A Onespire Zrt. nyerte a „Best RISE with SAP deal 2021” díjat

Büszkén jelentjük be legújabb SAP díjunkat a Boxy Logisztikai Zrt. sikeres SAP S/4HANA Cloud ERP rendszer bevezetési projektjének támogatásáért

RISE with SAP

A RISE with SAP 2021-ben jelent meg egy újfajta ajánlatként, amely az SAP S/4HANA rendszert bevezető vagy használó vállalatok számára segít felgyorsítani a felhő alapú megoldás adaptációját.

A bundle egyesíti az összes szükséges terméket és szolgáltatást, amelyek a felhő SAP megoldások használatának megkezdéséhez szükségesek. A RISE with SAP az infrastruktúrát, a felügyelt szolgáltatásokat és a szoftver licenceket is tartalmazza egy szerződésben, egy áron és egy kézből.

Az ajánlat az üzleti folyamatok újratervezéséhez szükséges eszközök biztosításával, a technikai migráció támogatásával és az intelligens vállalat kiépítésével segíti az ügyfeleket.

Boxy Logisztikai Zrt. raktárépület

A Boxy Logistics Kft. szolgáltatásainak bemutatása

A cég a régió legmodernebb automatizált, 10.000 négyzetméteres alapterületű raktárával rendelkezik Üllőn, Budapest határában, amelyet pár éven belül 62.000 négyzetméteresre bővítenek. Ügyfelei teljes logisztikai folyamatát lefedeve aznapi kiszállítást kínál, webáruházak és e-kereskedelmi cégek részére.

A korszerű infrastruktúra és informatikai architektúra révén a Boxy gyorsabban és költséghatékonyabban működik, mint a hagyományos logisztikai cégek.

Skálázható szolgáltatásuk képes támogatni a kevesebb megrendeléssel rendelkező kis webshopokat, valamint a napi több ezer kiszállítással rendelkező nagy e-kereskedelmi cégeket is.

Boxy Logisztikai Zrt. raktár belső

IT megoldások a háttérben

A fizikai infrastruktúra, mint a tökéletes helyszínen található automatizált raktár, a kiszállítást végző gépjárműflotta mellett a Boxy jelentős mértékben támaszkodik az informatikai megoldásokra az ügyfelei számára nyújtott szolgáltatások tekintetében.

A webáruházakkal, e-kereskedelmi cégekkel való együttműködés érdekében sokféle külső rendszerhez kell integrációs lehetőséget kínálniuk, a végfelhasználó, rendelést leadó vásárlók számára is elérhető valós idejű nyomonkövetési lehetőség mellett.

A raktári anyagkezelés, a fuvarozás útvonaltervezése, a diszpécserek és a futárok adminisztrációja, a számlázás és a nyereségkalkuláció egyaránt komoly informatikai hátteret igényel.

 

Logisztikai Zrt. IT csapat

Az S/4HANA Cloud ERP megoldás bevezetési projekt

A Boxy Logistics Zrt. az SAP-t választotta az ERP rendszer szállítójaként, többek között a rendszerintegráció sebessége és méretezhetősége alapján. Végül a “RISE with SAP” szolgáltatáscsomagot használó S4/HANA felhő alapú vállalatirányítási rendszer mellett döntöttek.

Cégünket, a Onespire Zrt.-t a Boxy 2021-ben választotta implementációs partnernek. A projekt 2022 augusztusában sikeresen lezárult, illetve a közelmúltban megkezdődött az élő tesztelési szakasz is.

Boxy raktár belső

A ‘Best RISE with SAP deal 2021’ díj

Cégünk, a Onepsire Zrt. a közelmúltban elnyerte az SAP díját a legjelentősebb magyarországi SAP licencszerződés és a kapcsolódó projekt lebonyolításáért. Megtisztelő számunkra az elismerés, valamint szeretnénk megköszönni a Boxy Logistics Zrt. bizalmát az SAP S/4HANA Cloud ERP bevezetése során.

RISE with SAP 2021 award Onespire

A Onespire Zrt. nyerte a „Best RISE with SAP deal 2021” díjat

Onespire Zrt.

Kövesse a Onespire Zrt. közösségi média oldalait is!

További bejegyzéseink

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Habár a Fiori 3-at 2018-ban jelentették be, az azóta eltelt időben is fejlődtek egyes részei. Ez a cikk a két legújabb és legrelevánsabb fejleményt emeli ki.

Onespire All Staff Meeting 2022

Onespire All Staff Meeting 2022

Október 20-án került sor cégünk idei őszi All Staff Meeting rendezvényére, amelynek a Budai vár alatti, az Alagút tetején található Manna Lounge nyújtott helyszínt.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

13 + 1 =

Share This