A Démétér Alapítvány támogatása – 2021 január 

A Démétér Alapítvány a csontvelő-átültetésre váró, illetve az azon átesett gyermekek gyógyulási esélyeit növeli. A Onespire Zrt. vezetőiként mély hálával és tisztelettel adózunk áldozatos munkájuk előtt, ezért támogatásunkkal segíthettük tevékenységüket.

Az alapítványról

A Démétér Alapítvány egy olyan hiánypótló kezdeményezés, amely a csontvelő-átültetésre váró, illetve az azon átesett gyermekek gyógyulási esélyeit növeli. A szervezet célja, hogy a felkészülés és a lábadozás során a szülők és a család állandó közelségét biztosítsák a budapesti Szent László kórház területén lévő Démétér Házban.

Azt követően, hogy a csontvelő-transzplantáción átesett gyerekek elhagyhatják a kórházat, továbbra is rendszeres orvosi ellenőrzésre van szükségük, ezért szüleikkel a Démétér Házba költözhetnek. Így az ország minden pontjáról érkező gyerekek egy olyan barátságos és biztonságos környezetben tartózkodhatnak a teljes eljárás során, amelyben könnyebben és szüleikkel együtt tudják leküzdeni a betegséget.

Az alapítványt a kórház Csontvelő Transzplantációs Osztálya hozta létre és fejleszti folyamatosan, annak érdekében, hogy minden rászoruló gyermeknek lehetősége legyen szükség esetén igénybe vennie a ház szolgáltatásait. A hely különlegessége, hogy az otthonos környezet mellett a kórház és a szakorvosok közelsége miatt szükség esetén a kezelőszemélyzet öt percen belül a helyszínre tud sietni. Az alapítvány hitvallása, hogy gyógyulni nem csak fizikailag, hanem lelkileg és szociálisan is kell.

A Démétér Alapítvány további céljai közé tartozik a ház bővítése és a környezetének további fejlesztése.

A Démétér Alapítvány támogatása

A Onespire Zrt. vezetőiként mély hálával és tisztelettel adózunk a Démétér Alapítvány áldozatos munkája előtt. Úgy gondoljuk, hogy mindannyiunk felelőssége kiterjed a jövő generációjának szellemi és testi fejlődésének biztosítására, ezért nagy öröm számunkra, hogy kétmillió forintos anyagi támogatásunkkal segíthettük a Démétér Alapítvány tevékenységét.

Démétér Alapítvány támogatása 2021

Homola Szabolcs, Paksi Álmos, Papp Bertalan, Pásztor Csaba Gerencsér Judit Halmos Endre igazgatósági tagok

Az alapítvány finanszírozása

A Démétér Alapítvány működését elsősorban céges és magánadományokból finanszírozzák. Kérjük, hogy amennyiben lehetősége van rá, Ön is támogassa az alapítványt céljai elérésében.

A támogatási lehetőségekről részletes információkat találhat weboldalukon: https://demeterhaz.hu/hogyan-segithetsz/

Kövesse az alapítvány munkáját a Facebook oldalukon: https://www.facebook.com/demeteralapitvany

Onespire logo

A Démétér Alapítvány támogatása – 2021 január

Onespire Zrt.

Kövesse a Onespire Zrt. közösségi média oldalait is!

További bejegyzéseink

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Habár a Fiori 3-at 2018-ban jelentették be, az azóta eltelt időben is fejlődtek egyes részei. Ez a cikk a két legújabb és legrelevánsabb fejleményt emeli ki.

Onespire All Staff Meeting 2022

Onespire All Staff Meeting 2022

Október 20-án került sor cégünk idei őszi All Staff Meeting rendezvényére, amelynek a Budai vár alatti, az Alagút tetején található Manna Lounge nyújtott helyszínt.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

6 + 2 =

Share This