SAP Business Intelligence szolgáltatások

Ismerje meg a Onespire Zrt. professzionális SAP BI szolgáltatásait!

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP DWH megoldásokat kínálunk, beleértve a 3x, 7.5 és a legújabb SAP BI megoldásokat, különféle megjelenítési eszközök használatával

HANA alapú megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek a zöldmezős megvalósítástól a HANA migrációig

Csapatunk az országban elsőként valósított meg egy jelentős méretű HANA alapú BW projektet

Kollégáink jelentős tapasztalattal rendelkeznek adatmodellek és jelentések létrehozásában SAP BW segítségével HANA-n és SAP BW4 HANA-n

Szakértőink magabiztosak különböző komplex kalkulációs nézetjelentések kialakításában 

Csapatunk jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a mesterséges intelligencia, az IOT és a prediktív elemzés terén mind az SAC, mind a beágyazott elemzés kapcsán

SAP Business Intelligence szolgáltatások

A megfelelő minőségű riportok előállítása és felhasználása az egyik legfontosabb feladat minden cégk működésében, akkor is ha ezt felismerik és akkor is, ha nem teljesen.

A megfelelő lekérdezések használata a szervezet összes szintjén dolgozó minden egyes munkatárs tevékenységét segíti. Egy jó kimutatás nem csak a felső vagy a középvezetés, hanem az adminisztrációért felelős munkatársak számára is elengedhetetlen.

A nagyobb vállalatok számára az egyik leggyakrabban használt eszköz az SAP BW (SAP Business Warehouse) vagy az SAP BI (SAP Business Intelligence) valamelyik verziója.

SAP Data Warehouse vagy Business Intelligence megoldásaink

A Onespire Zrt. SAP BI csapata arra törekszik, hogy alaposan megismerje az SAP BW és az SAP BI (továbbiakban: SAP BI) rendszerek minden egyes jelenleg is használt verzióinak működését, lehetőségeit és korlátait. Átlátjuk az SAP BI rendszerhez kapcsolódó különböző fejlesztői környezeteket és a rendelkezésre álló jelentéskészítő eszközöket.

Projektjeink során nemcsak új modulokat és üzleti területeket vezetünk be, illetve új riportokat alakítottunk ki, hanem a meglévő és éles SAP BW rendszerek műszaki és funkcionális migrációját is elvégezzük a BW on HANA vagy BW/4HANA verziókban.

Szakértőink SAP DWH megoldásokat kínálnak, beleértve a 3x, 7.5 és a legújabb SAP BI megoldásokat, különféle megjelenítési eszközök segítségével. Az elmúlt években az SAP HANA adatbázis-technológia megjelenésével az adatmodellezési lehetőségek jelentősen megváltoztak az SAP BW-ben, így elkötelezettek vagyunk az SAP HANA kínálta lehetőségek iránt.

Csapatunk az országban elsőként valósított meg egy jelentős HANA alapú BW projektet, és azóta is HANA alapú megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek a zöldmezős megvalósítástól a HANA migrációig.

Kollégáink széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek adatmodellek és jelentések létrehozásában az SAP BW on HANA és az SAP BW/4HANA használatával, a HANA natív adatmodellező eszközökkel. Szakértőink magabiztosan hoznak létre komplex kalkulációs nézet riportokat.

Riportkészítési megoldások

Szerencsére már nem csak az SAP Business Explorer alapú jelentéskészítő eszközök használhatók, így megnyílt a felhasználók előtt a különböző stílusú, működési elvű és kialakítású riport és áttekintő felület (dashboard) készítő eszközök világa.

A Onespire Zrt. SAP BI csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleink különféle igényeire a legmegfelelőbb választ tudjunk adni, az általuk használt eszközöktől függetlenül.

Az SAP BI rendszerre épített klasszikus SAP Business Explorer vagy Analysis for Office vizualizációval dolgozunk. Kollégáink ismerik és használják fejlesztési feladataik során az alap SAP BI rendszerre épített klasszikus webes megjelenítőket, mint például a WAD (web application designer) vagy az SAP Business Objects Web Intelligence megoldásokat.

Segítettünk ügyfeleinknek a BEX analizátorról az Analysis for Office-ra, az IT csapatnak pedig a GUI-ról és a Bex Analyzerről az Eclipse-re való átállásban.

Az áttekintő felületeket az SAP Analytics Cloud (SAC) eszközzel készítjük, de tisztában vagyunk a Tableau, a QlikView vagy az IBM Cognos Analytics lehetőségeivel is. Kollégáink számos ügyfelünk számára hajtottak végre vállalati jelentéskészítési feladatokat a Microsoft Power BI használatával.

Riportokat állítottunk elő az S/4HANA, BW/4HANA és a BW on HANA környezetekben. Minden esetben jelentős energiát fektetünk be és alapos tesztelést végzünk annak érdekében, hogy a riportjainkkal a legjobb teljesítményt érjük el, a leggyorsabb válaszidővel. A teljesítményproblémákat az adatmodell elejétől a végéig teszteljük, a DSO-tól a front-end dashboard nézetekig, minden lehetőséget feltárva.

Célunk mindenkor, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjük el a legszabványosabb megoldással, annak érdekében, hogy amikor ügyfeleink megkezdik az új riportok és háttérmodell használatát és üzemeltetését, akkor ne szembesüljenek problémákkal. Minden esetben megfelelő dokumentációt adunk át és oktatásokat végzünk a front-end és back-end megoldásokhoz kapcsolódóan is.

SAP BI eszközkészlet: Performer Suite

Egy „kötelező” alkalmazás az SAP BI környezetben

A Performer Suite egy hatékony eszközkészlet, amelyet az SAP Business Analytics folyamatok automatizálásához fejlesztettek ki. A szoftver megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az SAP BI megoldásokkal való napi munkát.

A Performer Suite segítségével automatizálni lehet az időigényes ismétlődő tevékenységeket, valamint javítani a belső és külső csapatok közötti együttműködést.

Fedezze fel, hogy a Performer Suite négy hatékony megoldása a kapcsolódó SAP BI szolgáltatásainkkal együtt hogyan tehetik gyorsabbá a működését alacsonyabb költségek mellett!

Bővebb információért az adott eszközről kattintson a logóra!

SAP Docu Performer logó
SAP System Scout logó
SAP Migration Booster logó
SAP Translation Steward logó

Tervezés és konszolidáció

Különböző típusú SAP BI alapú tervezési rendszereket is bevezetünk, működtetünk és bővítünk. Csapatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik az SAP BI Integrated Planning (SAP BI IP) rendszer fejlesztésében, de emellett számos, az SAP BI Business Planning and Consolidation (SAP BI BPC) eszköz újabb verzióját használó projektben is részt vettünk. Egyik kollégánk még a régi SEM-BPS (Business Planning and Simulations) rendszerben is kialakított tervezési megoldásokat.

Munkatársaink IBM Planning Analytics minősítéssel is rendelkeznek, projektjeink során SAP Data Services megoldásokat is használunk.

Természetesen nem maradhat el az SAP BI környezetben megvalósított konszolidáció sem. Kollégáink számos sikeres projektet valósítottak meg az SAP SEM Business Consolidation (SEM-BCS) eszközzel, és azóta is támogatják ügyfeleinket a megoldás használatában. Napjainkban minden SAP SEM Business Consolidation eszközt használó ügyfelünknél felmerül a kérdés a további lehetőségekről, illetve arról, hogy melyik eszközt lehet majd a jövőben használni az üzleti konszolidációs feladatokhoz. Szakértőink megvizsgálták a lehetőségeket, és minden cég számára ideális megoldást tudnak ajánlani, az SAP Business Planning and Consolidation SAP BW/4HANA verziójával, vagy az SAP S/4HANA Finance for group reporting megoldással.

SAP BI szolgáltatás: Jövőképünk és együttműködés

Betartjuk az SAP Business Intelligence irányelvét: “Az üzleti intelligencia, a vállalati tervezés és a kiterjesztett elemzés egyetlen megoldásba történő integrálása zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít a jelentéskészítés, a szimuláció, a vállalati tervezés terén, kiegészítve a gépi tanulással.

Meglátásunk szerint egyre jobb és integráltabb megoldásokat tudunk majd kínálni partnereink számára.

Közép-Európa legnagyobb SAP BI csapataként kiemelt figyelmet fordítunk kollégáink képzésére a piacon elérhető legújabb back-end megoldások és front-end eszközök terén is.

Zsolt pályafutását ügyfél oldalon kezdte, és azután is több SAP R/3 bevezetési projektben vett részt.

2007 óta foglalkozik BW rendszerekkel és BW alapú tervezési rendszerek implementálásával és támogatásával.

BW tanácsadóként részt vett számos SAP R/3 modul BW reporting bevezetésében, komplex vállalati riporting és tervezési rendszer kialakításában.

Dolgozott több különböző verziójú BW rendszerrel, munkája során használt és megismert mindenféle technológiát, beleértve a legújabb BW4Hana megoldásait.

Kaprinyák Zsolt

Kaprinyák Zsolt

Az SAP Business Intelligence Kompetencia Központ vezetője

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP támogatási szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP karbantartás szolgáltatások

SAP raktári és transzport logisztika szolgáltatások

SAP UI5 és SAP Fiori szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

Kérdése van az SAP Business Intelligence szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

1 + 13 =