Rólunk

A Onespire Zrt. magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező, informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatást nyújtó vállalat.

Kiemelkedő szakmai tudással prémium szolgáltatást nyújtunk magyar és európai ügyfeleink számára.

Nemzetközi tevékenységünk Belgiumra, Németországra, Ausztriára, Hollandiára, Luxemburgra és Svájcra összpontosít.

 

Onespire logó kicsi

Miért a Onespire?

Ügyfeleink száma

Munkatársaink száma

Sikeres projektek 2022-ben

Prémium minőség

Szolgáltatásaink terén a kiemelkedő minőségre törekszünk munkáink során.

Évtizedes tapasztalat

Szakértői csapatunk több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik.

Legújabb technológiák

Folyamatosan nyomon követjük és elsajátítjuk a legújabb IT megoldásokat.

Onespire: The one who inspires you

Informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatásaink kiemelkedő minősége, rugalmasságunk és sokrétű szakmai tapasztalatunk, tanácsadóink folyamatos fejlődése és eltökéltsége mind a kivételes teljesítményt ösztönzi.

Tevékenységünk elsősorban vállalatirányítási rendszerek bevezetésére és a vállalatok üzletviteli folyamataihoz kapcsolódó informatikai és vezetői tanácsadásra összpontosít.

Cégünk létrehozásának egyértelmű célja az volt, hogy egy dinamikusan fejlődő szervezetet hozzunk létre, amely rugalmasan képes kezelni ügyfeleink igényeit és elképzeléseit.

Kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb informatikai trendek megismerésére, és partnerkapcsolataink kezelésére.

Silver SAP partnerként az SAP termékfejlesztési trendjeit figyelembe véve alakítjuk üzleti stratégiánkat.

Onespire: Szolgáltatásaink

Kiemelt szolgáltatásunk SAP támogatás nyújtása ügyfeleinknek Európában, elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területén. A Onespire Zrt. belgiumi irodával is rendelkezik, amely képviseli és támogatja európai tevékenységünket.

A zöldmezős SAP bevezetések mellett ügyfeleink többségével folyamatosan együtt dolgozunk a meglévő folyamataik továbbfejlesztésén, valamint a jövőbeni stratégiai alapok kialakításán. Tanácsadóink kiemelkedő szakmai múlttal rendelkeznek a hagyományos logisztikai, termelési, pénzügyi és BI modulok terén.

Emellett folyamatosan fejlesztjük tudásunkat az új SAP-termékek terén, és számos területen egyedi projekttapasztalatokkal rendelkezünk.

Alapvető értékeink

A Onespire Zrt. elsődleges küldetése, hogy kiemelkedő minőségű és rugalmas professzionális tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek szerte a világon.

Szakértői csapatunk szerteágazó tapasztalatai, az állandó fejlődés iránti erős elkötelezettségünk kiemelkedő teljesítményre ösztönöz.

Kiváló és összeszokott informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatásokat nyújtó szakértői csapatunk több, mint tíz éve dolgozik együtt és több tízezer sikeresen leszállított projektnap van a hátunk mögött.

A Onespire kompetenciaközpontjai különös figyelmet fordítanak arra, hogy naprakészek legyenek a legújabb informatikai technológiák és trendek terén, valamint kiváló partnerkapcsolatokat tartanak fenn a vezető szoftver és keretrendszer szolgáltatókkal, mint például az SAP és a Microsoft.

Cégünk hosszú távú és előnyös együttműködést alakít ki ügyfeleinkkel. Megoldás és határidőközpontú pragmatikus megközelítésünk biztosítja, hogy a projektek időben és jó minőségben fejeződjenek be, hozzáadott értéket biztosítva.

Bár cégünk jelenlegi formájában 2017-ben alakult, tanácsadói és fejlesztői csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, többségük az évek során különböző projektekben szorosan együttműködik.

Célunk egy szilárd, megbízható márka, a Onespire létrehozása, miközben továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk, valamint saját alkalmazásainkat és termékeinket kínáljuk.

A Onespire hosszú távú karrierlehetőséget és professzionális környezetet kínál munkatársai számára, amely csapatmunkán, tisztességen, őszinteségen, kreativitáson, személyes fejlődési lehetőségen alapul, biztosítva a munka és a magánélet optimális egyensúlyát. 

Alapvető célkitűzésünk egy dinamikusan fejlődő szervezet létrehozása, amely teljes mértékben képes kiszolgálni és teljesíteni ügyfeleink igényeit, elképzeléseit.

Szakértőink valódi tanácsadók, akik nemcsak technikailag képesek testreszabni a rendszereket, hanem mélyen ismerik a mögöttes folyamatokat, üzleti igényeket és követelményeket. Továbbá megértik, hogy szükség van hozzáadott értéket képviselő, rendkívül hatékony megoldásokra.

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Szolgáltatásaink

SAP tanácsadás és fejlesztés

SAP szolgáltatások illusztráció

A Onespire szakértői sok éves tapasztalattal rendelkeznek az SAP bevezetés, fejlesztés és támogatása terén. Tevékenységünk elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területésre fókuszál.

IT rendszerintegrációs szolgáltatás

IT rendszer integrációs szolgáltatás  illusztráció

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik a fix áras nemzetközi integrációs projektek lebonyolításában, ahol több alvállalkozót, csapatot, technológiát és üzleti szereplőt koordináltunk és harmonizáltunk a sikeres lebonyolítás érdekében.

Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás illusztráció

Szolgáltatásaink lefedik ügyfeleink stratégiai, koncepcionális, hatékonyságnövelő és módszertani tanácsadással, projektmenedzsmenttel, minőségbiztosítással és folyamattervezéssel kapcsolatos igényeit, felhasználva az agilis és hagyományos projektekben szerzett tapasztalatainkat.

Data science és Analytics szolgáltatás

Data science és Analytics szolgáltatások illusztráció

A Onespire platformfüggetlen Data Science és Analytics megoldásokat kínál azoknak a szervezeteknek, amelyek adatközpontú üzleti döntéseket szeretnének hoznai, elősegítve a tevékenységeik mérhetőségét és végső soron piaci pozíciójuk megerősítését.

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés illusztráció

Egyedi vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon, kihasználva a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeit. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a szoftverfejlesztési projektek minden fázisára kiterjedően.

Saját SAP alkalmazásaink és termékeink

Onespire saját fejlesztésű SAP szoftverek illusztráció

Az elmúlt évtizedben a Onespire Zrt. számos alkalmazást és terméket fejlesztett ki az SAP ECC és S/4HANA környezetekhez. Ismerje meg saját fejlesztésű megoldásainkat, amelyek ügyfeleinket az SAP ökoszisztéma produktív és költséghatékony használatában támogatják!

Inovivo offices

Inovivo Csoport

A Onespire Zrt. az INOVIVO Group holding tagja, amely Magyarország egyik vezető informatikai és üzleti tanácsadó cége.

A szoros együttműködés révén az Inovivo csoport többi tagvállalatával testre szabott és teljes körű megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek és partnereinknek.

Az INOVIVO csoport kiemelt iparágai közé tartozik a banki és pénzintézeti szektor, a gyógyszeripar, az energiaipar, a telekommunikációs vállalkozások, a légiközlekedés, az autóipar, a logisztikai szolgáltatók és különböző gyártócégek.

További információ: Inovivo Group weboldal

Inovivo offices

A 2016-ban alapított MINDSPIRE több mint 180 szakértőből álló csapata professzionális tanácsadókból áll, akik legalább 5-15 éves tapasztalattal rendelkeznek banki projektek megvalósításában.

A cél egy 100%-ban banki tevékenységet folytató, magas színvonalú tanácsadó cég létrehozása volt, amely olyan komplex programokon során támogatja a pénzintézeteket, mint a fúziók, portfóliófelvásárlások és komplett informatikai rendszerek bevezetése vagy cseréje.

Folyamatosan fejlesztik tudásukat és módszertanaikat projektjeik és iparági gyakorlataik alapján. Az ágazati fókusz mellett a MINDSPIRE több területen stratégiai szolgáltatásokat is nyújt.

További információért kérjük látogassa meg weboldalukat: MINDSPIRE.

Onespire logo

Az Onespire Zrt. egy IT és menedzsment tanácsadó cég, amely a gyártó és a szolgáltató iparágra fókuszál Közép- és Kelet-Európában, illetve Nyugat-Európában.

Fő szolgáltatásaink közé tartoznak ERP és SAP rendszerek bevezetése és támogatása, informatikai megoldások implementálása piacvezető vállalatok számára.

Emellett ügyfeleink speciális üzleti folyamataival kapcsolatos informatikai és menedzsment tanácsadással is foglalkozunk.

Minőség- és információvédelmi politika

Célunk, hogy az Ügyfeleink számára kiemelkedő szakmai tudással, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk.

Szolgáltatásaink magas színvonala, rugalmasságunk és sokrétű szakmai tapasztalatunk, tanácsadóink folyamatos fejlődése és eltökéltsége mind a kivételes teljesítményt ösztönzi.

Célunk, hogy a szolgáltatási portfóliónkat ügyfeleink számára stratégiai partnerként nyújthassuk. Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink, partnerkapcsolataink kezelésére, a velük szoros együttműködésre.

A minőséget szem előtt tartva és partnereink igényeinek magas színvonalú kezelése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ ISO 27001:2014 szabványok követelményeit kielégítő vállalatirányítási rendszert működtetünk az üzletviteli és informatikai tanácsadás, szoftverfejlesztés területén. A vezetőség elkötelezetten törekszik a minőségirányítási rendszer megbízható működtetésére és folyamatos fejlesztésére, a szervezet folyamataira tervezett- és folyamatos fejlesztést, mérést valósítunk meg az eredményes és hatékony működés érdekében.

Vevőkörünk révén általában érzékeny és bizalmas üzleti adatokkal foglalkozunk, valamint ügyfeleink és a jogszabályok is szigorú titoktartási kötelezettséget várnak el tőlünk, ezért a biztonsági követelményeknek megfelelően meghatároztuk a szükséges óvintézkedéseket, és ezek alkalmazását információvédelmi irányítási rendszerbe foglaltuk. Az információ védelme, beleértve az azt megalapozó információvédelmi politikát is, a hosszú távú céljaink megvalósításához is nélkülözhetetlen.

Cégünk minden munkatársát megbecsült erőforrásként kezeljük. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat kiváló és összeszokott szakértői csapatunk, jól képzett, tapasztalt és motivált szakembereink biztosítják ügyfeleink számára.

Szolgáltatásainkat mindenkor partnereink és ügyfeleink elvárásai alapján, minőség- és információvédelmi politikánk messzemenő figyelembevételével valósítjuk meg.

Menedzsmentünk gondoskodik arról, hogy munkatársaink, alvállalkozóink, beszállítóink, partnereink megismerjék a minőség és információvédelmi politikánkat, minőségirányítással kapcsolatos eljárásainkat, elveinket és biztosítja a szolgáltatásaink kiemelkedő minőségéhez szükséges feltételeket és erőforrásokat. Minden munkatársunk elkötelezett a minőség- és információvédelmi politikánk megvalósításában, a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésében, tevékenységünk ügyfélközpontúságának fenntartásában és fejlesztésében.

Céljaink elérése érdekében beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megfelelő biztonságú szolgáltatásokat várunk.

Kérdése van cégünkkel kapcsolatban?