálhatóak. A Sanofi Magyarországon is jelen van a hazai gyógyszeriparban. A francia Sanofi 1991-ben vásárolta meg Magyarország egyik gyógyszeripari vállalatát, a Chinoin-t.

SharePoint alapú raktármenedzsment, illetve SAP CEP (Collaborative Engineering & Project Management) megoldásokat vezettünk be a cég számára.

Sanofi

Snap-on logó

Snap-on

Iparág: Ipari gépgyártás

Projektek: Magyarország

A Snap-on egy amerikai szerszám és berendezés tervező-, gyártó- és forgalmazó cég, amely többek között az autóipar, a nehézgépjárműipar, a hajózás, a repülés és a vasúti területén tevékenykedik. Elsősorban professzionális használatra szánt csúcskategóriás termékeket állítanak elő, de Blue-Point márkanév alatt alacsonyabb kategóriájú szerszámokat is forgalmaznak.

SharePoint alapú raktármenedzsment, illetve SAP CEP (Collaborative Engineering & Project Management) megoldásokat vezettünk be a cég számára.

Snap-on

stow Group logó

stow Group

Iparág: Ipari gépgyártás

Projektek: Magyarország

A belgiumi székhelyű stow Group az állványos és automatizált tárolási megoldások egyik vezető szállítója. Fő tevékenységük csúcsminőségű raktári raktározási rendszerek és megoldások fejlesztése, gyártása és telepítése. A stow Group két független márkával rendelkezik, a stow Racking, illetve a Movu Robotics. A cég kereskedelmi irodái Európában, az Egyesült Királyságban, Törökországban és az Egyesült Államokban is megtalálhatók.

Munkatársaink SAP tanácsadási tevékenységeket végeztek a stow Group számára.

stow Group

UniCredit Bank logó

UniCredit Bank

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország

Az UniCredit egy nemzetközi bankcsoport, amelynek székhelye Milánóban található. Vállalati és befektetési banki, kereskedelmi banki és vagyonkezelési tevékenységével az UniCredit páneurópai bank, amely erős jelenléttel rendelkezik Nyugat-, Közép- és Kelet-Európában. Európai bankhálózatán keresztül 13 fő piacon biztosít hozzáférést termékekhez és szolgáltatásokhoz.

Szakértőink egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásokkal támogatták a bank működését.

UniCredit Bank

Vodafone logó

Vodafone

Iparág: Távközlés és infokommunikáció

Projektek: Magyarország

A Vodafone 1999-ben kezdte meg működését Magyarországon, a cég az ország második legnagyobb mobilszolgáltatója. Anyacége, a Vodafone Group a világ legnagyobb távközlési szolgáltatója bevétel alapján, központja Angliában található. Huszonegy országban üzemeltetnek hálózatokat, további negyvennyolc országban pedig partnerhálózatokat. A Vodafone Global Enterprise divíziója 150 országban nyújt telekommunikációs és informatikai szolgáltatásokat vállalati ügyfeleinek.

Különböző kiberbiztonsági projekten támogatjuk a cég tevékenységét.

Vodafone

VÚB Banka logó

VÚB Banka

Iparág: Pénzintézetek

Projektek: Magyarország

A VÚB Szlovákia második legnagyobb bankja és egyetlen univerzális pénzintézete, amely a szolgáltatások teljes skáláját nyújtja a lakossági, vállalati és intézményi ügyfelek számára. Kínálatuk középpontjában jelzálog- és fogyasztási hitelek, betéti és fizetési termékek és szolgáltatások, vállalati szolgáltatások, valamint külkereskedelmi tevékenységek és fogyasztói finanszírozás, valamint faktoring állnak. Emellett lízingszolgáltatásokkal és biztosítási termékekkel is foglakoznak.

Munkatársaink a pénzintézet core banki rendszerének bevezetésében működtek közre. 

VÚB Banka

Wizz Air logó

Wizz Air

Iparág: Légiközlekedés

Projektek: Magyarország

A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. egy magyarországi székhelyű diszkont légitársaság. Központi irodája Budapesten található, míg cégközpontja Genfben. A cég egy évtizeden át tartó stabil növekedésével Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársaságává vált. A társaságot a 2015-ben lezajlott sikeres tőzsdei bevezetést követően a WIZZ azonosító alatt jegyzik a londoni értéktőzsdén. A vállalat jelenleg több mint 3000 munkatársat foglalkoztat.

Különböző egyedi fejlesztésekkel, BI szolgáltatásokkal, automatizációval, projektmenedzsment, programmenedzsment és projektiroda szolgáltatásokkal támogatjuk a cég működését.

Wizz Air

Kérdése van referenciáinkkal kapcsolatban?