Onespire Zrt. SAP BI szakmai nap 2020 január

SAP BW (Business Warehouse) üzletágunk, amely Magyarország legnagyobb létszámú SAP BI csapata is, 2020 január 10-én szakmai napot rendezett.

A rendezvény

Üzleti intelligencia szakértőink az elmúlt évben 12 ügyfelünk 27 különböző projektjén dolgoztak. Az eseményen a hat legizgalmasabb témát és újdonságot jártuk körbe, majd a bemutatók után szakmai workshopok keretében vontuk le a legfontosabb tanulságokat. A rendezvényen a szakértőink mellett a cég menedzsmentjéből és értékesítő csapatából is többen részt vettek.

SAP BI szakmai nap - 2020 január

Az SAP BI szakmai nap keretében kollégáink többek között az SAP BW/4HANA felhős és helyben telepített bevezetések, a HANA migrációs projektek, a Power BI és SAP BW integrációk, az S/4HANA embedded analytics és a BPC bevezetések során szerzett tapasztalataikat osztották meg egymással.

Az eseményen meghatároztuk idei céljainkat és fejlődési irányainkat is. Terveink közé tartozik, hogy 2020 év végére minden kollégánk alapos SAP HANA bevezetési tapasztalatokkal rendelkezzen, illetve új dimenziós alkalmazásokkal is intenzíven fogunk foglalkozni.

Onespire logo

Onespire Zrt. SAP BI szakmai nap 2020 január

Onespire Zrt.

Kövesse a Onespire Zrt. közösségi média oldalait is!

További bejegyzéseink

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Fiori 3 – Spaces and Pages a Horizonton

Habár a Fiori 3-at 2018-ban jelentették be, az azóta eltelt időben is fejlődtek egyes részei. Ez a cikk a két legújabb és legrelevánsabb fejleményt emeli ki.

Onespire All Staff Meeting 2022

Onespire All Staff Meeting 2022

Október 20-án került sor cégünk idei őszi All Staff Meeting rendezvényére, amelynek a Budai vár alatti, az Alagút tetején található Manna Lounge nyújtott helyszínt.

Kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

4 + 15 =

Share This