Onespire Sportnap és All Staff Meeting 2021 

Gárdony, 2021 október 8-9 

Cégünk, a Onespire Zrt. 2021 október elején tartotta immár hagyományosnak számító sport és szabadidő napját, egybekötve egy All Staff Meetinggel. A rendezvény helyszíne, amelyen munkatársaink nagy része képviseltette magát, a gárdonyi Vital Hotel Nautis volt. A szálloda vízparti elhelyezkedése tökéletes lehetőséget biztosított egy sárkányhajós programra is, amely felejthetetlen élmény volt a résztvevők számára. A vállalkozó kedvű kollégák a Velencei-tó körüli 29 kilométeres kerékpáros túrát is választhatták, de emellett a jóga óra, a pingpongozás és a futás is sok munkatársunkat mozgatott meg. Onespire sportnap és All staff meeting 2021 montázs Az időjárás szerencsére tökéletes volt, az októberi időpont ellenére nyárvégi körülmények között élvezhettük a szabadtéri programokat. A mozgást követően a szállodai wellness programok, a szauna és a masszázs is népszerűek voltak. Egy rövid frissítő kávészünetet követően zajlott az All Staff Meeting, amelyen áttekintettük az elmúlt időszak eredményeit, az előttünk álló időszakra vonatkozó terveinket és bemutattuk az elmúlt időszakban érkezett új kollégákat is! Ezt követően vacsora, majd hajnalig tartó buli és bowlingozás zárta az eseménydús napot. Köszönjük a szervezőknek, a szálloda munkatársainak és a résztvevőknek is a hozzájárulásukat a rendezvényhez!

Tekintse meg a Onespire Sportnap és All Staff Meeting 2021 rendezvényen készült képeket!

Onespire logo

Onespire Sportnap és All Staff Meeting 2021

Onespire Zrt.

Kövesse a Onespire Zrt. közösségi média oldalait is!

További bejegyzéseink

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Habár a Fiori 3-at 2018-ban jelentették be, az azóta eltelt időben is fejlődtek egyes részei. Ez a cikk a két legújabb és legrelevánsabb fejleményt emeli ki.

Onespire All Staff Meeting 2022

Onespire All Staff Meeting 2022

Október 20-án került sor cégünk idei őszi All Staff Meeting rendezvényére, amelynek a Budai vár alatti, az Alagút tetején található Manna Lounge nyújtott helyszínt.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

12 + 9 =

Share This