Rendszerintegrációs szolgáltatás

Onespire Zrt.

rendszerintegrációs szolgáltatás Onespire

Kihívások a rendszerintegráció terén

Egyre több szervezet ismeri fel, hogy a vállalatirányítási rendszerek és az ahhoz kapcsolódó IT megoldások olyan komplex szoftver és hardver környezetet képeznek, amely összehangolása és rendszeres frissítése jelentős kihívást jelent.

A folyamatosan keletkező üzleti igények, a jogszabályi előírások által generált újabb és újabb feladatok, az egyre fontosabbá váló adatvédelmi és IT biztonsági intézkedések, illetve a gyorsuló technológiai változások miatt a rendszerintegráció stratégiai és operatív szinten is állandó figyelmet követel.

Amennyiben az alkalmazások között elavult megoldások is találhatók, egy komponens cseréje elkerülhetetlen, helyben telepített helyett felhős modellre szeretnénk átállni, a feladat még összetettebbé válik, a rendszerintegráció egyértelműen specializált szakértelmet kíván.

Az egyes szoftverek, rendszerek szállítói jellemzően nem rendelkeznek azokkal az ismeretekkel és tapasztalatokkal, amelyek a rendszerintegrációs feladatok ellátásához szükségesek, illetve alapvetően nem is tartozik feladataik közé a teljes applikációs környezet összehangolása.

A kockázatok csökkentése, a költséghatékony végrehajtás és az optimális megtérülés biztosítása érdekében érdemes az integrációs feladatokra szakosodott külső szakértőt bevonni.

Ismerje meg cégünk rendszerintegrációs szolgáltatásai által kínált előnyöket!

Onespire Zrt. rendszerintegrációs szolgáltatás bemutatása

Cégünk IT megoldások összehangolására szakosodott üzletága az elmúlt években számtalan vállalatirányítási rendszerekhez és egyéb szoftverekhez kapcsolódó projektet vezényelt le sikeresen. Munkáink során az általunk irányított rendszerintegrációs projektek költségvetése több esetben milliárdos nagyságrendű volt.

Szakértői csapatunk többéves, hazai és külföldi nagyvállalati projekteken, heterogén IT környezetben szerzett magabiztos alkalmazásintegrációs tapasztalatokkal rendelkezik. Széles technológiai és módszertani ismeretekkel rendelkező saját szakértőink kiemelkedő és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek külső beszállítók koordinálásában is.

Globális Szolgáltató Központokban (Global Service Centers) végrehajtott projektjeink során csapatunk erős és naprakész RPA (Robotic Process Automation, robotizált folyamatautomatizálás) előkészítési és bevezetési ismeretekre tett szert az elmúlt évek során.

Igény esetén tanácsadóink nem a csak az automatizált folyamatmodell implementációjában, hanem ezen túlmutatóan a a kapcsolódó szolgáltatások ügyfeleink szervezeti kultúrájába való beillesztésében is jelentős szerepet tudnak vállalni.

A rendszerintegrációs szolgáltatásaink tervezése és végrehajtása során holisztikus megközelítésmódot alkalmazunk, figyelmünk a teljes jelenlegi és tervezett IT szoftver és hardver környezetre, az üzleti igényekre, az adatvagyonra, a külső aktorokra, a trendekre és előrejelzésekre, illetve a sajátosságokra, adottságokra és az esetleges korlátokra is kiterjed.

A szűken vett rendszerharmonizációs szakértői feladatokon túlmenően felkészült és határozott projektmenedzsment szolgáltatásokat is nyújtunk a komplex üzleti, IT és folyamatoptimalizálási feladatok összefogása és kereteken belül történő leszállítása érdekében.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Ismerje meg egyéb szolgáltatásainkat, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP szolgáltatások ikon

SAP
SZOLGÁLTATÁSOK

Data science és innováció ikon

DATA SCIENCE
& INNOVATION

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás ikon

MENEDZSMENT
TANÁCSADÁS

Szoftvertesztelés szolgáltatás

SZOFTVERTESZTELÉS SZOLGÁLTATÁS

Kérdése van rendszerintegrációs szolgáltatásunkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

8 + 15 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This