SAP szolgáltatások

Onespire Zrt.

SAP szolgáltatások Onespire

SAP bevezetés, fejlesztési és támogatási tevékenységeink áttekintése

A Onespire Zrt. munkatársai sokéves tapasztalattal rendelkeznek az SAP bevezetési, fejlesztési és támogatási szolgáltatások terén. Munkáink során arra törekszünk, hogy a közösen megtervezett és kialakított ERP rendszert az ügyfeleink üzleti folyamataihoz illesszük.

Szakértő tanácsadóink első körben felmérik a vállalat érintett folyamatait, majd a könnyebb áttekinthetőség érdekében sztenderd folyamatábrázolási eszközök segítségével vizualizálják is azokat. Ezt követően specifikálják és testre szabják a kiválasztott SAP alkalmazást, illetve amennyiben szükséges, elvégzik a vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó egyedi fejlesztéseket is.

Cégünk komplex SAP szolgáltatásokat és ehhez kötődő megoldásokat nyújt, amelyek az ötlet megszületésétől a pilotoláson, a tervezésen és a bevezetésen át a folyamat teljes életciklusát lefedik.

Professzionális szolgáltatásaink kiterjednek az alkalmazások bevezetése mellett a különböző SAP szoftverek optimalizálására, az IT megoldások üzemeltetésére, karbantartására, illetve a különböző kutatás-fejlesztési tevékenységekre is.

SAP bevezetés támogatása

Az SAP implementációs projektjeink során egyik legfontosabb célunk, hogy a kialakított megoldásaink hatékonyan támogassák ügyfeleink közép és hosszú távú terveit is.

A Onespire Zrt. csapata több évtizedes alapos szakmai tapasztalattal rendelkezik SAP logisztikai, termelési, karbantartási, pénzügyi, számviteli kontrolling és BI (Business Intelligence, üzleti intelligencia) területeken is.

A fenti szakterületekhez tartozó tanácsadóink kimagasló szakmai háttérrel rendelkeznek és elismertek a hazai és nemzetközi tanácsadói piacon.

SAP termékvonal

Emellett az új SAP termékvonalakon tudatosan építjük szakértői kompetenciáinkat, támogatjuk a folyamatos innovációt. Ennek köszönhetően több SAP szoftver termék kapcsán az országban egyedülálló projekt tapasztalattal és tudással rendelkezünk.

Széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk az SAP legújabb megoldásaival kapcsolatban is, számos jelentős és sikeres referenciával rendelkezünk SAP S/4, SAP BW/4 HANA bevezetési projektek és transzformációk terén.

Az első magyarországi SAP EWM bevezetés kollégáink nevéhez fűződik, illetve otthonosan mozgunk az SAP Work Manager és WMS karbantartási megoldásokban is.

A Onespire Zrt. szakértői csapata SAP BPC tervezési alkalmazások implementációja terén tapasztalatokkal és lezárt sikeres projekt referenciákkal rendelkezik, illetve nevünkhöz fűződik az egyik legjelentősebb hazai SAP Solution Manager bevezetési projekt is.

SAP BI tanácsadás

Cégünk rendelkezik Magyarország legnagyobb létszámú és legtapasztaltabb SAP BI csapatával.

SAP szolgáltatásaink komplexitása az elmúlt évek során több kompetencia központ kialakulását eredményezte, amelyek kiemelt feladatai közé tartozik a szakterületeikhez kötődő legújabb technológiák naprakész követése, az innovációs tevékenységek összefogása, illetve tanácsadóink és fejlesztőink folyamatos szakmai képzése is.

Kapcsolódó SAP szolgáltatások

Ismerje meg szakterületeinket részletesen, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP support szolgáltatások ikon

SAP
SUPPORT SZOLGÁLTATÁSOK

SAP raktári logisztika ikon

SAP RAKTÁRI ÉS TRANSZPORT LOGISZTIKA

SAP INBOUND ÉS
TERMELÉSI LOGISZTIKA

SAP pénzügy számvitel kontrolling ikon

PÉNZÜGY, SZÁMVITEL, KONTROLLING

SAP ABAP fejlesztés ikon

ABAP FEJLESZTÉS

SAP UI5 Fiori ikon

SAP
UI5, FIORI

SAP BI szolgáltatás ikon

SAP
BI SZOLGÁLTATÁS

SAP S4 stratégia ikon

SAP
S4 STRATÉGIA

KARBANTARTÁS MODUL

Kérdése van SAP szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

2 + 12 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This