Szakmai előadásaink a Logisztika napja 2021 rendezvényen 

Cégünk, a Onespire Zrt. szakértői két aktuális és izgalmas témában prezentáltak az idén online formában megtartott konferencián

A Logisztika napja 2021 rendezvény

Április 15-én került megrendezésre Magyarországon a Logisztika napja 2021, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság szervezésében. Az MLBKT egy olyan közösség, amely az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereket fogja össze, annak érdekében, hogy hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hozzanak létre és működtessenek.

Tekintettel a járványügyi szabályokra az esemény online formában kerül tmegtartásra, amelyen előadóként neves oktatási intézmények, szakmai szervezetek és vállalkozások is megjelentek. A változatos programkínálatban cégünk, a Onespire Zrt. mellett a Siemens, a DHL, a Budapesti Gazdasági Egyetem logisztikai szakértői tartottak előadásokat.

Napindító előadásunk: A COVID-19 járvány autóiparra gyakorolt hatása

A Logisztika napja 2021 rendezvény első prezentációjaként 9 órakor Túróczi Péter és Kerekes Mariann, a Onespire Zrt. Termelési Logisztika Kompetencia Központjának szakértői egy áttekintő elemzést mutattak be a koronavírus autóiparra gyakorolt hatásairól:

 • A járvány hatása az autóiparra és az autópiacra
 • A járvány miatt felmerülő logisztikai és ellátási problémák
 • Piaci és IT trendek, amelyek meghatározzák az iparág jövőjét

Az előadásban áttekintették az autóipari ellátási láncok helyzetét 2020 év elejétől a kínai, a globális és a hazai piac vonatkozásában. Megvizsgálták az értékesítések alakulását a vonatkozó statisztikák tükrében, illetve részleteiben ismertetjük a különböző előrejelzéseket, prognózisokat is. A Magyarországon várható fejleményeken túl az iparág egészét befolyásoló tényezőket bemutatva a lehetséges jövőképeket is felvázolták.

Nézze meg ‘A COVID-19 járvány autóiparra gyakorolt hatása’ című előadásunk felvételét!

  Délutáni előadásunk: e-hulladék menedzsment lehetőségek napjainkban és a várható forgatókönyvek

  A Logisztika napja 2021 rendezvény alkalmából a Onespire Zrt. április 15-én 13 órától egy általános előadást tartott az e-hulladék menedzsmentről és annak kihívásairól:

  • Az e-hulladékok háttere és jelenlegi helyzete
  • E-hulladékok kezelésének jövőbeli forgatókönyvei
  • Az Ipar 4.0 és a digitalizáció lehetséges hatásai

  Bozsolik Balázs, a Onespire Zrt. szakértője az elektronikus hulladék kezelésével kapcsolatos szcenáriókat mutatta be, az Ipar 4.0 szemszögéből. Az előadásban ismertetésre kerültek azok a területek és koncepciók, amelyek az e-hulladék keletkezését és a hasznosítási lehetőségeket befolyásolhatják.

  Nézze meg az ‘e-hulladék menedzsment lehetőségek napjainkban és a várható forgatókönyvek’ című előadásunk felvételét!

   Onespire Zrt. – SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központ

   A Logisztika napja 2021 rendezvényen elhangzott előadásokat cégünk SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központjának munkatársai tartották.

   A kompetencia központ célja a beszerzési területet érintő digitalizáció és transzformáció elősegítése a felhő alapú SAP (Ariba) és egyéb megoldások segítségével.

   Ismerje meg a Onespire Zrt. SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központjának szolgáltatásait!

   Onespire logo

   Szakmai előadásaink a Logisztika napja 2021 rendezvényen

   Előadók: Túróczi Péter és Bozsolik Balázs

   SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központ

   Kövesse a Onespire Zrt. közösségi média oldalait is!

   További bejegyzéseink

   Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

   Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

   Habár a Fiori 3-at 2018-ban jelentették be, az azóta eltelt időben is fejlődtek egyes részei. Ez a cikk a két legújabb és legrelevánsabb fejleményt emeli ki.

   Onespire All Staff Meeting 2022

   Onespire All Staff Meeting 2022

   Október 20-án került sor cégünk idei őszi All Staff Meeting rendezvényére, amelynek a Budai vár alatti, az Alagút tetején található Manna Lounge nyújtott helyszínt.

   Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

   Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

   12 + 12 =

   Share This