Szakmai előadásaink a Logisztika napja 2021 rendezvényen

Cégünk, a Onespire Zrt. szakértői két aktuális és izgalmas témában fognak prezentálni az idén online formában megtartandó konferencián

A Logisztika napja 2021 rendezvény

Április 15-én kerül megrendezésre Magyarországon a Logisztika napja 2021, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság szervezésében. Az MLBKT egy olyan közösség, amely az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereket fogja össze, annak érdekében, hogy hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hozzanak létre és működtessenek.

Tekintettel a járványügyi szabályokra az esemény online formában kerül megtartásra, amelyen előadóként neves oktatási intézmények, szakmai szervezetek és vállalkozások is megjelennek. A változatos programkínálatban cégünk, a Onespire Zrt. mellett a Siemens, a DHL, a Budapesti Gazdasági Egyetem logisztikai szakértői tartanak előadásokat.

Napindító előadásunk: A COVID-19 járvány autóiparra gyakorolt hatása

A Logisztika napja 2021 rendezvény első prezentációjaként 9 órakor Túróczi Péter és Kerekes Mariann, a Onespire Zrt. Termelési Logisztika Kompetencia Központjának szakértői egy áttekintő elemzést mutatnak be a koronavírus autóiparra gyakorolt hatásairól:

  • A járvány hatása az autóiparra és az autópiacra
  • A járvány miatt felmerülő logisztikai és ellátási problémák
  • Piaci és IT trendek, amelyek meghatározzák az iparág jövőjét

Logisztika napja 2021 előadás

Az előadásban áttekintjük az autóipari ellátási láncok helyzetét 2020 év elejétől a kínai, a globális és a hazai piac vonatkozásában. Megvizsgáljuk az értékesítések alakulását a vonatkozó statisztikák tükrében, illetve részleteiben ismertetjük a különböző előrejelzéseket, prognózisokat is. A Magyarországon várható fejleményeken túl az iparág egészét befolyásoló tényezőket bemutatva a lehetséges jövőképeket is felvázoljuk.

Regisztráljon a COVID-19 járvány autóiparra gyakorolt hatása című előadásunkra a rendezvény oldalán!

Délutáni előadásunk: e-hulladék menedzsment lehetőségek napjainkban és a várható forgatókönyvek

A Logisztika napja 2021 rendezvény alkalmából a Onespire Zrt. április 15-én 13 órától egy általános előadást tart az e-hulladék menedzsmentről és annak kihívásairól:

  • Az e-hulladékok háttere és jelenlegi helyzete
  • E-hulladékok kezelésének jövőbeli forgatókönyvei
  • Az Ipar 4.0 és a digitalizáció lehetséges hatásai

Bozsolik Balázs, a Onespire Zrt. szakértője az elektronikus hulladék kezelésével kapcsolatos szcenáriókat mutatja be, az Ipar 4.0 szemszögéből. Az előadásban ismertetésre kerülnek azok a területek és koncepciók, amelyek az e-hulladék keletkezését és a hasznosítási lehetőségeket befolyásolhatják.

E-hulladék kezelés

Regisztráljon az E-hulladék menedzsment lehetőségek napjainkban és a várható forgatókönyvek című előadásunkra a rendezvény oldalán!

Onespire Zrt. – SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központ

A Logisztika napja 2021 rendezvényen elhangzó előadásokat cégünk SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központjának munkatársai tartják.

A kompetencia központ célja a beszerzési területet érintő digitalizáció és transzformáció elősegítése a felhő alapú SAP (Ariba) és egyéb megoldások segítségével.

Ismerje meg a Onespire Zrt. SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központjának szolgáltatásait!

Onespire logo

Szakmai előadásaink a Logisztika napja 2021 rendezvényen

Előadók: Túróczi Péter és Bozsolik Balázs

SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központ

Kövesse a Onespire Zrt. közösségi média oldalait is!

További bejegyzéseink

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

2 + 7 =

Share This