SAP Analytics Cloud szolgáltatások

Ismerje meg a Onespire Zrt. professzionális SAC szolgáltatásait!

SAP Analytics Cloud szolgáltatások illusztráció

A Onespire Zrt. rövid bemutatása

Fő szolgáltatásunk SAP támogatások nyújtása ügyfeleinknek Európában, elsősorban Belgiumra, Németországra, Ausztriára, Hollandiára, Luxemburgra és Svájcra fókuszálva. Budapesti központunk mellett cégünk Belgiumban is rendelkezik egy irodával, amely európai tevékenységünket támogatja.

SAP tanácsadókból és fejlesztőkből álló csapatunk kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a hagyományos logisztikai, termelési, pénzügyi és BI modulok terén.

Folyamatosan bővítjük az SAP termékekkel kapcsolatos ismereteinket, számos megoldás terén egyedülálló tudással rendelkezünk.

Az SAP Analytics Cloud jelentősége

Az SAP Analytics Cloud (SAC) a fejlett elemzési megoldásokat használó szervezetek kulcsfontosságú eszköze, amely az alábbi területeken nyújt kiemelkedő támogatást:

 • A különböző forrásokból származó adatok tökéletes integrációjával a platform lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes áttekintés kapjanak. A könnyen áttekintő dashboardok készítésének lehetősége megkönnyíti az adatok intuitív értelmezését, illetve lehetővé teszi a megalapozott döntéshozatalt.
 • A munkatársak közötti együttműködést leegyszerűsíti a riportokhoz és áttekintő felületekhez való megosztott hozzáférés. A kollaborációt támogató képességek elősegítik a dinamikus és kommunikatív munkakörnyezetet.
 • A historikus elemzések mellett az SAP Analytics Cloud prediktív analitikai funkciókkal is rendelkezik. Ez lehetővé teszi az elemzést végző munkatársak számára a trendek előrejelzését és proaktív stratégiák kialakítását.
 • A pénzügyi tervek és költségvetések egyszerűen és gyorsan elkészíthetők. A SAC platform modellezési és alternatív szcenárió-tervezési lehetőségeket is kínál.
 • Az SAP Analytics Cloud platform széles körű adatkapcsolati lehetőségei kompatibilitást biztosítanak a különböző SAP és egyéb rendszerekkel.
 • A SAC mobil elérhetősége tovább növeli a rugalmasságot, lehetővé téve, hogy a felhasználók az irodán kívül is folyamatosan hozzáférjenek az információkhoz és szükség esetén reagálni is tudjanak.
 • A robusztus IT biztonsági előírások révén az SAP Analytics Cloud kiemelten kezeli az adatvédelmet és a törvényi megfelelőséget, tovább erősítve az analitikai megoldás megbízhatóságát.

Forradalmasítsa meglevő adatai elemzését és felhasználását! SAP Analytics Cloud szolgáltatásainkkal könnyen megvalósítható a prediktív analitika, a tökéletes adatintegráció és a fejlett üzleti intelligencia alkalmazása.

Vegye igénybe segítségünket a megoldás adaptálása során, ismerje meg professzionális SAC szolgáltatásainkat!

 

A Onespire Zrt. SAC szolgáltatásainak áttekintése

Cégünk teljes körű SAP Analytics Cloud szolgáltatásokat biztosít a platform bevezetésére való felkészülés, az implementáció és a napi használat során.

Az általunk kínált bevezetésre felkészítő szolgáltatások közé tartozik az SAP Analytics Cloud megoldás implementációjának tervezése és előkészítése, a megoldás kialakítása és konfigurálása, valamint a stratégiai tervezés és dokumentálás.

A bevezetés során számos feladat végrehajtásában tudunk segítséget nyújtani, beleértve a technikai tevékenységeket, a képzéseket és oktatást, a testreszabásokat és fejlesztést, a migrációt és verzióváltásokat, a teljesítményoptimalizálást, az IT biztonság és megfelelőség garantálását, az integráció kialakítását, a tanácsadást és menedzselt szolgáltatásokat, a frissítéseket és karbantartást. 

Fedezze fel, hogyan tudja SAC szolgáltatásainkkal elemzési képességeit egy magasabb szintre emelni!

Az SAP Analytics Cloud rövid bemutatása

Az SAP Analytics Cloud (SAC) egy felhőalapú analitikai megoldás, amelyet az SAP, a piacvezető vállalati szoftvermegoldásokat fejlesztő cég fejlesztett ki. Az SAP Analytics Cloud célja, hogy egy átfogó és integrált platformot biztosítson a vállalkozások számára az üzleti intelligencia (BI), a vállalati tervezés és a kibővített analitika számára. A SAC lehetővé teszi, hogy a felhasználók valós időben együtt tudjanak működni, vizualizálják és megosszák a különböző adatforrásokból származó információikat.

Az SAP Analytics Cloud főbb funkciói közé tartozik az üzleti intelligencia (BI), a tervezés és előrejelzés, a prediktív elemzés, az integráció, a kollaboráció és megosztás, az adatbiztonság és a mobil hozzáférhetőség.

Összességében az SAC egy sokoldalú eszköz, amely az üzleti intelligencia, a tervezés és a prediktív analitika egyetlen felhőalapú platformon történő ötvözésével fedi le a vállalkozások változó igényeit.

Ismerje meg az SAP Analytics Cloud által kínált előnyöket részletesen, igényeljen konzultációt SAC szakértőinktől!

 

Az SAP Analytics Cloud előnyei

A megoldásnak számos előnye van, amelyek hozzájárulnak a teljes körű elemzési megoldás népszerűségéhez, mint például:

 • Integrált platform: A SAC olyan egységes megoldást biztosít, amely egyesíti az üzleti intelligenciát (BI), a vállalati tervezést és a prediktív elemzést. Ez az integráció lehetővé teszi a vállalkozások  számára, hogy leegyszerűsítsék elemzési folyamataikat és egységes képet kapjanak adataikról.
 • Felhőalapú elérhetőség: A cloud platform használatával a felhasználók az interneten keresztül bárhonnan hozzáférhetnek az analitikai eszközeikhez és adataikhoz. Ez nagymértékben fokozza a rugalmasságot és megkönnyíti az együttműködést a különböző helyszíneken dolgozó csapatok között.
 • Valós idejű adatkapcsolat: A SAC segítségével valós időben lehet csatlakozni a különféle adatforrásokhoz, beleértve a lokális és felhőalapú adatbázisokat is. Így a felhasználók a legfrissebb információkkal tudnak dolgozni és megalapozott döntéseket tudnak hozni.
 • Egyszerű használat: A platform felhasználóbarát felületei és intuitív eszközei a különböző szintű technikai készségekkel rendelkező felhasználók számára is jól használhatók. Ez lehetővé teszi az elemzések önálló futtatását minden jogosult munkatárs számára, valamint csökkenti az IT osztálytól való függést a rutin jellegű riportok készítése során.
 • Átfogó adatvizualizációs lehetőségek: A megoldás a vizualizációs lehetőségek széles skáláját kínálja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy interaktív és esztétikus riportokat és áttekintő felületeket hozzanak létre. Ez elősegíti az adatok elemzését, valamint az összefüggések kommunikációját a szervezeten belül.
 • Együttműködést támogató funkciók: A SAC olyan kollaborációs eszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megosszák az elemzéseiket, megjegyzéseket fűzzenek a riportokhoz, és párbeszédet kezdeményezzenek a platformon belül. Ez elősegíti az együttműködésen alapuló döntéshozatalt.
 • Prediktív analitika: A platform prediktív elemzési és gépi tanulási (machine learning) képességekkel rendelkezik, így a felhasználók fel tudják tárni az adatokban rejlő mintázatokat, trendeket és a lehetséges jövőbeli kimeneteket. Ez pedig elősegíti a proaktív döntéshozatalt.
 • Vállalati tervezés: Az SAP Analytics Cloud támogatja az együttműködésen alapuló vállalati tervezést, költségvetés készítést és előrejelzés kialakítást. A tervezési képességek révén a vállalkozások optimalizálni tudják az üzleti stratégiáikat, illetve adatvezérelt döntéseket tudnak hozni.
 • Mobil elérhetőség: A SAC mobileszközökön is használható, így a felhasználók okostelefonon és táblagépen is elérhetik és módosíthatják a riportokat és az áttekintő felületeket. Így a döntéshozók útközben is hozzáférhetnek a kritikus információkhoz.
 • Biztonság és megfelelés: A platform kiemelten kezeli az adatbiztonságot, olyan funkciókat kínálva, mint például a felhasználók hitelesítése, a hozzáférések szabályozása, valamint az adatok titkosítása. Ez biztosítja az érzékeny információk védelmét, valamint azt, hogy a cégek meg tudnak felelni a különböző törvényi előírásoknak.
 • Skálázhatóság: A SAC méretezhető, így különböző méretű cégek számára is alkalmas. Legyen szó kisvállalkozásról vagy nagyvállalatról, a szervezetek a változó elemzési igényeik alapján alakíthatják a felhasználásuk módját.

A fenti előnyök összessége az SAP Analytics Cloud platformot robusztus és sokoldalú megoldássá teszik azon vállalkozások számára, amelyeknek hatékony elemzési képességekre van szükségük, a felhőalapú hozzáférhetőség és az elemzés különböző területei közötti integráció további előnyeivel kiegészítve.

Használja ki jobban az adataiban rejlő lehetőségeket, fedezze fel az SAP Analytics Cloud megoldás erejét!

 

SAP Analytics Cloud szolgáltatásaink

További információkért kattintson az alábbi linkekre!

Bevezetés előtti SAC szolgáltatásaink

SAP Analytics Cloud bevezetést tervez?

Professzionális szolgáltatásokat kínálunk a felkészüléshez és a tervezéshez.

Részletes információért kattintson ide!

SAC bevezetési szolgáltatások

SAP Analytics Cloud megoldást vezet be?

A Onespire teljes körű tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújt.

Részletes információért kattintson ide!

Miért érdemes SAP Analytics Cloud szolgáltatásainkat választani?

Lehetővé tesszük, hogy ügyfeleink a SAC minden lehetőségét kihasználják.

SAC kompetencia központunk széleskörű BI tapasztalatokkal rendelkezik.

Az üzleti elvárásokra összpontosítunk és ügyelünk a technikai részletekre is.

Rendszeresen megvizsgáljuk a SAC platform különböző területeit.

Hatékony, rugalmas és könnyen használható SAC megoldásokat építünk.

Erőforrásaink nagyobb projektek esetén is időben történő leszállítást biztosítanak.

SAP Analytics Cloud logó

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Bevezetés előtti SAC szolgáltatásaink

Az SAP Analytics Cloud bevezetése gondos tervezést igényel

Az SAC implementáció alapos felmérést és felkészülést igényel. Szakértői csapatunk értékes SAP Analytics Cloud támogatást tud nyújtani már a komplex BI átalakítási projekt kezdeti szakaszában is. A Onespire Zrt. átfogó tanácsadási szolgáltatásokat nyújt az alábbi tevékenységek során: 

Az SAC bevezetés előkészítése és tervezése

 • A felkészültség ellenőrzése során a szervezet meglevő rendszereinek, folyamatainak és adatforrásainak felmérését végezzük el az SAC bevezetésre való érettség meghatározásához. A lehetséges kihívások, hiányosságok és fejlesztendő területek azonosítása szintén a feladat része.
 • Az igények összegyűjtése során a kulcsfontosságú érintettek vesznek részt az elemzésre és riportkészítésre vonatkozó részletes követelmények összegyűjtésében. Azokat a specifikus használati eseteket és üzleti célokat is pontosan meg kell határozni, amelyeket a platformnak le kell fednie.
 • Az adatstratégia és adatvagyon menedzsment célja az optimális megközelítésmód és az adatminőségi intézkedések kialakítása. Az SAP Analytics Cloud adatintegrációs és adatmodellezési követelményeit szintén fel kell vázolni.
 • Az informatikai ökoszisztéma tervezése magába foglalja a meglévő IT  környezet és architektúra felmérését annak meghatározása érdekében, hogy az SAC hogyan fog illeszkedni a teljes rendszerarchitektúrába. Emellett azonosítani kell az integrációs pontokat más SAP és nem SAP rendszerekkel.
 • Az IT infrastruktúra tervezése a platform infrastrukturális követelményeinek meghatározásához szükséges, beleértve a hardver, szoftver és hálózati összetevőket is. Skálázhatósági és teljesítményoptimalizálási terv is készíthető.

SAP Analytics Cloud tervezés és konfiguráció

 • A biztonsági és hozzáférési protokoll megtervezésével lehetőség nyílik egy átfogó SAC biztonsági terv kidolgozására, beleértve a felhasználói hitelesítést, engedélyezést és titkosítást. A hozzáférési szabályzatok és szerepkörök is meghatározhatók.
 • A képzési igények elemzése lehetővé teszi, hogy a végfelhasználók és a rendszergazdák képességszintjét és oktatási igényeit azonosítsuk. Képzési tervet lehet kidolgozni annak érdekében, hogy a felhasználók alaposan felkészültek legyenek a platform használatára.
 • Egy kisebb léptékű koncepció igazolás (Proof of concept) segítségével bemutatható a megoldás megvalósíthatósága és lehetséges előnyei a szervezet számára. A választott megközelítés és konfigurációk valós forgatókönyvek alapján történő validációja is lehetségessé válik ezáltal.
 • A testreszabási és módosítási igényeket az érintettek bevonásával kell meghatározni, hogy a konkrét testreszabási és riportkészítési elvárásokat azonosítani lehessen. Ezenkívül ki kell dolgozni egy tervet a személyre szabott áttekintő felületek, riportok és elemzési megoldások létrehozására.

SAC stratégiai tervezés és dokumentáció

 • A változásmenedzsment-tervezés célja az SAP Analytics Cloud bevezetésével kapcsolatos kulturális és szervezeti változások kezelését célzó stratégia kidolgozása. Ez lehetővé teszi a platform előnyeinek és jelentőségének hatékony kommunikációját az érdekelt felekkel.
 • A projekttervezés és ütemterv elkészítése egy részletes projekttervet eredményez, amely felvázolja a legfontosabb mérföldköveket, ütemterveket és erőforrás igényeket. A bevezetés szakaszos megvalósítására az üzleti prioritásokhoz igazodó ütemterv is elkészíthető.
 • A szállítói együttműködést biztosító tevékenyégek az SAP és más érintett szállítók összehangolásához, valamint a legjobb gyakorlatok és a termékfrissítések figyelembevételéhez szükségesek. Emellett a platform legújabb funkcióiról és képességeiről való folyamatos információk biztosítását is elősegítik.

Tegyen szert versenyelőnyre az SAP Analytics Cloud segítségével.

Igényeljen konzultációt és ismerje meg, hogyan támogatják a felkészülést bevezetés előtti SAC szolgáltatásaink!

SAP Analytics Cloud bevezetési szolgáltatásaink

A SAP Analytics Cloud implementációja összetett feladat

A platform bevezetése még a leggondosabb tervezés mellett is komoly kihívást jelenthet. SAC tanácsadókból és fejlesztőkből álló csapatunk támogatást nyújthat, vagy akár végre is hajthatja a teljes SAP Analytics Cloud telepítési
projekt. A Onespire Zrt. professzionális szolgáltatásokat nyújt a végrehajtás során:

 • Technikai bevezetési szolgáltatásaink kiterjednek az SAC környezet telepítésére, konfigurálására és beállítására. Gondoskodunk a szükséges adatintegrációról is, a megoldást különböző adatforrásokkal kötjük össze, beleértve az SAP és egyéb rendszereket is. Szakértőink az elemzéshez és a riportkészítéshez szükséges adatmodellek tervezését és kialakítását is vállalják.
 • A bevezetés fontos részét képezik az oktatások és a használatba vételre felkészítő szolgáltatások. A felhasználói képzések biztosítják, hogy a munkatársak rendelkezzenek a riportkészítéshez és elemzéshez szükséges SAP Analytics Cloud ismeretekkel. Az adminisztrátorok oktatása pedig felkészíti az IT-s kollégákat a környezet hatékony és biztonságos kezelésére és karbantartására.
 • SAP Analytics Cloud fejlesztési és testreszabási szolgáltatásunk részeként szakértőink olyan egyedi áttekintő felületeket és riportokat készítenek, amelyek megfelelnek a szervezet speciális üzleti igényeinek. Fejlesztőink egyedi szkripteket és függvényeket készítenek a platform elemzési képességeinek optimalizálása érdekében.
 • Migrációs és upgrade szolgáltatásaink hatékony megoldást kínálnak a korábbi rendszerekről vagy a SAC régebbi verzióiról származó adatok és riportok migrációjának végrehajtására. Upgrade szolgáltatásaink segítségével egyszerűen implementálhatók a legújabb verziók az új funkciók és fejlesztések kihasználása érdekében.
 • A Onespire Zrt. teljesítményoptimalizálási szolgáltatásai közé tartozik a finomhangolás, amely az adatmodellek és a riportok kalibrálásával optimalizálja a SAC platformot. A skálázhatósági terv segítségével az SAP Analytics Cloud környezet a szervezet igényeinek változásával együtt módosítja a teljesítményét.
 • Az IT biztonsági és megfelelőségi szolgáltatások részeként konfiguráljuk az adatokhoz és riportokhoz való hozzáférés szabályozásának beállításait. A megfelelőségi auditok elvégzésével biztosítható, hogy a SAC implementációk megfeleljenek az iparági előírásoknak.
 • Integrációs szolgáltatásaink segítségével az SAP Analytics Cloud összekapcsolható más SAP megoldásokkal, mint például az SAP BW, SAP S/4HANA. Emellett harmadik felektől származó rendszerek is összekapcsolhatók az átfogó elemzés érdekében.
 • A Onespire Zrt. tanácsadási szolgáltatásai közé tartozik a stratégiai tervezés, amely támogatást nyújt a szervezet elemzési stratégiájának és tervének meghatározásában. Szakértőink javaslatokat tesznek az SAP Analytics Cloud bevezetésének és használatának legjobb gyakorlatairól.
 • Felügyelt szolgáltatásokat is nyújtunk, beleértve a rendszer monitorozását az SAC környezet állapotának és teljesítményének naplózásához és elemzéséhez. A Onespire Zrt. folyamatos támogatást is nyújt a felhasználók és a rendszergazdák számára.
 • A frissítési és karbantartási tevékenységek részeként szakértőink rendszeresen a legújabb szoftver verziókat telepítik annak érdekében, hogy az SAC környezet naprakész legyen a legújabb javítások és frissítőcsomagok révén. Rutinszerű karbantartási szolgáltatásainkkal a rendszer zökkenőmentes működése egyszerűen biztosítható.

Optimalizálja vállalkozása analitikai képességeit az SAP Analytics Cloud segítségével.
Érdeklődjön személyre szabott SAP Analytics Cloud implementációs szolgáltatásainkról!

Zsolt pályafutását ügyféloldalon kezdte, majd ezt követően is több SAP R/3 bevezetési projektben vett részt. 2007 óta foglalkozik Business Warehouse rendszerekkel, illetve BW alapú tervezési megoldások implementálásával és támogatásával.

Business Warehouse tanácsadóként részt vett számos SAP R/3 modul BW riporting bevezetésében, komplex vállalati riporting és tervezési rendszer kialakításában.

Több különböző verziójú BW rendszerrel, dolgozott, munkája során különböző technológiákat használt és sajátított el, beleértve a legújabb SAP BW4/HANA megoldásait.

Kaprinyák Zsolt

Kaprinyák Zsolt

SAP Analytics Cloud szakértő

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP raktári és transzport logisztika szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP karbantartás szolgáltatások

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

SAP UI5 és SAP Fiori szolgáltatások

SAP támogatási szolgáltatások

Kérdése van az SAP Analytics Cloud szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

12 + 3 =