Rólunk

A Onespire Zrt. magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező, informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatást nyújtó vállalat.

Kiemelkedő szakmai tudással prémium szolgáltatást nyújtunk magyar és európai ügyfeleink számára.

Nemzetközi tevékenységünk Belgiumra, Németországra, Ausztriára, Hollandiára, Luxemburgra és Svájcra összpontosít.

 

Onespire logó kicsi

Miért a Onespire?

Ügyfeleink száma

Munkatársaink száma

Sikeres projektek 2022-ben

Prémium minőség

Szolgáltatásaink terén a kiemelkedő minőségre törekszünk munkáink során.

Évtizedes tapasztalat

Szakértői csapatunk több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik.

Legújabb technológiák

Folyamatosan nyomon követjük és elsajátítjuk a legújabb IT megoldásokat.

Onespire: The one who inspires you

Informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatásaink kiemelkedő minősége, rugalmasságunk és sokrétű szakmai tapasztalatunk, tanácsadóink folyamatos fejlődése és eltökéltsége mind a kivételes teljesítményt ösztönzi.

Tevékenységünk elsősorban vállalatirányítási rendszerek bevezetésére és a vállalatok üzletviteli folyamataihoz kapcsolódó informatikai és vezetői tanácsadásra összpontosít.

Cégünk létrehozásának egyértelmű célja az volt, hogy egy dinamikusan fejlődő szervezetet hozzunk létre, amely rugalmasan képes kezelni ügyfeleink igényeit és elképzeléseit.

Kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb informatikai trendek megismerésére, és partnerkapcsolataink kezelésére.

Silver SAP partnerként az SAP termékfejlesztési trendjeit figyelembe véve alakítjuk üzleti stratégiánkat.

Onespire: Szolgáltatásaink

Kiemelt szolgáltatásunk SAP támogatás nyújtása ügyfeleinknek Európában, elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területén. A Onespire Zrt. belgiumi irodával is rendelkezik, amely képviseli és támogatja európai tevékenységünket.

A zöldmezős SAP bevezetések mellett ügyfeleink többségével folyamatosan együtt dolgozunk a meglévő folyamataik továbbfejlesztésén, valamint a jövőbeni stratégiai alapok kialakításán. Tanácsadóink kiemelkedő szakmai múlttal rendelkeznek a hagyományos logisztikai, termelési, pénzügyi és BI modulok terén.

Emellett folyamatosan fejlesztjük tudásunkat az új SAP-termékek terén, és számos területen egyedi projekttapasztalatokkal rendelkezünk.

Alapvető értékeink

A Onespire Zrt. elsődleges küldetése, hogy kiemelkedő minőségű és rugalmas professzionális tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek szerte a világon.

Szakértői csapatunk szerteágazó tapasztalatai, az állandó fejlődés iránti erős elkötelezettségünk kiemelkedő teljesítményre ösztönöz.

Kiváló és összeszokott informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatásokat nyújtó szakértői csapatunk több, mint tíz éve dolgozik együtt és több tízezer sikeresen leszállított projektnap van a hátunk mögött.

A Onespire kompetenciaközpontjai különös figyelmet fordítanak arra, hogy naprakészek legyenek a legújabb informatikai technológiák és trendek terén, valamint kiváló partnerkapcsolatokat tartanak fenn a vezető szoftver és keretrendszer szolgáltatókkal, mint például az SAP és a Microsoft.

Cégünk hosszú távú és előnyös együttműködést alakít ki ügyfeleinkkel. Megoldás és határidőközpontú pragmatikus megközelítésünk biztosítja, hogy a projektek időben és jó minőségben fejeződjenek be, hozzáadott értéket biztosítva.

Bár cégünk jelenlegi formájában 2017-ben alakult, tanácsadói és fejlesztői csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, többségük az évek során különböző projektekben szorosan együttműködik.

Célunk egy szilárd, megbízható márka, a Onespire létrehozása, miközben továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk, valamint saját alkalmazásainkat és termékeinket kínáljuk.

A Onespire hosszú távú karrierlehetőséget és professzionális környezetet kínál munkatársai számára, amely csapatmunkán, tisztességen, őszinteségen, kreativitáson, személyes fejlődési lehetőségen alapul, biztosítva a munka és a magánélet optimális egyensúlyát. 

Onespire Zrt. menedzsment

Gerencsér Judit

HR és operáció

Judit több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai tanácsadás terén, jelenleg a belső és külső projektek humán erőforrás toborzásának és gazdálkodásának operatív vezetéséért felel.

Elkötelezett amellett, hogy minden munkatársunk megtalálja a számára megfelelő pozíciót és elérje karriercéljait, valamint biztosítsa a Onespire Zrt. kohézióját.

Gerencsér Judit

Pásztor Csaba

Kompetencia menedzsment, Kiemelt projektek támogatása

Csaba több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az SAP tanácsadás területén.

Logisztikai SAP tanácsadóként számos nagyvállalati ERP bevezetésben részt vett itthon és külföldön egyaránt, később integrációs vezetőként, projektvezetőként és tanácsadási vezetőként dolgozott.

Csaba cégvezetőként a vállalat SAP szolgáltatásaiért, kompetencia fejlesztéséért, valamint kiemelt ügyfelek és projektek támogatásáért felel.

Pásztor Csaba
Homola Szabolcs

Homola Szabolcs

Stratégiai üzletfejlesztés

Szabolcs immár több mint 20 éve tevékenykedik a vezetői tanácsadási szektorban különböző menedzsment és tulajdonosi pozíciókban, meghatározó tanácsadó cégeknél.

Főbb fókuszterületei közé tartozik az üzleti stratégia, az új szakmai területek bevonása, valamint a magas színvonalú tanácsadói szolgáltatások.

Szabolcs vezetői feladatai mellett a kiemelt ügyfeleket támogatja a pénzügyi és egyéb szektorokban.

Halmos Endre

Halmos Endre

Üzletfejlesztés, Kiemelt projektek támogatása

Endre jelenleg több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetői tanácsadási szektorban.

Számos BI rendszer implementációs projektet irányított hazai és külföldi nagyvállalatoknál, korábban elismert szakértőként is részt vett a feladatokban.

Endre cégvezetőként felelős a vállalat BI szolgáltatásaiért, kiemelt ügyfelekért és a cég marketing tevekénységéért.

Paksi Álmos

Értékesítés és üzletfejlesztés

Álmos 20 éves hazai és nemzetközi nagyvállalati szektorban szerzett IT tanácsadási tapasztalattal rendelkezik, melyből az első 10 éves szakmai tanácsadási feladatokat az elmúlt 10 évben menedzsment feladatok váltották fel hazai majd multinacionális tanácsadó cégeknél.

Álmos cégvezető partnerként az értékesítési területért és kiemelt ügyfelekért felelős.

Paksi Álmos

Papp Bertalan

Üzletfejlesztés, Kiemelt projektek támogatása

Berti 20 éves IT szakmai múltja során számtalan hazai és nemzetközi projekttel találkozott, az első években tanácsadóként, majd projektvezetőként, később értékesítőként dolgozott blue chip ügyfeleknél.

A Onespire Zrt.-ben partner és igazgatósági tagként nagyvállalati ügyfeleknél értékesítési és leszállítási feladatokért felel.

Papp Bertalan

Alapvető célkitűzésünk egy dinamikusan fejlődő szervezet létrehozása, amely teljes mértékben képes kiszolgálni és teljesíteni ügyfeleink igényeit, elképzeléseit.

Szakértőink valódi tanácsadók, akik nemcsak technikailag képesek testreszabni a rendszereket, hanem mélyen ismerik a mögöttes folyamatokat, üzleti igényeket és követelményeket. Továbbá megértik, hogy szükség van hozzáadott értéket képviselő, rendkívül hatékony megoldásokra.

Kulcsembereink

Apáthy Sándor

BI services, Account management

Üzleti és technológiai fókuszú BI vezető közel 20 év szakmai tapasztalattal data science, operációs és projekt menedzsment szerepkörökben. Épített csapatokat kockázatkezelési, reporting, elemzési és data science területeken is startup, KKV és nagyvállalati környezetekben egyaránt. Menedzselt nagyméretű (1M EUR+) BI projekteket nagyvállalatok számára, 30+ fős, keresztfunkcionális, nemzetközi projektcsapatokkal számos iparágban: bank, FMCG, kiskereskedelem, energia, légiipar.
Specializációk: banki kockázatkezelés, digitális marketing elemzés, BI eszközök.
Kutatási területek: Dinamikai rendszerek, gépi tanulás és ajánlórendszerek, geolokációs elemzés.

Apáthy Sándor 2022
Balázs Gábor 2022

Balázs Gábor

ABAP fejlesztés

Több mint 25 éves pályafutása során jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az SAP ABAP fejlesztés területén. Több modulhoz kapcsolódó fejlesztési területeken széleskörű ismeretekkel rendelkezik, az ABAP 4.0 verzióban fejlesztési tanúsítványt szerzett. Számos projekten a fejlesztési feladatok ellátása mellett fejlesztési vezetőként vett részt, irányítva mások munkáját.
Saját termékek fejlesztésében (ÁFA bevallás) a tervezéstől a fejlesztési feladatok elvégzésén keresztül támogatási tevékenységeket lát el jelenleg is.
Az S/4 HANA területen az új technológiák elsajátításával folyamatosan bővíti ismeretét (Custom Code Migration, CDS view, RAP fejlesztési technológia).

Bárány Attila

Account menedzsment

Attila tapasztalt szakember, több mint 23 éves projekt és account menedzseri tapasztalattal. Pályafutása során szerteágazó tapasztalatokat szerzett az ERP projektek teljes életciklusában, beleértve az üzleti elemzést, a tervezést, a kialakítást, a bevezetést és a projektmenedzsmentet is. Projektvezetőként és agilis coachként Attila alaposan ismeri a projektmenedzsment és agilis módszertanokat. Széleskörű tudással rendelkezik a pénzügy és a kontrolling területén, valamint alapvető logisztikai áttekintéssel is. Változatos hátterével és tapasztalataival Attila felkészült arra, hogy egyedi látásmódot és értékes szakértelmet biztosítson bármilyen projekt végrehajtása során, illetve támogassa ügyfeleinket abban, hogy kimagasló eredményeket érjenek el.

Bárány Attila 2022
Kaprinyák Zsolt 2022

Kaprinyák Zsolt

SAP BI szolgáltatások

Pályafutását ügyféloldalon kezdte, és azután is több SAP R/3 bevezetési projektben vett részt.
2007 óta foglalkozik BW rendszerekkel és BW alapú tervezési rendszerek implementálásával és támogatásával.
BW tanácsadóként részt vett számos SAP R/3 modul BW reporting bevezetésében, komplex vállalati riporting és tervezési rendszer kialakításában.
Dolgozott több különböző verziójú BW rendszerrel, munkája során használt és megismert mindenféle technológiát, beleértve a legújabb BW4Hana megoldásait.

Szebenyi Bálint

UI5, Fiori fejlesztés

Számos SAP technológiával foglalkozott tanácsadói és fejlesztői szakmai pályafutása során. Érdeklődési területei felölelik a SAP Fiori (SAPUI5) technológiát és design paradigmát, a SAP Business Warehouse adattárház megoldását, illetve az ABAP nyelv újdonságait.
Lehetősége volt részt venni zöld mezős SAP S/4HANA, SAP BW, BPC alapú üzleti tervezés és Fiori megoldások bevezetésén, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a technikai újdonságokat valós üzleti igények kiszolgálásába állíthassa.
Saját tudásának naprakészen tartása mellett számos ügyfél és kolléga oktatásában is szerzett tapasztalatot angol és magyar nyelven egyaránt.

Szebeny Bálint 2022
Kellner József 2022

Kellner József

Account menedzsment

József nagy tapasztalattal rendelkező ügyfélmenedzser, több évtizedes tapasztalattal a BW implementáció és projektmenedzsment területén. A gyógyszerszektorért felelős, emellett gyártóipari, energiaipari és a biztosító ügyfelei is vannak. József 7 éves projektmenedzseri tapasztalattal rendelkezik, elsősorban SAP projektekben. Rutinos SAP BW Administrator, aki tapasztalattal rendelkezik a napi tevékenységek felügyeletében, az adatterhelés nyomonkövetésében, a hibaelhárításban, a teljesítményoptimalizálásban és a végfelhasználók képzésében. József erős személyes készségekkel is rendelkezik a projektmenedzsment, az üzleti követelmények elemzése, az adatmodellezés, valamint az ETL folyamatok tervezése és megvalósítása terén. Jól felkészült arra, hogy szakértői útmutatást és támogatást nyújtson az SAP BW projektekhez.

Kun Szilárd

Pénzügy, számvitel, kontrolling

Több mint 20 éves tanácsadói pályafutása során széleskörű tapasztalatokra tett szert több nemzetközi vállalat pénzügyi, számviteli folyamatainak kialakításában, illetve SAP-ba történő leképezésében és többcélú beszámolás megvalósításában.
Alapos ismeretekkel rendelkezik az ingatlanmenedzsment folyamatai terén, illetve az SAP-ban (SAP RE, RE-FX) való megoldási lehetőségekkel, és a modul számviteli integrációjával (FI, AA, CO) kapcsolatban is. Munkája során több nemzetközi nagyvállalatnál tett szert tapasztalatokra eszközgazdálkodási és eszközkönyvelési folyamataiban.
A banki, olajipari, telekommunikációs és a vasúti szektor alapvető sajátosságainak mestere ezen a területen.

Kun Szilárd 2022
Pásztor Péter 2022

Pásztor Péter

Raktári és transzport logisztika

Több mint 16 éves tapasztalattal rendelkező SAP tanácsadó és a logisztikai kompetenciaközpont vezetője.
Az SAP EWM, WM, LE, MM moduljainak szakértője. Számos magyarországi nagyvállalat raktárgazdálkodási megoldásának előkészítésében és implementációjában vett részt.
A raktárgazdálkodás és szállítmányozási szektor szakértője a Onespire-nél, aki kompetencia csapatával kiemelten fontos célnak tartja a terület legújabb piacvezető megoldásainak elsajátítását, továbbfejlesztését.

Frederic Santents

Üzletfejlesztés, Benelux régió

Frederic egy motivált nemzetközi üzletember, aki nagy hangsúlyt fektet az értékesítésre, és kiterjedt globális kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. A Onespire Zrt. belga piacáért felelős, elkötelezett a vállalat jövőálló digitalizálásába való befektetése mellett. Alapos nemzetközi tapasztalatai mellett Frederic az ügyfél kapcsolatok elkötelezettje, és beszerzési menedzserként jártas az egyeztetések terén is. Szenvedélye az utazás, az új kultúrák felfedezése és a hosszútávú partneri kapcsolatok kiépítése. Rutinos értékesitőként Frederic elkötelezett a minden érintett fél számára előnyös forgatókönyvek kidolgozásában, értékesítés-vezérelt gondolkodásmódja és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettsége pedig felbecsülhetetlen értékű előnyt jelent a Onespire Zrt. számára.

Frederic Santens 2022
Szalai Anett 2022

Szalai Anett

Account menedzsment, Termékfejlesztés

Anett tapasztalt szakember, több mint 20 éves tapasztalattal az SAP tanácsadás és megoldástervezés területén. A Onespire Zrt. Outbound Logisztika Kompetencia Központjának vezetőjeként rengeteg tudással és szakértelemmel gazdagítja cégünket. Anett SAP Senior Consultant és S4H Solution Expert, aki az OTC (Order-to-Cash) üzleti folyamatokra, a CRM orientációra és a kiskereskedelmi folyamatok ismeretére összpontosít. Integrációs és gyakorlatias szemlélettel közelíti meg a projekteket, mélyen ismeri a kiskereskedelmi ágazatot és annak egyedi megoldástervezési igényeit. Anett pályafutása során az elejétől a végéig aktív résztvevője volt a bevezetési projekteknek, valamint nagy tapasztalattal rendelkezik a csapatok irányításában. Kiterjedt tapasztalatával és szakértelmével Anett minden SAP-projekthez jól felkészült, és az elvárásokat felülmúló eredményeket érhet el.

Tamásy Róbert

Projektmenedzsment

Több mint 15 éves tanácsadói és projektvezetői tapasztalattal a különböző projektmódszertanok szakértőjévé avanzsált, úgy, mint a Waterfall, Agilis, Hybrid. Az SAP mellett, vezetett számos egyedi fejlesztési, adattárház és Salesforce projektet is. Iparági tapasztalatai szerteágazóak, a közművállalati, gépgyártási, telekommunikációs, olajipari, hulladékgazdálkodási szektorokban mélyítette el ismereteit.

Tamásy Róbert 2022
Fehér Róbert

Fehér Róbert

Account menedzsment

Róbert tapasztalt account menedzser, IT Engineering Management múlttal. Pályafutása során IT megoldások értékesítésére, egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére és integrációjára, valamint informatikai erőforrás-biztosítási tevékenységekre szakosodott. Emellett a feldolgozóiparban is irányította a szolgáltatások leszállítását, valamint felügyelte a kulcsfontosságú ügyfeleket, az ügyfélszolgálati csoportokat, valamint az ellátási lánccal kapcsolatos tevékenységeket. Róbert emellett tapasztalattal rendelkezik a lakossági és nagykereskedelmi ügyfelek számára történő termékértékesítésében is, elsősorban a fogyasztói és IT termékek kapcsán.

Szolgáltatásaink

SAP tanácsadás és fejlesztés

SAP szolgáltatások illusztráció

A Onespire szakértői sok éves tapasztalattal rendelkeznek az SAP bevezetés, fejlesztés és támogatása terén. Tevékenységünk elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területésre fókuszál.

IT rendszerintegrációs szolgáltatás

IT rendszer integrációs szolgáltatás  illusztráció

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik a fix áras nemzetközi integrációs projektek lebonyolításában, ahol több alvállalkozót, csapatot, technológiát és üzleti szereplőt koordináltunk és harmonizáltunk a sikeres lebonyolítás érdekében.

Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás illusztráció

Szolgáltatásaink lefedik ügyfeleink stratégiai, koncepcionális, hatékonyságnövelő és módszertani tanácsadással, projektmenedzsmenttel, minőségbiztosítással és folyamattervezéssel kapcsolatos igényeit, felhasználva az agilis és hagyományos projektekben szerzett tapasztalatainkat.

Data science és Analytics szolgáltatás

Data science és Analytics szolgáltatások illusztráció

A Onespire platformfüggetlen Data Science és Analytics megoldásokat kínál azoknak a szervezeteknek, amelyek adatközpontú üzleti döntéseket szeretnének hoznai, elősegítve a tevékenységeik mérhetőségét és végső soron piaci pozíciójuk megerősítését.

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés illusztráció

Egyedi vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon, kihasználva a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeit. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a szoftverfejlesztési projektek minden fázisára kiterjedően.

Saját alkalmazásaink és termékeink

Onespire saját fejlesztésű szoftverek illusztráció

Az elmúlt évtizedben a Onespire Zrt. számos alkalmazást és terméket fejlesztett ki az SAP ECC és S/4HANA környezetekhez. Ismerje meg saját fejlesztésű megoldásainkat, amelyek ügyfeleinket az SAP ökoszisztéma produktív és költséghatékony használatában támogatják!

Inovivo offices

Inovivo Csoport

A Onespire Zrt. az INOVIVO Group holding tagja, amely Magyarország egyik vezető informatikai és üzleti tanácsadó cége.

A szoros együttműködés révén az Inovivo csoport többi tagvállalatával testre szabott és teljes körű megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek és partnereinknek.

Az INOVIVO csoport kiemelt iparágai közé tartozik a banki és pénzintézeti szektor, a gyógyszeripar, az energiaipar, a telekommunikációs vállalkozások, a légiközlekedés, az autóipar, a logisztikai szolgáltatók és különböző gyártócégek.

További információ: Inovivo Group weboldal

Inovivo offices

A 2016-ban alapított MINDSPIRE több mint 180 szakértőből álló csapata professzionális tanácsadókból áll, akik legalább 5-15 éves tapasztalattal rendelkeznek banki projektek megvalósításában.

A cél egy 100%-ban banki tevékenységet folytató, magas színvonalú tanácsadó cég létrehozása volt, amely olyan komplex programokon során támogatja a pénzintézeteket, mint a fúziók, portfóliófelvásárlások és komplett informatikai rendszerek bevezetése vagy cseréje.

Folyamatosan fejlesztik tudásukat és módszertanaikat projektjeik és iparági gyakorlataik alapján. Az ágazati fókusz mellett a MINDSPIRE több területen stratégiai szolgáltatásokat is nyújt.

További információért kérjük látogassa meg weboldalukat: MINDSPIRE.

Onespire logo

Az Onespire Zrt. egy IT és menedzsment tanácsadó cég, amely a gyártó és a szolgáltató iparágra fókuszál Közép- és Kelet-Európában, illetve Nyugat-Európában.

Fő szolgáltatásaink közé tartoznak ERP és SAP rendszerek bevezetése és támogatása, informatikai megoldások implementálása piacvezető vállalatok számára.

Emellett ügyfeleink speciális üzleti folyamataival kapcsolatos informatikai és menedzsment tanácsadással is foglalkozunk.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?