Rólunk

A Onespire Zrt. magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező, informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatást nyújtó vállalat.

Kiemelkedő szakmai tudással prémium szolgáltatást nyújtunk magyar és európai ügyfeleink számára.

Nemzetközi tevékenységünk Belgiumra, Németországra, Ausztriára, Hollandiára, Luxemburgra és Svájcra összpontosít.

 

Onespire logó kicsi

Miért a Onespire?

Ügyfeleink száma

Munkatársaink száma

Sikeres projektek 2022-ben

Prémium minőség

Szolgáltatásaink terén a kiemelkedő minőségre törekszünk munkáink során.

Évtizedes tapasztalat

Szakértői csapatunk több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik.

Legújabb technológiák

Folyamatosan nyomon követjük és elsajátítjuk a legújabb IT megoldásokat.

Onespire: The one who inspires you

Informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatásaink kiemelkedő minősége, rugalmasságunk és sokrétű szakmai tapasztalatunk, tanácsadóink folyamatos fejlődése és eltökéltsége mind a kivételes teljesítményt ösztönzi.

Tevékenységünk elsősorban vállalatirányítási rendszerek bevezetésére és a vállalatok üzletviteli folyamataihoz kapcsolódó informatikai és vezetői tanácsadásra összpontosít.

Cégünk létrehozásának egyértelmű célja az volt, hogy egy dinamikusan fejlődő szervezetet hozzunk létre, amely rugalmasan képes kezelni ügyfeleink igényeit és elképzeléseit.

Kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb informatikai trendek megismerésére, és partnerkapcsolataink kezelésére.

Silver SAP partnerként az SAP termékfejlesztési trendjeit figyelembe véve alakítjuk üzleti stratégiánkat.

Onespire: Szolgáltatásaink

Kiemelt szolgáltatásunk SAP támogatás nyújtása ügyfeleinknek Európában, elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területén. A Onespire Zrt. belgiumi irodával is rendelkezik, amely képviseli és támogatja európai tevékenységünket.

A zöldmezős SAP bevezetések mellett ügyfeleink többségével folyamatosan együtt dolgozunk a meglévő folyamataik továbbfejlesztésén, valamint a jövőbeni stratégiai alapok kialakításán. Tanácsadóink kiemelkedő szakmai múlttal rendelkeznek a hagyományos logisztikai, termelési, pénzügyi és BI modulok terén.

Emellett folyamatosan fejlesztjük tudásunkat az új SAP-termékek terén, és számos területen egyedi projekttapasztalatokkal rendelkezünk.

Alapvető értékeink

A Onespire Zrt. elsődleges küldetése, hogy kiemelkedő minőségű és rugalmas professzionális tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek szerte a világon.

Szakértői csapatunk szerteágazó tapasztalatai, az állandó fejlődés iránti erős elkötelezettségünk kiemelkedő teljesítményre ösztönöz.

Kiváló és összeszokott informatikai és menedzsment tanácsadás szolgáltatásokat nyújtó szakértői csapatunk több, mint tíz éve dolgozik együtt és több tízezer sikeresen leszállított projektnap van a hátunk mögött.

A Onespire kompetenciaközpontjai különös figyelmet fordítanak arra, hogy naprakészek legyenek a legújabb informatikai technológiák és trendek terén, valamint kiváló partnerkapcsolatokat tartanak fenn a vezető szoftver és keretrendszer szolgáltatókkal, mint például az SAP és a Microsoft.

Cégünk hosszú távú és előnyös együttműködést alakít ki ügyfeleinkkel. Megoldás és határidőközpontú pragmatikus megközelítésünk biztosítja, hogy a projektek időben és jó minőségben fejeződjenek be, hozzáadott értéket biztosítva.

Bár cégünk jelenlegi formájában 2017-ben alakult, tanácsadói és fejlesztői csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, többségük az évek során különböző projektekben szorosan együttműködik.

Célunk egy szilárd, megbízható márka, a Onespire létrehozása, miközben továbbra is magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk, valamint saját alkalmazásainkat és termékeinket kínáljuk.

A Onespire hosszú távú karrierlehetőséget és professzionális környezetet kínál munkatársai számára, amely csapatmunkán, tisztességen, őszinteségen, kreativitáson, személyes fejlődési lehetőségen alapul, biztosítva a munka és a magánélet optimális egyensúlyát. 

Onespire Zrt. menedzsment

Gerencsér Judit

HR és operáció

Judit több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai tanácsadás terén, jelenleg a belső és külső projektek humán erőforrás toborzásának és gazdálkodásának operatív vezetéséért felel.

Elkötelezett amellett, hogy minden munkatársunk megtalálja a számára megfelelő pozíciót és elérje karriercéljait, valamint biztosítsa a Onespire Zrt. kohézióját.

Gerencsér Judit

Pásztor Csaba

Kompetencia menedzsment, Kiemelt projektek támogatása

Csaba több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az SAP tanácsadás területén.

Logisztikai SAP tanácsadóként számos nagyvállalati ERP bevezetésben részt vett itthon és külföldön egyaránt, később integrációs vezetőként, projektvezetőként és tanácsadási vezetőként dolgozott.

Csaba cégvezetőként a vállalat SAP szolgáltatásaiért, kompetencia fejlesztéséért, valamint kiemelt ügyfelek és projektek támogatásáért felel.

Pásztor Csaba
Homola Szabolcs

Homola Szabolcs

Stratégiai üzletfejlesztés

Szabolcs immár több mint 20 éve tevékenykedik a vezetői tanácsadási szektorban különböző menedzsment és tulajdonosi pozíciókban, meghatározó tanácsadó cégeknél.

Főbb fókuszterületei közé tartozik az üzleti stratégia, az új szakmai területek bevonása, valamint a magas színvonalú tanácsadói szolgáltatások.

Szabolcs vezetői feladatai mellett a kiemelt ügyfeleket támogatja a pénzügyi és egyéb szektorokban.

Halmos Endre

Halmos Endre

Üzletfejlesztés, Kiemelt projektek támogatása

Endre jelenleg több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetői tanácsadási szektorban.

Számos BI rendszer implementációs projektet irányított hazai és külföldi nagyvállalatoknál, korábban elismert szakértőként is részt vett a feladatokban.

Endre cégvezetőként felelős a vállalat BI szolgáltatásaiért, kiemelt ügyfelekért és a cég marketing tevekénységéért.

Karner Zsolt

Karner Zsolt

SAP logisztika, Kiemelt ügyfelek és projektek támogatása

Zsolt 26 éves tapasztalattal rendelkezik SAP tanácsadás területen.

Logisztikai SAP tanácsadóként számos jelentős projekten vett részt, ebből nyolc évet külföldön nagy nemzetközi projekteken. Később architektként, ügyféloldali minőségbiztosítóként és projektvezetőként is dolgozott.

Zsolt cégvezetőként a vállalat logisztikai SAP szolgáltatásaiért, valamint kiemelt ügyfelek és projektek támogatásáért felel.

Paksi Álmos

Értékesítés és üzletfejlesztés

Álmos 20 éves hazai és nemzetközi nagyvállalati szektorban szerzett IT tanácsadási tapasztalattal rendelkezik, melyből az első 10 éves szakmai tanácsadási feladatokat az elmúlt 10 évben menedzsment feladatok váltották fel hazai majd multinacionális tanácsadó cégeknél.

Álmos cégvezető partnerként az értékesítési területért és kiemelt ügyfelekért felelős.

Paksi Álmos

Papp Bertalan

Üzletfejlesztés, Kiemelt projektek támogatása

Berti 20 éves IT szakmai múltja során számtalan hazai és nemzetközi projekttel találkozott, az első években tanácsadóként, majd projektvezetőként, később értékesítőként dolgozott blue chip ügyfeleknél.

A Onespire Zrt.-ben partner és igazgatósági tagként nagyvállalati ügyfeleknél értékesítési és leszállítási feladatokért felel.

Papp Bertalan

Alapvető célkitűzésünk egy dinamikusan fejlődő szervezet létrehozása, amely teljes mértékben képes kiszolgálni és teljesíteni ügyfeleink igényeit, elképzeléseit.

Szakértőink valódi tanácsadók, akik nemcsak technikailag képesek testreszabni a rendszereket, hanem mélyen ismerik a mögöttes folyamatokat, üzleti igényeket és követelményeket. Továbbá megértik, hogy szükség van hozzáadott értéket képviselő, rendkívül hatékony megoldásokra.

Kulcsembereink

Apáthy Sándor

BI services, Account management

Üzleti és technológiai fókuszú BI vezető közel 20 év szakmai tapasztalattal data science, operációs és projekt menedzsment szerepkörökben. Épített csapatokat kockázatkezelési, reporting, elemzési és data science területeken is startup, KKV és nagyvállalati környezetekben egyaránt. Menedzselt nagyméretű (1M EUR+) BI projekteket nagyvállalatok számára, 30+ fős, keresztfunkcionális, nemzetközi projektcsapatokkal számos iparágban: bank, FMCG, kiskereskedelem, energia, légiipar.
Specializációk: banki kockázatkezelés, digitális marketing elemzés, BI eszközök.
Kutatási területek: Dinamikai rendszerek, gépi tanulás és ajánlórendszerek, geolokációs elemzés.

Apáthy Sándor 2022
Balázs Gábor 2022

Balázs Gábor

ABAP fejlesztés

Több mint 25 éves pályafutása során jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az SAP ABAP fejlesztés területén. Több modulhoz kapcsolódó fejlesztési területeken széleskörű ismeretekkel rendelkezik, az ABAP 4.0 verzióban fejlesztési tanúsítványt szerzett. Számos projekten a fejlesztési feladatok ellátása mellett fejlesztési vezetőként vett részt, irányítva mások munkáját.
Saját termékek fejlesztésében (ÁFA bevallás) a tervezéstől a fejlesztési feladatok elvégzésén keresztül támogatási tevékenységeket lát el jelenleg is.
Az S/4 HANA területen az új technológiák elsajátításával folyamatosan bővíti ismeretét (Custom Code Migration, CDS view, RAP fejlesztési technológia).

Bárány Attila

Account menedzsment

Attila tapasztalt szakember, több mint 23 éves projekt és account menedzseri tapasztalattal. Pályafutása során szerteágazó tapasztalatokat szerzett az ERP projektek teljes életciklusában, beleértve az üzleti elemzést, a tervezést, a kialakítást, a bevezetést és a projektmenedzsmentet is. Projektvezetőként és agilis coachként Attila alaposan ismeri a projektmenedzsment és agilis módszertanokat. Széleskörű tudással rendelkezik a pénzügy és a kontrolling területén, valamint alapvető logisztikai áttekintéssel is. Változatos hátterével és tapasztalataival Attila felkészült arra, hogy egyedi látásmódot és értékes szakértelmet biztosítson bármilyen projekt végrehajtása során, illetve támogassa ügyfeleinket abban, hogy kimagasló eredményeket érjenek el.

Bárány Attila 2022
Kaprinyák Zsolt 2022

Kaprinyák Zsolt

SAP BI szolgáltatások

Pályafutását ügyféloldalon kezdte, és azután is több SAP R/3 bevezetési projektben vett részt.
2007 óta foglalkozik BW rendszerekkel és BW alapú tervezési rendszerek implementálásával és támogatásával.
BW tanácsadóként részt vett számos SAP R/3 modul BW reporting bevezetésében, komplex vállalati riporting és tervezési rendszer kialakításában.
Dolgozott több különböző verziójú BW rendszerrel, munkája során használt és megismert mindenféle technológiát, beleértve a legújabb BW4Hana megoldásait.

Szebenyi Bálint

UI5, Fiori fejlesztés

Számos SAP technológiával foglalkozott tanácsadói és fejlesztői szakmai pályafutása során. Érdeklődési területei felölelik a SAP Fiori (SAPUI5) technológiát és design paradigmát, a SAP Business Warehouse adattárház megoldását, illetve az ABAP nyelv újdonságait.
Lehetősége volt részt venni zöld mezős SAP S/4HANA, SAP BW, BPC alapú üzleti tervezés és Fiori megoldások bevezetésén, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a technikai újdonságokat valós üzleti igények kiszolgálásába állíthassa.
Saját tudásának naprakészen tartása mellett számos ügyfél és kolléga oktatásában is szerzett tapasztalatot angol és magyar nyelven egyaránt.

Szebeny Bálint 2022
Kellner József 2022

Kellner József

Account menedzsment

József több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a BW implementáció és SAP projektmenedzsment területén. A gyógyszerszektor mellett gyártóipari, energiaipari és a biztosító ügyfelei is vannak. Rutinos SAP BW Administrator, aki tapasztalattal rendelkezik a napi tevékenységek felügyeletében, az adatterhelés nyomonkövetésében, a hibaelhárításban, a teljesítményoptimalizálásban és a végfelhasználók képzésében. József erős készségekkel rendelkezik a projektmenedzsment, az üzleti követelmények elemzése, az adatmodellezés, valamint az ETL folyamatok tervezése és megvalósítása terén. Jól felkészült arra, hogy szakértői útmutatást és támogatást nyújtson az SAP BW projektekhez.

Kun Szilárd

SAP S/4HANA

Több mint 20 éves tanácsadói pályafutása során széleskörű tapasztalatokra tett szert több nemzetközi vállalat pénzügyi, számviteli folyamatainak kialakításában, illetve SAP-ba történő leképezésében és többcélú beszámolás megvalósításában.
Alapos ismeretekkel rendelkezik az ingatlanmenedzsment folyamatai terén, illetve az SAP-ban (SAP RE, RE-FX) való megoldási lehetőségekkel, és a modul számviteli integrációjával (FI, AA, CO) kapcsolatban is. Munkája során több nemzetközi nagyvállalatnál tett szert tapasztalatokra eszközgazdálkodási és eszközkönyvelési folyamataiban.
A banki, olajipari, telekommunikációs és a vasúti szektor alapvető sajátosságainak mestere ezen a területen.

Kun Szilárd 2022
Pásztor Péter 2022

Pásztor Péter

Raktári és transzport logisztika

Több mint 16 éves tapasztalattal rendelkező SAP tanácsadó és a logisztikai kompetenciaközpont vezetője.
Az SAP EWM, WM, LE, MM moduljainak szakértője. Számos magyarországi nagyvállalat raktárgazdálkodási megoldásának előkészítésében és implementációjában vett részt.
A raktárgazdálkodás és szállítmányozási szektor szakértője a Onespire-nél, aki kompetencia csapatával kiemelten fontos célnak tartja a terület legújabb piacvezető megoldásainak elsajátítását, továbbfejlesztését.

Frederic Santents

Üzletfejlesztés, Benelux régió

Frederic egy motivált üzletember, aki nagy hangsúlyt fektet az értékesítésre, és kiterjedt globális kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. A Onespire Zrt. belga piacáért felelős, elkötelezett a vállalat jövőálló digitalizálásába való befektetése mellett. Alapos nemzetközi tapasztalatai mellett Frederic az ügyfélkapcsolatok elkötelezettje, és beszerzési menedzserként jártas az egyeztetések terén is. Szenvedélye az utazás, az új kultúrák felfedezése és a hosszútávú partneri kapcsolatok kiépítése. Rutinos értékesitőként Frederic elkötelezett a minden érintett fél számára előnyös forgatókönyvek kidolgozásában, értékesítés-vezérelt gondolkodásmódja és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettsége pedig felbecsülhetetlen értékű előnyt jelent cégünk számára.

Frederic Santens 2022
Szalai Anett 2022

Szalai Anett

Account menedzsment, Termékfejlesztés

Anett több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az SAP tanácsadás és megoldástervezés területén. Anett SAP Senior Consultant és S4H Solution Expert, aki az OTC (Order-to-Cash) üzleti folyamatokra, a CRM orientációra és a kiskereskedelmi folyamatok ismeretére összpontosít. Integrációs és gyakorlatias szemlélettel közelíti meg a projekteket, mélyen ismeri a kiskereskedelmi ágazatot és annak egyedi megoldástervezési igényeit. Anett pályafutása során az elejétől a végéig aktív résztvevője volt a bevezetési projekteknek, valamint nagy tapasztalattal rendelkezik a csapatok irányításában. Kiterjedt tapasztalatával és szakértelmével Anett minden SAP-projekthez jól felkészült, és az elvárásokat felülmúló eredményeket érhet el.

Tamásy Róbert

Projektmenedzsment

Több mint 15 éves tanácsadói és projektvezetői tapasztalattal a különböző projektmódszertanok szakértőjévé avanzsált, úgy, mint a Waterfall, Agilis, Hybrid. Az SAP mellett, vezetett számos egyedi fejlesztési, adattárház és Salesforce projektet is. Iparági tapasztalatai szerteágazóak, a közművállalati, gépgyártási, telekommunikációs, olajipari, hulladékgazdálkodási szektorokban mélyítette el ismereteit.

Tamásy Róbert 2022
Fehér Róbert

Fehér Róbert

Account menedzsment

Róbert tapasztalt account menedzser, IT Engineering Management múlttal. Pályafutása során IT megoldások értékesítésére, egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére és integrációjára, valamint informatikai erőforrás-biztosítási tevékenységekre szakosodott. Emellett a feldolgozóiparban is irányította a szolgáltatások leszállítását, valamint felügyelte a kulcsfontosságú ügyfeleket, az ügyfélszolgálati csoportokat, valamint az ellátási lánccal kapcsolatos tevékenységeket. Róbert emellett tapasztalattal rendelkezik a lakossági és nagykereskedelmi ügyfelek számára történő termékértékesítésében is, elsősorban a fogyasztói és IT termékek kapcsán.

Szabó Attila

Solution architect / Cloud technologies

Attila nagy tapasztalattal rendelkező IT szakértő, aki több mint 15 éve tevékenykedik multinacionális vállalati környezetben az informatikai szolgáltatásnyújtás, tervezés, architektúra, menedzsment és digitális átállási projektek terén.
Alaposan ismeri a folyamatosan fejlődő IT-környezetet, és könnyedén alkalmazkodik az új technológiákhoz és iparági trendekhez. Robusztus IT-infrastruktúrák tervezésére és megvalósítására összpontosít a legújabb technológiák felhasználásával, miközben útmutatást ad az erőforrások optimalizálásához és a kockázatok minimalizálásához.
Attila emellett aktívan hozzájárul a digitális átállási és átalakítási projektekhez, segítve ügyfeleit az új technológiák kiválasztásában.

Szabó Attila
Vasas Virág

Vasas Virág

Business Analytics

Virág több mint egy évtizedes üzleti elemzői tapasztalattal büszkélkedhet, amelyet számos nemzetközi szakmai minősítés támaszt alá. Szerteágazó szakmai háttérrel rendelkezik, az elmúlt 25 évben hazai és nemzetközi vállalati környezetben egyaránt kiválóan teljesített különböző mérnöki és üzleti munkakörökben.
Virág emellett egyformán jártas az agilis és lineáris projektmenedzsment módszertanok terén, demonstrálva alkalmazkodóképességét és jártasságát a különböző megközelítésekben. Napi projektfeladatain túlmenően szakértelme kiterjed az oktatásra is, elismert egyetemeken tanítva adja át üzleti elemzői ismereteit.

Benkő Péter

SAP Cloud Technologies

Péter alapos tapasztalatokkal rendelkező SAP fejlesztő, több mint 13 éves gyakorlattal. Fejlesztőként és fejlesztési vezetőként aktívan működött közre számos SAP R/3, S/4HANA, SAP BW és BPC bevezetésben.
Péter iparág-specifikus ismereteket szerzett munkája során olyan ágazatokban, mint a gyártás, az autóipar, a távközlés, az olaj- és gázipar, a gyógyszeripar és a bankszektor. Sokrétű tapasztalata lehetővé teszi, hogy átfogó megközelítést nyújtson az SAP fejlesztési projektek során.
Az SAP Cloud Technologies Kompetencia Központ vezetőjeként csapatával a növekvő ügyféligényekre reagálva folyamatosan elemzi és alkalmazza a legújabb technológiákban és innovációkban rejlő lehetőségeket.

Benkő Péter
Turóczi Péter

Turóczi Péter

Logistics – Production and Planning

Péter tapasztalt SAP tanácsadó, aki több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezik a gyártástervezés és a gyártáslogisztika területén. Szakértelme elsősorban az SAP PP, PP-PI és PPDS modulokra terjed ki, így ezeken a területeken kiváló szakértővé vált. Pályafutása során Péter aktívan részt vett SAP bevezetésekben az olaj- és gáziparban, az autóiparban és a gépiparban. Ez a sokrétű tapasztalat lehetővé tette számára a személyre szabott és a folyamatos gyártási folyamatok alapos megértését. Péter 2021 óta kulcsszerepet játszik a Onespire belga piacra való belépésében, jelentősen hozzájárulva a vállalat növekedéséhez és sikeréhez. Emellett 2023-tól a termelési logisztikai kompetenciavezetői szerepet is elvállalta.

Kozma Álmos

Finance, Accounting and Controlling

Álmos tapasztalt SAP tanácsadó, több mint 7 éves széleskörű gyakorlattal rendelkezik különböző iparágakban. Szakértelme az SAP projektek széles spektrumát öleli fel, sokoldalúságát és jártasságát igazolva. Lehetősége volt zöldmezős SAP S/4HANA rendszerek bevezetésére az autóiparban és raktári logisztikára szakosodott cégeken belül. Emellett Álmos több iparágban is aktívan részt vett SAP FI lokalizációs projektekben. Szakértelme kiterjed az SAP RE-FX implementációira és az IFRS16 számviteli szabvány átvételére, különös tekintettel az SAP RE-FX-LA modulra a távközlési és banki szektorban.

Kozma Álmos
Farkas Balázs

Farkas Balázs

Logistics – Material Management

Balázs gyakorlott tanácsadó, pályafutása során több mint 10 éves tapasztalatot szerzett az SAP MM modullal kapcsolatban. Balázs anyaggazdálkodási és beszerzési szakemberként meghatározó szerepet töltött be nemzetközi és hazai nagyvállalatoknál egyaránt. Munkája elsősorban olyan iparágakra összpontosult, mint az autóipar, az olajipar és a távközlés. Szenior SAP tanácsadóként Balázsnak lehetősége volt részt venni zöldmezős S/4HANA implementációkban és számos barnamezős átalakítási projektben. Jelenleg a Logisztikai Kompetencia Központ anyaggazdálkodási vezetőjeként dolgozik.

Takács Máté

Logistics – Industry Solutions

Máté az elmúlt két évtized során rengeteg iparágspecifikus tapasztalatot halmozott fel, amely nagymértékben hozzájárult ügyfeleink sikereihez, többek között az autóiparban, az elektronikában, a gyógyszeriparban, az alkatrészgyártásban, az olajiparban és a hulladékgazdálkodásban. Az Industrial Solutions Kompetencia Központ vezetőjeként Máté elkötelezett az SAP iparág-specifikus moduljainak és ügyfeleink egyedi igényeinek folyamatos összehangolásában a teljes ellátási lánc folyamatára kiterjedően. Elkötelezettsége biztosítja, hogy megoldásaink továbbra is ügyfeleink egyedi igényeihez igazodjanak ezekben a speciális iparágakban.

Takács Máté
Nagy Judit

Nagy Judit

Process Automation

Judit több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik szolgáltatás-menedzsment területén, multinacionális környezetben. Szakértelmét elsősorban az ügyfélszolgálati operáció, illetve a folyamat-rendszerek felépítése terén kamatoztatta Fortune 500-as nagyvállalatok szolgáltatóközpontjaiban. Az elmúlt időszakban sikerrel adaptálta eddigi tudását a különböző folyamat-automatizálás technológiák területén is. Emellett megalapozta a sikeres digitális transzformáció működési elveit és a gyakorlati megvalósításhoz elengedhetetlen operációs keretrendszert.

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Szolgáltatásaink

SAP tanácsadás és fejlesztés

SAP szolgáltatások illusztráció

A Onespire szakértői sok éves tapasztalattal rendelkeznek az SAP bevezetés, fejlesztés és támogatása terén. Tevékenységünk elsősorban Belgium, Németország, Ausztria, Hollandia, Luxemburg és Svájc területésre fókuszál.

IT rendszerintegrációs szolgáltatás

IT rendszer integrációs szolgáltatás  illusztráció

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik a fix áras nemzetközi integrációs projektek lebonyolításában, ahol több alvállalkozót, csapatot, technológiát és üzleti szereplőt koordináltunk és harmonizáltunk a sikeres lebonyolítás érdekében.

Menedzsment tanácsadás

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás illusztráció

Szolgáltatásaink lefedik ügyfeleink stratégiai, koncepcionális, hatékonyságnövelő és módszertani tanácsadással, projektmenedzsmenttel, minőségbiztosítással és folyamattervezéssel kapcsolatos igényeit, felhasználva az agilis és hagyományos projektekben szerzett tapasztalatainkat.

Data science és Analytics szolgáltatás

Data science és Analytics szolgáltatások illusztráció

A Onespire platformfüggetlen Data Science és Analytics megoldásokat kínál azoknak a szervezeteknek, amelyek adatközpontú üzleti döntéseket szeretnének hoznai, elősegítve a tevékenységeik mérhetőségét és végső soron piaci pozíciójuk megerősítését.

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés illusztráció

Egyedi vállalati alkalmazások készítésére specializálódtunk a Microsoft .NET platformon, kihasználva a Microsoft SharePoint keretrendszer képességeit. Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a szoftverfejlesztési projektek minden fázisára kiterjedően.

Saját SAP alkalmazásaink és termékeink

Onespire saját fejlesztésű SAP szoftverek illusztráció

Az elmúlt évtizedben a Onespire Zrt. számos alkalmazást és terméket fejlesztett ki az SAP ECC és S/4HANA környezetekhez. Ismerje meg saját fejlesztésű megoldásainkat, amelyek ügyfeleinket az SAP ökoszisztéma produktív és költséghatékony használatában támogatják!

Inovivo offices

Inovivo Csoport

A Onespire Zrt. az INOVIVO Group holding tagja, amely Magyarország egyik vezető informatikai és üzleti tanácsadó cége.

A szoros együttműködés révén az Inovivo csoport többi tagvállalatával testre szabott és teljes körű megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek és partnereinknek.

Az INOVIVO csoport kiemelt iparágai közé tartozik a banki és pénzintézeti szektor, a gyógyszeripar, az energiaipar, a telekommunikációs vállalkozások, a légiközlekedés, az autóipar, a logisztikai szolgáltatók és különböző gyártócégek.

További információ: Inovivo Group weboldal

Inovivo offices

A 2016-ban alapított MINDSPIRE több mint 180 szakértőből álló csapata professzionális tanácsadókból áll, akik legalább 5-15 éves tapasztalattal rendelkeznek banki projektek megvalósításában.

A cél egy 100%-ban banki tevékenységet folytató, magas színvonalú tanácsadó cég létrehozása volt, amely olyan komplex programokon során támogatja a pénzintézeteket, mint a fúziók, portfóliófelvásárlások és komplett informatikai rendszerek bevezetése vagy cseréje.

Folyamatosan fejlesztik tudásukat és módszertanaikat projektjeik és iparági gyakorlataik alapján. Az ágazati fókusz mellett a MINDSPIRE több területen stratégiai szolgáltatásokat is nyújt.

További információért kérjük látogassa meg weboldalukat: MINDSPIRE.

Onespire logo

Az Onespire Zrt. egy IT és menedzsment tanácsadó cég, amely a gyártó és a szolgáltató iparágra fókuszál Közép- és Kelet-Európában, illetve Nyugat-Európában.

Fő szolgáltatásaink közé tartoznak ERP és SAP rendszerek bevezetése és támogatása, informatikai megoldások implementálása piacvezető vállalatok számára.

Emellett ügyfeleink speciális üzleti folyamataival kapcsolatos informatikai és menedzsment tanácsadással is foglalkozunk.

Minőség- és információvédelmi politika

Célunk, hogy az Ügyfeleink számára kiemelkedő szakmai tudással, prémium szolgáltatásokat nyújtsunk.

Szolgáltatásaink magas színvonala, rugalmasságunk és sokrétű szakmai tapasztalatunk, tanácsadóink folyamatos fejlődése és eltökéltsége mind a kivételes teljesítményt ösztönzi.

Célunk, hogy a szolgáltatási portfóliónkat ügyfeleink számára stratégiai partnerként nyújthassuk. Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink, partnerkapcsolataink kezelésére, a velük szoros együttműködésre.

A minőséget szem előtt tartva és partnereink igényeinek magas színvonalú kezelése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ ISO 27001:2014 szabványok követelményeit kielégítő vállalatirányítási rendszert működtetünk az üzletviteli és informatikai tanácsadás, szoftverfejlesztés területén. A vezetőség elkötelezetten törekszik a minőségirányítási rendszer megbízható működtetésére és folyamatos fejlesztésére, a szervezet folyamataira tervezett- és folyamatos fejlesztést, mérést valósítunk meg az eredményes és hatékony működés érdekében.

Vevőkörünk révén általában érzékeny és bizalmas üzleti adatokkal foglalkozunk, valamint ügyfeleink és a jogszabályok is szigorú titoktartási kötelezettséget várnak el tőlünk, ezért a biztonsági követelményeknek megfelelően meghatároztuk a szükséges óvintézkedéseket, és ezek alkalmazását információvédelmi irányítási rendszerbe foglaltuk. Az információ védelme, beleértve az azt megalapozó információvédelmi politikát is, a hosszú távú céljaink megvalósításához is nélkülözhetetlen.

Cégünk minden munkatársát megbecsült erőforrásként kezeljük. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat kiváló és összeszokott szakértői csapatunk, jól képzett, tapasztalt és motivált szakembereink biztosítják ügyfeleink számára.

Szolgáltatásainkat mindenkor partnereink és ügyfeleink elvárásai alapján, minőség- és információvédelmi politikánk messzemenő figyelembevételével valósítjuk meg.

Menedzsmentünk gondoskodik arról, hogy munkatársaink, alvállalkozóink, beszállítóink, partnereink megismerjék a minőség és információvédelmi politikánkat, minőségirányítással kapcsolatos eljárásainkat, elveinket és biztosítja a szolgáltatásaink kiemelkedő minőségéhez szükséges feltételeket és erőforrásokat. Minden munkatársunk elkötelezett a minőség- és információvédelmi politikánk megvalósításában, a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésében, tevékenységünk ügyfélközpontúságának fenntartásában és fejlesztésében.

Céljaink elérése érdekében beszállítóinktól és alvállalkozóinktól is megfelelő biztonságú szolgáltatásokat várunk.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?