Onespire Karácsonyi Party 2022

2022 december 14 – Képes beszámoló

2022 december 14-én került sor cégünk évzáró eseményére a budapesti KIOSK étteremben, amely idén már második alkalommal biztosított rendkívül hangulatos helyszínt az egész estés karácsonyi partink számára.

A rendezvényt Homola Szabolcs vezetői köszöntője nyitotta meg, amelyet egy svédasztalos vacsora követett igazán különleges ünnepi fogásokkal.

Az est fénypontja Korda György és Balázs Klári fellépése volt, akik a legismertebb slágereiket játszották el, mint például a Reptér és a Lady „N”, egy igazán önfeledt hangulatú retró koncert keretében. Klárika és Gyuri bácsi ezután a színpadról a pókerasztalhoz ült át, ahol egy jó hangulatú Texas Hold’Em kártyacsatában vett részt a vállalkozó szellemű kollégákkal, aminek a fődíja egy három napos belépő volt a XI. Paloznaki Jazzpiknik fesztiválra.

A hajnalig tartó esemény hátralévő részében kézműves sarok és rezidens házi DJ-nk felelt a résztvevők jó hangulatáért.

Bízunk benne, hogy kollégáink jól érezték magukat, köszönjük a szervezőknek és a közreműködőknek a nagyszerű estét. Kívánunk mindenkinek sikerekben és örömökben gazdag, legalább ennyire jó hangulatú, pörgős új évet!

Tekintse meg galériánkat!

Onespire logo

Onespire Karácsonyi Party 2022

Onespire Zrt.

Kövesse a Onespire Zrt. közösségi média oldalait is!

További bejegyzéseink

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Habár a Fiori 3-at 2018-ban jelentették be, az azóta eltelt időben is fejlődtek egyes részei. Ez a cikk a két legújabb és legrelevánsabb fejleményt emeli ki.

Onespire All Staff Meeting 2022

Onespire All Staff Meeting 2022

Október 20-án került sor cégünk idei őszi All Staff Meeting rendezvényére, amelynek a Budai vár alatti, az Alagút tetején található Manna Lounge nyújtott helyszínt.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

12 + 1 =

Share This