Partnereink

A Onespire Zrt. számos vállalkozással dolgozik együtt annak érdekében, hogy a szolgáltatások és megoldások tökéletes portfolióját kínálja nemzetközi ügyfeleinek.

Partnereink: SAP logó

SAP AG

A vállalat, amely globális piacvezető az ERP szoftverek terén, bármely méretű és iparágban tevékenykedő vállalkozások számára kínál megoldásokat a hatékonyabb és jobb működés érdekében. Az SAP, a Baden-Württemberg tartománybeli Walldorfban székelő német multinacionális cég árbevétel alapján a legnagyobb nem amerikai szoftvercég, bevételt tekintve pedig a világ harmadik legnagyobb tőzsdén jegyzett megoldásszállítója. Cégünk, a Onespire Zrt. az SAP AG Silver Partner minősítésével rendelkezik.
Partnereink: bluetelligence logó

bluetelligence GmbH.

A cég kiterjedt szakértelemmel rendelkezik az SAP kiegészítő megoldások fejlesztésében. A 2008-ban alapított bluetelligence GmbH székhelye a németországi Wiesbadenben található. Szoftverük, a Performer Suite az SAP Business Analytics folyamatok automatizálására tervezett hatékony eszközkészlet. Az alkalmazás megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az SAP BI megoldásokkal való napi munkavégzést, így az SAP felhasználók a fő feladataira koncentrálhatnak. A Performer Suite segítségével automatizálható az időigényes rutinmunka, és javítható a belső és külső csapatok közötti együttműködés. Cégünk, a Onespire Zrt. a bluetelligence GmbH Gold Partner minősítésével rendelkezik.
Partnereink: Microsoft logó

Microsoft

Küldetésük, hogy a munkavégzést és kommunikációt átalakító technológia létrehozásával lehetővé tegyék a vállalkozásoknak a teljes potenciáljuk kiaknázását.

A Microsoft olyan szoftvereket, szolgáltatásokat és hardvereszközöket fejleszt és forgalmaz, amelyek új lehetőségeket, nagyobb kényelmet és nagyobb értéket kínálnak. Üzleti tevékenységüket világszerte végzik, és több mint 100 országban rendelkeznek irodákkal.

A cég termékei között megtalálhatók operációs rendszerek, szerverek, szerveralkalmazások elosztott számítástechnikai környezetekhez, üzleti megoldások alkalmazásai, asztali és szerver felügyeleti eszközök és szoftverfejlesztő eszközök is.

A Microsoft felhőalapú megoldásokat is kínál, amelyek szoftvereket, szolgáltatásokat és tartalmakat biztosítanak ügyfeleiknek az interneten keresztül, központi adatközpontokban elhelyezett megosztott számítási erőforrások segítségével.

További információkért kérjük látogasson el a Microsoft webhelyére!

Partnereink: Mindspire Consulting logó

MINDSPIRE Consulting

A 2016-ban alapított MINDSPIRE több mint 180 szakértőből álló csapata professzionális tanácsadókból áll, akik legalább 5-15 éves tapasztalattal rendelkeznek banki projektek megvalósításában.

A cél egy 100%-ban banki tevékenységet folytató, magas színvonalú tanácsadó cég létrehozása volt, amely olyan komplex programokon során támogatja a pénzintézeteket, mint a fúziók, portfóliófelvásárlások és komplett informatikai rendszerek bevezetése vagy cseréje.

Folyamatosan fejlesztik tudásukat és módszertanaikat projektjeik és iparági gyakorlataik alapján. Az ágazati fókusz mellett a MINDSPIRE több területen stratégiai szolgáltatásokat is nyújt.

További információért kérjük látogassa meg weboldalukat: MINDSPIRE.

Partnereink: ShareLine logó

ShareLine

A ShareLine egy egyedi szoftverfejlesztésre és rendszerintegrációs szolgáltatásokra szakosodott vállalkozás.

Behatóan ismerik a digitális megoldásokat, a legkorszerűbb informatikai megoldásokat szállítják ügyfeleiknek a működési hatékonyság és a bevétel növelése érdekében.

A ShareLine elhivatott fejlesztői és technológiai szakértői projektcsapata teljes körű vállalati és nagyvállalati szoftvermegoldásokat készít, különféle üzleti alkalmazásokat építve, modernizálva és integrálva.

További információért kérjük látogassa meg weboldalukat: ShareLine.

 

Kérdése van partnereinkkel kapcsolatban?