Munkatársaink

Cégünk menedzsmentje és vezető munkatársai

 

Onespire logó kicsi

A Onespire Zrt. menedzsmentje

Gerencsér Judit

HR és operáció

Judit több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai tanácsadás terén, jelenleg a belső és külső projektek humán erőforrás toborzásának és gazdálkodásának operatív vezetéséért felel.

Elkötelezett amellett, hogy minden munkatársunk megtalálja a számára megfelelő pozíciót és elérje karriercéljait, valamint biztosítsa a Onespire Zrt. kohézióját.

Gerencsér Judit

Pásztor Csaba

Kompetencia menedzsment, Kiemelt projektek támogatása

Csaba több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az SAP tanácsadás területén.

Logisztikai SAP tanácsadóként számos nagyvállalati ERP bevezetésben részt vett itthon és külföldön egyaránt, később integrációs vezetőként, projektvezetőként és tanácsadási vezetőként dolgozott.

Csaba cégvezetőként a vállalat SAP szolgáltatásaiért, kompetencia fejlesztéséért, valamint kiemelt ügyfelek és projektek támogatásáért felel.

Pásztor Csaba
Homola Szabolcs

Homola Szabolcs

Stratégiai üzletfejlesztés

Szabolcs immár több mint 20 éve tevékenykedik a vezetői tanácsadási szektorban különböző menedzsment és tulajdonosi pozíciókban, meghatározó tanácsadó cégeknél.

Főbb fókuszterületei közé tartozik az üzleti stratégia, az új szakmai területek bevonása, valamint a magas színvonalú tanácsadói szolgáltatások.

Szabolcs vezetői feladatai mellett a kiemelt ügyfeleket támogatja a pénzügyi és egyéb szektorokban.

Halmos Endre

Halmos Endre

Üzletfejlesztés, Kiemelt projektek támogatása

Endre jelenleg több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetői tanácsadási szektorban.

Számos BI rendszer implementációs projektet irányított hazai és külföldi nagyvállalatoknál, korábban elismert szakértőként is részt vett a feladatokban.

Endre cégvezetőként felelős a vállalat BI szolgáltatásaiért, kiemelt ügyfelekért és a cég marketing tevekénységéért.

Karner Zsolt

Karner Zsolt

SAP logisztika, Kiemelt ügyfelek és projektek támogatása

Zsolt 26 éves tapasztalattal rendelkezik SAP tanácsadás területen.

Logisztikai SAP tanácsadóként számos jelentős projekten vett részt, ebből nyolc évet külföldön nagy nemzetközi projekteken. Később architektként, ügyféloldali minőségbiztosítóként és projektvezetőként is dolgozott.

Zsolt cégvezetőként a vállalat logisztikai SAP szolgáltatásaiért, valamint kiemelt ügyfelek és projektek támogatásáért felel.

Paksi Álmos

Értékesítés és üzletfejlesztés

Álmos 20 éves hazai és nemzetközi nagyvállalati szektorban szerzett IT tanácsadási tapasztalattal rendelkezik, melyből az első 10 éves szakmai tanácsadási feladatokat az elmúlt 10 évben menedzsment feladatok váltották fel hazai majd multinacionális tanácsadó cégeknél.

Álmos cégvezető partnerként az értékesítési területért és kiemelt ügyfelekért felelős.

Paksi Álmos

Papp Bertalan

Üzletfejlesztés, Kiemelt projektek támogatása

Berti 20 éves IT szakmai múltja során számtalan hazai és nemzetközi projekttel találkozott, az első években tanácsadóként, majd projektvezetőként, később értékesítőként dolgozott blue chip ügyfeleknél.

A Onespire Zrt.-ben partner és igazgatósági tagként nagyvállalati ügyfeleknél értékesítési és leszállítási feladatokért felel.

Papp Bertalan

Kulcsembereink

Apáthy Sándor

BI services, Account management

Üzleti és technológiai fókuszú BI vezető közel 20 év szakmai tapasztalattal data science, operációs és projekt menedzsment szerepkörökben. Épített csapatokat kockázatkezelési, reporting, elemzési és data science területeken is startup, KKV és nagyvállalati környezetekben egyaránt. Menedzselt nagyméretű (1M EUR+) BI projekteket nagyvállalatok számára, 30+ fős, keresztfunkcionális, nemzetközi projektcsapatokkal számos iparágban: bank, FMCG, kiskereskedelem, energia, légiipar.
Specializációk: banki kockázatkezelés, digitális marketing elemzés, BI eszközök.
Kutatási területek: Dinamikai rendszerek, gépi tanulás és ajánlórendszerek, geolokációs elemzés.

Apáthy Sándor 2022
Balázs Gábor 2022

Balázs Gábor

ABAP fejlesztés

Több mint 25 éves pályafutása során jelentős tapasztalatokkal rendelkezik az SAP ABAP fejlesztés területén. Több modulhoz kapcsolódó fejlesztési területeken széleskörű ismeretekkel rendelkezik, az ABAP 4.0 verzióban fejlesztési tanúsítványt szerzett. Számos projekten a fejlesztési feladatok ellátása mellett fejlesztési vezetőként vett részt, irányítva mások munkáját.
Saját termékek fejlesztésében (ÁFA bevallás) a tervezéstől a fejlesztési feladatok elvégzésén keresztül támogatási tevékenységeket lát el jelenleg is.
Az S/4 HANA területen az új technológiák elsajátításával folyamatosan bővíti ismeretét (Custom Code Migration, CDS view, RAP fejlesztési technológia).

Bárány Attila

Account menedzsment

Attila tapasztalt szakember, több mint 23 éves projekt és account menedzseri tapasztalattal. Pályafutása során szerteágazó tapasztalatokat szerzett az ERP projektek teljes életciklusában, beleértve az üzleti elemzést, a tervezést, a kialakítást, a bevezetést és a projektmenedzsmentet is. Projektvezetőként és agilis coachként Attila alaposan ismeri a projektmenedzsment és agilis módszertanokat. Széleskörű tudással rendelkezik a pénzügy és a kontrolling területén, valamint alapvető logisztikai áttekintéssel is. Változatos hátterével és tapasztalataival Attila felkészült arra, hogy egyedi látásmódot és értékes szakértelmet biztosítson bármilyen projekt végrehajtása során, illetve támogassa ügyfeleinket abban, hogy kimagasló eredményeket érjenek el.

Bárány Attila 2022
Kaprinyák Zsolt 2022

Kaprinyák Zsolt

SAP BI szolgáltatások

Pályafutását ügyféloldalon kezdte, és azután is több SAP R/3 bevezetési projektben vett részt.
2007 óta foglalkozik BW rendszerekkel és BW alapú tervezési rendszerek implementálásával és támogatásával.
BW tanácsadóként részt vett számos SAP R/3 modul BW reporting bevezetésében, komplex vállalati riporting és tervezési rendszer kialakításában.
Dolgozott több különböző verziójú BW rendszerrel, munkája során használt és megismert mindenféle technológiát, beleértve a legújabb BW4Hana megoldásait.

Szebenyi Bálint

UI5, Fiori fejlesztés

Számos SAP technológiával foglalkozott tanácsadói és fejlesztői szakmai pályafutása során. Érdeklődési területei felölelik a SAP Fiori (SAPUI5) technológiát és design paradigmát, a SAP Business Warehouse adattárház megoldását, illetve az ABAP nyelv újdonságait.
Lehetősége volt részt venni zöld mezős SAP S/4HANA, SAP BW, BPC alapú üzleti tervezés és Fiori megoldások bevezetésén, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a technikai újdonságokat valós üzleti igények kiszolgálásába állíthassa.
Saját tudásának naprakészen tartása mellett számos ügyfél és kolléga oktatásában is szerzett tapasztalatot angol és magyar nyelven egyaránt.

Szebeny Bálint 2022
Kellner József 2022

Kellner József

Account menedzsment

József több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a BW implementáció és SAP projektmenedzsment területén. A gyógyszerszektor mellett gyártóipari, energiaipari és a biztosító ügyfelei is vannak. Rutinos SAP BW Administrator, aki tapasztalattal rendelkezik a napi tevékenységek felügyeletében, az adatterhelés nyomonkövetésében, a hibaelhárításban, a teljesítményoptimalizálásban és a végfelhasználók képzésében. József erős készségekkel rendelkezik a projektmenedzsment, az üzleti követelmények elemzése, az adatmodellezés, valamint az ETL folyamatok tervezése és megvalósítása terén. Jól felkészült arra, hogy szakértői útmutatást és támogatást nyújtson az SAP BW projektekhez.

Kun Szilárd

SAP S/4HANA

Több mint 20 éves tanácsadói pályafutása során széleskörű tapasztalatokra tett szert több nemzetközi vállalat pénzügyi, számviteli folyamatainak kialakításában, illetve SAP-ba történő leképezésében és többcélú beszámolás megvalósításában.
Alapos ismeretekkel rendelkezik az ingatlanmenedzsment folyamatai terén, illetve az SAP-ban (SAP RE, RE-FX) való megoldási lehetőségekkel, és a modul számviteli integrációjával (FI, AA, CO) kapcsolatban is. Munkája során több nemzetközi nagyvállalatnál tett szert tapasztalatokra eszközgazdálkodási és eszközkönyvelési folyamataiban.
A banki, olajipari, telekommunikációs és a vasúti szektor alapvető sajátosságainak mestere ezen a területen.

Kun Szilárd 2022
Pásztor Péter 2022

Pásztor Péter

Raktári és transzport logisztika

Több mint 16 éves tapasztalattal rendelkező SAP tanácsadó és a logisztikai kompetenciaközpont vezetője.
Az SAP EWM, WM, LE, MM moduljainak szakértője. Számos magyarországi nagyvállalat raktárgazdálkodási megoldásának előkészítésében és implementációjában vett részt.
A raktárgazdálkodás és szállítmányozási szektor szakértője a Onespire-nél, aki kompetencia csapatával kiemelten fontos célnak tartja a terület legújabb piacvezető megoldásainak elsajátítását, továbbfejlesztését.

Frederic Santents

Üzletfejlesztés, Benelux régió

Frederic egy motivált üzletember, aki nagy hangsúlyt fektet az értékesítésre, és kiterjedt globális kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik. A Onespire Zrt. belga piacáért felelős, elkötelezett a vállalat jövőálló digitalizálásába való befektetése mellett. Alapos nemzetközi tapasztalatai mellett Frederic az ügyfélkapcsolatok elkötelezettje, és beszerzési menedzserként jártas az egyeztetések terén is. Szenvedélye az utazás, az új kultúrák felfedezése és a hosszútávú partneri kapcsolatok kiépítése. Rutinos értékesitőként Frederic elkötelezett a minden érintett fél számára előnyös forgatókönyvek kidolgozásában, értékesítés-vezérelt gondolkodásmódja és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettsége pedig felbecsülhetetlen értékű előnyt jelent cégünk számára.

Frederic Santens 2022
Nagy Judit

Nagy Judit

Process Automation

Judit több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik szolgáltatás-menedzsment területén, multinacionális környezetben. Szakértelmét elsősorban az ügyfélszolgálati operáció, illetve a folyamat-rendszerek felépítése terén kamatoztatta Fortune 500-as nagyvállalatok szolgáltatóközpontjaiban. Az elmúlt időszakban sikerrel adaptálta eddigi tudását a különböző folyamat-automatizálás technológiák területén is. Emellett megalapozta a sikeres digitális transzformáció működési elveit és a gyakorlati megvalósításhoz elengedhetetlen operációs keretrendszert.

Tamásy Róbert

Projektmenedzsment

Több mint 15 éves tanácsadói és projektvezetői tapasztalattal a különböző projektmódszertanok szakértőjévé avanzsált, úgy, mint a Waterfall, Agilis, Hybrid. Az SAP mellett, vezetett számos egyedi fejlesztési, adattárház és Salesforce projektet is. Iparági tapasztalatai szerteágazóak, a közművállalati, gépgyártási, telekommunikációs, olajipari, hulladékgazdálkodási szektorokban mélyítette el ismereteit.

Tamásy Róbert 2022
Fehér Róbert

Fehér Róbert

Account menedzsment

Róbert tapasztalt account menedzser, IT Engineering Management múlttal. Pályafutása során IT megoldások értékesítésére, egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére és integrációjára, valamint informatikai erőforrás-biztosítási tevékenységekre szakosodott. Emellett a feldolgozóiparban is irányította a szolgáltatások leszállítását, valamint felügyelte a kulcsfontosságú ügyfeleket, az ügyfélszolgálati csoportokat, valamint az ellátási lánccal kapcsolatos tevékenységeket. Róbert emellett tapasztalattal rendelkezik a lakossági és nagykereskedelmi ügyfelek számára történő termékértékesítésében is, elsősorban a fogyasztói és IT termékek kapcsán.

Szabó Attila

Enterprise architect / Cloud technologies

Attila nagy tapasztalattal rendelkező IT szakértő, aki több mint 15 éve tevékenykedik multinacionális vállalati környezetben az informatikai szolgáltatásnyújtás, tervezés, architektúra, menedzsment és digitális átállási projektek terén.
Alaposan ismeri a folyamatosan fejlődő IT-környezetet, és könnyedén alkalmazkodik az új technológiákhoz és iparági trendekhez. Robusztus IT-infrastruktúrák tervezésére és megvalósítására összpontosít a legújabb technológiák felhasználásával, miközben útmutatást ad az erőforrások optimalizálásához és a kockázatok minimalizálásához.
Attila emellett aktívan hozzájárul a digitális átállási és átalakítási projektekhez, segítve ügyfeleit az új technológiák kiválasztásában.

Szabó Attila
Vasas Virág

Vasas Virág

Business Analytics

Virág több mint egy évtizedes üzleti elemzői tapasztalattal büszkélkedhet, amelyet számos nemzetközi szakmai minősítés támaszt alá. Szerteágazó szakmai háttérrel rendelkezik, az elmúlt 25 évben hazai és nemzetközi vállalati környezetben egyaránt kiválóan teljesített különböző mérnöki és üzleti munkakörökben.
Virág emellett egyformán jártas az agilis és lineáris projektmenedzsment módszertanok terén, demonstrálva alkalmazkodóképességét és jártasságát a különböző megközelítésekben. Napi projektfeladatain túlmenően szakértelme kiterjed az oktatásra is, elismert egyetemeken tanítva adja át üzleti elemzői ismereteit.

Benkő Péter

SAP Cloud Technologies

Péter alapos tapasztalatokkal rendelkező SAP fejlesztő, több mint 13 éves gyakorlattal. Fejlesztőként és fejlesztési vezetőként aktívan működött közre számos SAP R/3, S/4HANA, SAP BW és BPC bevezetésben.
Péter iparág-specifikus ismereteket szerzett munkája során olyan ágazatokban, mint a gyártás, az autóipar, a távközlés, az olaj- és gázipar, a gyógyszeripar és a bankszektor. Sokrétű tapasztalata lehetővé teszi, hogy átfogó megközelítést nyújtson az SAP fejlesztési projektek során.
Az SAP Cloud Technologies Kompetencia Központ vezetőjeként csapatával a növekvő ügyféligényekre reagálva folyamatosan elemzi és alkalmazza a legújabb technológiákban és innovációkban rejlő lehetőségeket.

Benkő Péter
Turóczi Péter

Turóczi Péter

Logistics – Production and Planning

Péter tapasztalt SAP tanácsadó, aki több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezik a gyártástervezés és a gyártáslogisztika területén. Szakértelme elsősorban az SAP PP, PP-PI és PPDS modulokra terjed ki, így ezeken a területeken kiváló szakértővé vált. Pályafutása során Péter aktívan részt vett SAP bevezetésekben az olaj- és gáziparban, az autóiparban és a gépiparban. Ez a sokrétű tapasztalat lehetővé tette számára a személyre szabott és a folyamatos gyártási folyamatok alapos megértését. Péter 2021 óta kulcsszerepet játszik a Onespire belga piacra való belépésében, jelentősen hozzájárulva a vállalat növekedéséhez és sikeréhez. Emellett 2023-tól a termelési logisztikai kompetenciavezetői szerepet is elvállalta.

Kozma Álmos

Finance, Accounting and Controlling

Álmos tapasztalt SAP tanácsadó, több mint 7 éves széleskörű gyakorlattal rendelkezik különböző iparágakban. Szakértelme az SAP projektek széles spektrumát öleli fel, sokoldalúságát és jártasságát igazolva. Lehetősége volt zöldmezős SAP S/4HANA rendszerek bevezetésére az autóiparban és raktári logisztikára szakosodott cégeken belül. Emellett Álmos több iparágban is aktívan részt vett SAP FI lokalizációs projektekben. Szakértelme kiterjed az SAP RE-FX implementációira és az IFRS16 számviteli szabvány átvételére, különös tekintettel az SAP RE-FX-LA modulra a távközlési és banki szektorban.

Kozma Álmos
Farkas Balázs

Farkas Balázs

Logistics – Material Management

Balázs gyakorlott tanácsadó, pályafutása során több mint 10 éves tapasztalatot szerzett az SAP MM modullal kapcsolatban. Balázs anyaggazdálkodási és beszerzési szakemberként meghatározó szerepet töltött be nemzetközi és hazai nagyvállalatoknál egyaránt. Munkája elsősorban olyan iparágakra összpontosult, mint az autóipar, az olajipar és a távközlés. Szenior SAP tanácsadóként Balázsnak lehetősége volt részt venni zöldmezős S/4HANA implementációkban és számos barnamezős átalakítási projektben. Jelenleg a Logisztikai Kompetencia Központ anyaggazdálkodási vezetőjeként dolgozik.

Takács Máté

Logistics – Industry Solutions

Máté az elmúlt két évtized során rengeteg iparágspecifikus tapasztalatot halmozott fel, amely nagymértékben hozzájárult ügyfeleink sikereihez, többek között az autóiparban, az elektronikában, a gyógyszeriparban, az alkatrészgyártásban, az olajiparban és a hulladékgazdálkodásban. Az Industrial Solutions Kompetencia Központ vezetőjeként Máté elkötelezett az SAP iparág-specifikus moduljainak és ügyfeleink egyedi igényeinek folyamatos összehangolásában a teljes ellátási lánc folyamatára kiterjedően. Elkötelezettsége biztosítja, hogy megoldásaink továbbra is ügyfeleink egyedi igényeihez igazodjanak ezekben a speciális iparágakban.

Takács Máté

Kérdése van?