Performer Suite

SAP Business Analytics folyamatok automatizálása

Performer Suite oldal illusztráció

A Perfomer Suite eszközöket kínál az SAP Business Analytics időigényes rutinfeladatainak automatizálásához.

A szoftver megkönnyíti az IT és az üzleti osztályok közötti együttműködést, gyors eredményeket biztosítva.

A különböző SAP Business Analytics környezetek hatékony elemzése és karbantartása: SAP BW, SAP BO, SAP BPC, SAP HANA, ERP és SAC.

A megoldás átláthatóságot, biztonságot és hatékonyságot biztosít, miközben megkönnyíti az SAP Business Analytics eszközben végzett mindennapi munkát.

Az SAP Business Analytics környezet automatizált dokumentálása az SAP BW, SAP BO, SAP BPC, SAP HANA, ERP és SAC alkalmazásokban.

SAP BW/4HANA zöldmezős vagy barnamezős migrációs projektek támogatása az objektumok automatizált, tömeges átnevezésének lehetővé tételével.

Performer Suite

Egy „kötelező” alkalmazás az SAP BI környezetben

A Performer Suite összetevőinek, funkcióinak és előnyeinek bemutatása

A Performer Suite egy hatékony eszközkészlet, amelyet az SAP Business Analytics folyamatok automatizálásához fejlesztettek ki. A szoftver megkönnyíti és hatékonyabbá teszi az SAP BI megoldásokkal való napi munkát.

Így azok, akik az SAP rendszerben dolgoznak, a fő feladataikra koncentrálhatnak. A Performer Suite segítségével automatizálni lehet az időigényes ismétlődő tevékenységeket, valamint javítani a belső és külső csapatok közötti együttműködést.

Fedezze fel, hogyan tudja a Performer Suite támogatni az SAP BI feladatok végrehajtását a következő eszközökkel:

 • Docu Performer: SAP BI technikai dokumentáció elkészítésének automatizálása.
 • System Scout: SAP BI rendszerek elemzése és karbantartása.
 • Migration Booster: SAP BW/4HANA és SAP BW on HANA migrációs projektek hatékonyságának növelése.
 • Translation Steward: SAP BW rendszerek hatékony lefordítása.

Hogyan támogatja a Performer Suite az SAP BW megoldásról az SAP BW/4HANA vagy az SAP BW on HANA rendszerekre történő migráció folyamatát?

Általában az SAP BW migrációs projekt első lépése a meglévő SAP BI környezet teljes feltérképezése és dokumentálása. Ez a hosszadalmas és nehézkes feladat nagymértékben lecsökkenthető és leegyszerűsíthető a Docu Performer használatával.

A következő fázis a nem használt, árva és duplikált SAP BI objektumok és elemek azonosítása annak érdekében, hogy kiválasztásra kerüljenek az új SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA környezetbe áttelepítendő, illetve a kizárandó entitások. A System Scout hasznos megoldásokat biztosít az SAP BI alkalmazások áttekintéséhez és elemzéséhez.

Az éles SAP BW migrációs folyamat során a Migration Booster támogatni tudja a korábbi forrás rendszerek vagy törzsadat-objektumok konszolidációs folyamatát, a tisztítási feladatokat, valamint az új elnevezési konvenciók kialakítását.

A Translation Steward segítségével az SAP BW objektumok dokumentációjának fordítása lényegesen gyorsabban és kevesebb munkával készíthető el a migrációs projekt végrehajtása során.

Hogyan támogatja a Performer Suite az SAP BW/4HANA vagy az SAP BW megoldásokat a HANA BI projektekben?

A Performer Suite egyes összetevői az áttelepítés után is használhatók az SAP BW környezetben végzett karbantartási és fejlesztési tevékenységek során:

 • Docu Performer: képes az SAP BI környezet dokumentációját automatikusan mindig naprakészen tartani.
 • System Scout: azonosítja a csatlakoztatott és függő objektumokat az SAP BI fejlesztései során, és háztartási funkciói használhatók.
 • Migration Booster: támogatja a tisztítási tevékenységeket, valamint az alkalmazások gyorsabb és egyszerűbb újraépítését és optimalizálását.
 • Translation Steward: folyamatosan frissíteni tudja az objektumleírásokat az összes használt nyelven.

A Performer Suite megoldáshoz kapcsoldó SAP BI szolgáltatásaink

A Onespire Zrt. a Performer Suite fejlesztőjének, a bluetelligence Gmbh Arany fokozatú partnere és forgalmazója. A szoftverlicencek értékesítése mellett professzionális SAP BI szolgáltatásokat nyújtunk a csomagban található eszközök telepítéséhez, használatához és karbantartásához kapcsolódóan.

A bemutatók során szakértőink ismertetik a Performer Suite négy komponensét, segítenek azonosítani az eszközök lehetséges felhasználási módozatait valamint az adott vállalat számára kínált előnyeit. Igény esetén SAP BI szakértői csapatunk telepíti a kiválasztott megoldásokat, illetve megtanítja a belső felhasználókat a szoftver hatékony használatára.

Folyamatos támogatást és külső erőforrásokat biztosítunk az SAP migrációs projektek során, majd később az új SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA környezetben történő mindennapi használat és fejlesztési projektek során.

A Onespire Zrt. jelentős létszámú és tapasztalt SAP BI szakértői csapata megbízható és költséghatékony megoldást kínál a Performer Suite összes összetevőjéhez. A Performer Suite segítségével lényegesen gyorsabban és alacsonyabb költségszinten lehet végrehajtani egy SAP BW környezet teljes migrálását SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA verzióra.

Fedezze fel, hogy a Performer Suite négy hatékony megoldása a kapcsolódó SAP BI szolgáltatásainkkal együtt hogyan tehetik gyorsabbá a működését alacsonyabb költségek mellett!

Bővebb információért az adott eszközről kattintson a logóra!

SAP Docu Performer logó
SAP System Scout logó
SAP Migration Booster logó
SAP Translation Steward logó
SAP Docu Performer logó

Mire használható a Docu Performer?

A Docu Performer egy olyan szoftver, amely műszaki dokumentációt készít különféle SAP BI megoldásokhoz automatizáltan.

Az eszköz, amely a Performer Suite összetevője, könnyen telepíthető és kezelhető, valamint olyan hatékony kiegészítő funkciókkal rendelkezik, mint a dokumentumgenerálás ütemezése, az IT felhasználók és az üzleti felhasználók számára készült verziók létrehozása, valamint a dokumentumok megosztása.

A támogatott SAP rendszerek és komponesek közé tartoznak az SAP Business Warehouse termékek, az SAP ERP & S/4, az SAP Business Planning and Consolidation, az SAP HANA, az SAP Business Objects és az SAP Analytics Cloud – SAC.

Cégünk, a Onespire Zrt. a Docu Performer hivatalos forgalmazója, szakértőink felkészültek a szoftver használatára és támogatására. Jelentős létszámú és tapasztalt SAP BI csapatunkra támaszkodva segítjük a Docu Performer telepítését és hatékony használatát.

Fedezze fel, hogyan tudjuk számottevően kevesebb erőforrással lényegesen gyorsabbá tenni vállalkozása SAP Business Intelligence fejlesztéseinek, projektjeinek és napi működésének dokumentálását!

A Docu Performer főbb jellemzői

1. Teljeskörű és mindig naprakész dokumentáció létrehozása az SAP BI megoldásokhoz:

 • Megjegyzések hozzáfűzése a dokumentációhoz és az üzleti ismeretek és a technikai részletek összegyűjtése egyszerűen.
 • Hiteles és átfogó SAP Business Intelligence dokumentáció biztosítása a felhasználók számára, amely az SAP BI környezet jelenlegi állapotát tükrözi.

2. Következetes, az összes rendszert lefedő SAP BI dokumentáció kialakítása:

 • Az összes információ összegyűjtése a projektekhez, adatmodellekhez és alkalmazáshoz kapcsolódó releváns SAP-objektumokról minden érintett rendszerben, illetve azok megjelenítése egyetlen strukturált, konzisztens és kereshető dokumentumban.
 • Az objektumokkal kapcsolatos hasznos részletek, mint például az adatáramlások (data flows), a ‘Hol használt?’ listák vagy keresések (look-ups) megismerése.
 • Az SAP BI dokumentáció információtartalmának növelése.
 • Az objektumok és entitások közötti kapcsolatok bemutatása, valamint a saját meghatározott, következetes sztenderdek követése.

3. Központilag elérhető SAP BI dokumentáció létrehozása:

 • Egyedi verziók biztosítása a technikai és az üzleti felhasználók számára, különböző nyelveken.
 • Az SAP BI dokumentumtár központi helyen, például a SharePointban vagy a Confluence-ben történő tárolása, valamint a jogosult felhasználók számára való elérésének biztosítása.

4. Mindig naprakész SAP BI dokumentáció egyszerű létrehozása:

 • A SAP BI rendszerek dokumentációjának automatizált és időzített frissítése.

Miért fontos az SAP BI rendszerek dokumentálása?

Különféle okai vannak annak, hogy a legtöbb esetben miért van szükség a projektek, adatmodellek és alkalmazások SAP objektumainak dokumentálására:

 • a különböző belső és külső előírásoknak való megfelelés,
 • a rendszerekben végrehajtott változtatások átláthatóságának és érthetőségének biztosítása,
 • az üzleti felhasználók tájékoztatása az SAP ökoszisztéma állapotáról,
 • az értékes know-how és a szellemi tulajdon védelme,
 • az SAP BI megoldásokban végrehajtott változtatások jóváhagyása,
 • a felelősök közötti átadás-átvétel (például a tanácsadótól az ügyfél számára) során az adatmodell értelmezése.

Milyen hátrányai vannak az SAP BI megoldások manuális dokumentálásának?

Sajnos jelenleg nem állnak rendelkezésre szabványos SAP eszközök az SAP BI objektumok technikai dokumentálási folyamatához. Ezért a különböző SAP Business Intelligence megoldások technikai dokumentációja és kommentálása időigényes, fárasztó, hibákra hajlamos, unalmas és véget nem érő manuális feladat. Ez egy költséges és folyamatos tevékenység, ugyanakkor gyakran elavult és hiányos dokumentációt eredményez, amely egy nehezen használható és megbízhatatlan tudásbázis lesz.

Mivel a manuálisan előállított SAP technikai dokumentációt általában többen készítik, az egyes anyagok sok tekintetben különböznek egymástól, nem követnek egységes koncepciót és sztenderdeket, ami megnehezíti a megértésüket és az összehasonlításukat.

A manuálisan készített SAP BI dokumentációban a kereshetőség az inkonzisztenciák és egyéb korlátok miatt általában meglehetősen nehézkes, vagy egyes esetekben lehetetlen.

A manuálisan előállított dokumentáció gyakran sok képernyőképet tartalmaz, amelyek nem kereshetők. Emiatt előfordulhat, hogy az információ nehezen olvasható a méret vagy minőségi problémák miatt, vagy akár teljesen hiányozhat is a képről.

Mivel a manuálisan készített SAP Business Intelligence dokumentációnak csak egy verziója van, előfordulhat, hogy egy anyag túl részletes egy üzleti felhasználó számára, vagy a BI fejlesztők számára szükséges információk hiányoznak belőle.

A manuális dokumentációs folyamat során a technikai SAP dokumentáció központi tárolása, a verziókezelés és a dokumentumok megosztása a jogosult felhasználókkal gyakran szintén nem megoldható.

Milyen SAP rendszereket és komponenseket támogat a Docu Performer a dokumentációs és kommentálási folyamatban?

A Docu Performer a következő SAP rendszerekhez és komponensekhez képes technikai dokumentációt készíteni, további megjegyzés hozzáfűzési lehetőséggel.

SAP Business Warehouse megoldások:

 • SAP BW on HANA a 7.5 verzióig
 • SAP BW/4HANA

SAP ERP & S/4:

 • ABAP Stack
 • Táblák / Nézetek (Tables / Views)
 • ABAP CDS

SAP Business Planning and Consolidation:

 • SAP BPC Standard 10.0, 10.1, 11.0 verziók
 • Környezetek
 • Modellek, Dimenziók
 • BFPs (Business Flow Process), Scripts Logics

SAP HANA:

 • Katalógus
 • Tartalom
 • Security

SAP Business Objects, SAP BO:

 • Design Studio
 • Web Intelligence
 • Analysis for Office
 • SAP Lumira

SAP Analytics Cloud – SAC:

 • Stories

Export formátumok:

 • Microsoft Word
 • Microsoft Excel
 • Microsoft PowerPoint
 • PDF
 • HTML

A Docu Performer eszközhöz kapcsolódó szolgáltatásaink

A Onespire Zrt., a Docu Performer hivatalos forgalmazójanként támogatja a belső SAP BI csapatokat a Docu Performer telepítésében és használatában.

Ismerje meg, hogyan tehetjük sokkal gyorsabbá az SAP BI fejlesztések, a BI projektek, a napi működés és az SAP BW-BW/4HANA migrációra való felkészülés dokumentálását, lényegesen kevesebb munkaerő ráfordítással.

Igényeljen Docu Performer bemutatót, SAP BI szakértőink bemutatják az eszköz funkcióit és képességeit, illetve válaszolnak összes kérdésére!

SAP System Scout logó

Mire használható a System Scout?

A System Scout egy szoftver az SAP rendszerek elemzésére és karbantartására. Az eszköz, amely a Performer Suite része, könnyen telepíthető és kezelhető, illetve számos hatékony elemzési funkcióval rendelkezik.

A támogatott SAP rendszerek és összetevők közé tartoznak az SAP Business Warehouse termékek, az SAP ERP & S/4, az SAP Business Planning and Consolidation, az SAP HANA, az SAP Business Objects és az SAP Analytics Cloud – SAC megoldások.

Cégünk, a Onespire Zrt. a System Scout minősített forgalmazója, felkészültek vagyunk a szoftver használatára és támogatására. SAP Business Intelligence szakértőink támogatják a System Scout telepítését és hatékony használatát.

Ismerje meg, hogyan tudunk segíteni az SAP rendszereinek gyors és egyszerű elemzésében és karbantartásában!

A System Scout segítségével egyszerűen és gyorsan elemezheti és tarthatja karban SAP rendszereit

Nagyobb szervezetekben az SAP Business Intelligence környezet meglehetősen összetett lehet, komponensei bonyolult és nehezen áttekinthető módon fonódhatnak össze. Az SAP BI környezet számos különböző rendszert tartalmazhat, amelyeket az évek során módosítottak, nagyszámú objektummal, amelyek mindegyike összefügg egymással.

Az SAP Business Analytics környezet hatékony kezeléséhez és karbantartásához a fejlesztőknek és a szakértőknek képesnek kell lenniük annak szerkezetének megértésére, bármely elemének elemzésére, valamint a különféle objektumok és összetevők közötti kapcsolatok feltárására.

A System Scout főbb funkciói: Eszközök az SAP BI objektumok elemzéséhez

A System Scout megoldás egy eszközgyűjteményt kínál az alkalmazott SAP rendszerek elemzéséhez. Ezek az eszközök különféle helyzetekben használhatók az SAP BI megoldásokkal való munka során, például:

 • Alkalmazások, adatmodellek (adatáramlás elemzés, objektum elemzés) áttekintése.
 • Hatáselemzés, feltérképezés (Hol használt elemzés, InfoObject Mapping, Data Lineage) végrehajtása.
 • Az SAP BI rendszer rendszerezése és tisztítása.

Adatáramlás-elemzés

Az SAP BW Data Flow Analysis a következő információkat jeleníti meg, áttekintést nyújtva a teljes adatmodellről a BW, SAP HANA és CDS nézetekhez:

 • MultiProvider, InfoCubes, DSO (adattároló objektumok)
 • CompositeProvider és ADSO (Advanced Data Store Objects) (BW for HANA objektumok)
 • InfoSets
 • Jellemzők (InfoProvider)
 • 3.x – 7.x InfoSources
 • Sem. Part. Objektumok
 • HybridProvider
 • Open ODS nézetek
 • Destinations
 • Összesítési szintek
 • Adatforrások

Ezek a vizualizációk testreszabhatók rétegekkel, különböző szintű részletekkel és kizárásokkal.

Objektumelemzés

Az áttekintésen kívül egyetlen objektumra is lehet fókuszálni. Felépítés az SAP BW, BO és HANA számára:

 • Egy vagy több objektum szerkezetének elemzése.
 • Egy vagy több objektum felépítésének és alárendelt elemeinek megjelenítése.
 • Az objektum felépítésének összehasonlítása a rendszerek között.
 • Gyors áttekintést a lehetséges eltérésekről.

Hatáselemzés és feltérképezés

Ez az eszköz számos funkciót kínál, amelyek segítenek megérteni, honnan származnak az információk, kezdve az adatforrástól egészen az összetett composit provider elemekig. A feltérképezés a következőkre használható:

 • Annak megértése, hogy miként történik bizonyos információk feldolgozása.
 • Hibajavításhoz.
 • Az adatáramlás fastruktúrájának megjelenítéséhez.
 • Adatsorelemzés (Data Lineade) létrehozása, amely megmutatja, honnan származnak az InfoProvider egyes objektumai.

SAP BI rendszerezés

Ez a funkció számos módszert kínál az SAP BI környezet megtisztítására, például:

 • Az adatáramlásban nem használt InfoProvider elemek listázása.
 • Utolsó betöltési és használati elemzés készítése.
 • Inaktív objektumok megjelenítése.
 • Fel nem használt InfoObject elemek listázása.
 • Az SAP BW entitások név egyezményeinek ellenőrzése.
 • Speciális komponens alapú kiválasztás.
 • Azonos technikai nevű entitások megjelenítése.
 • A rendszerek entitásainak összehasonlítása.
 • Elemek elemzése és összehasonlítása.

A System Scout eszközhöz kapcsolódó szolgáltatásaink

A Onespire Zrt., mint minősített disztribútor a belső SAP BI csapatokat támogatja a System Scout bevezetésében és használatában.

Fedezze fel, hogyan tehetjük egyszerűbbé SAP rendszereinek elemzését és karbantartását lényegesen kevesebb munkaerő ráfordítással.

Igényeljen System Scout bemutatót, SAP BI szakértőink bemutatják az eszköz funkcióit és képességeit, illetve válaszolnak az összes kérdésére!

SAP Migration Booster logó

Mi a Migration Booster eszköz fő célja?

A Migration Booster nagyon hatékony eszköz bármely zöldmezős vagy barnamezős, SAP BW-ről SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA verzióra történő migráció során, ahol az alkalmazásokat újraépítik, hogy optimalizálják őket az új környezethez. Támogatni tudja a korábbi forrásrendszerek és törzsadat-objektumok konszolidációs folyamatát, a tisztítási tevékenységeket, valamint az új elnevezési konvenciók kialakítását.

Fedezze fel, hogyan tehetjük egyszerűbbé SAP rendszereinek elemzését és karbantartását lényegesen kevesebb munkával a Migration Booster segítségével!

Az SAP BW – BW/4HANA migrációs projektek jellemző kihívásai

Konverzió

Nincs lehetőség a meglévő tartalom optimalizálására az SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA számára.

Újrahasználhatóság

A korábban létrehozott SAP BI adatmodellek és lekérdezések nem használhatók újra.

Ráfordítás

Az adatmodellek és lekérdezések újraépítése jelentős mennyiségű költséges manuális erőfeszítést igényel.

Hogyan képes a Migration Booster támogatni az SAP BW – BW/4HANA migrációs projekteket?

Konverzió

A Migration Booster segítségével a következőkre nyílik lehetőség:

 • a meglévő SAP BW tartalmak optimalizálása az SAP BW/4HANA vagy az SAP BW on HANA számára,
 • SAP BI entitások átnevezése,
 • a meglévő SAP BI struktúrák megváltoztatása,
 • entitások és rendszerek konszolidálása.

Újrahasználhatóság

Az eszköz lehetővé teszi a különféle InfoProvider, InfoObjects és Reporting Elements egyszerű újrafelhasználását.

Ráfordítás

A Migration Booster csökkenti az SAP BW – BW/4HANA migrációs projektekhez szükséges erőforrásokat azáltal, hogy lehetővé teszi a meglévő SAP BI adatmodellek újrafelhasználását.

Hatékony SAP BW – BW/4HANA migráció a Migration Booster segítségével

A releváns objektumok egyszerű és kényelmes összegyűjtése

Az SAP BW verzióból az SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA környezetbe migrálandó InfoProvider elemek azonosítása és összegyűjtése a Migration Booster grafikus adatmodelljének segítségével bármely zöldmezős vagy barnamezős SAP migrációs projekthez. Az automatikus gyűjtőeszköz minden összefüggő PartProvider és InfoObject elemet automatikusan összeállít, így szükség esetén ezeket is be lehet vonni a migrációba.

Gyors és következetes konverzió és címkézés

A kiválasztott elemek egy gombnyomással konvertálhatók SAP BW – SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA verziókra optimalizált objektumokká. Az előre meghatározott összerendelési (mapping) táblákkal az objektumok névterei automatikusan módosíthatók. Ez egy egységes és konzisztens struktúrát eredményez a célrendszerben. Az objektumok tulajdonságai az átvitel során menet közben módosíthatók az egyszerű átalakítás érdekében.

Gyors, a meglévő lekérdezések tartalmazó exportálás

A Migration Booster segítségével a beállított objektumok exportálása az új környezetbe egyszerűen megoldható.

Villámgyors mozgatás: Az exportálás a meglévő lekérdezéseket tartalmazza

A Migration Booster megoldásban beállított és átnevezett objektumok könnyen exportálhatók az új SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA környezetbe. A meglévő lekérdezések átmásolhatók egy új InfoProvider elembe, illetve egyidejűleg átnevezhető a jelentésben szereplő összes elem.

A Migration Booster funkcióival jelentősen csökkenthető az SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA migrációs folyamat átfutása, így az új SAP rendszer hamarabb élesíthető. Az SAP rendszer újratervezési folyamata egyszerűbb, a már bevált módszerek és lekérdezések biztonsági tartalékként használhatók.

Meglévő SAP lekérdezések másolása és újrafelhasználása az új SAP BW/4HANA vagy SAP BW on HANA környezetben

Egy SAP BW migrációs projektben a lekérdezéseket újra kell építeni az új cél SAP rendszerben, ami jelentős erőforrásokat igényel.

A Migration Booster használatával a forrásrendszerekben meglévő lekérdezések újra felhasználhatók a célrendszerbe történő átmozgatással. Ez az új InfoProviders szolgáltatásba való átmásolással lehetséges, biztosítva az InfoObjects korábbi átnevezéseinek való megfelelést.

A System Scout megoldáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink

A Onespire Zrt. minősített disztribútorként támogatja a belső SAP BI csapatokat a System Scout telepítésében és használatában.

Igényeljen System Scout bemutatót most, SAP BI szakértőink bemutatják az eszköz funkcióit és képességeit Önnek, illetve válaszolnak összes kérdésére!

SAP Translation Steward logó

Mire használható a Translation Steward?

A dokumentáció fordítása elengedhetetlen, ha multinacionális csapatok vesznek részt egy SAP BW megoldás kialakításában, migrációjában vagy karbantartásában. Naprakész SAP BW dokumentáció nélkül a különböző nyelvet beszélő kollégák közötti együttműködés nehéz, lassú és hibaforrást jelent. Az SAP BW dokumentumok manuális fordítása állandó és nagy terhelést jelent az SAP BI csapat számára, miközben az eredmények általában késnek, következetlenek, részlegesek és hibákat tartalmaznak.

Fedezze fel a Translation Steward megoldást, amely felhasználóbarát, gyors, intelligens és automatikus fordítást kínál az összes SAP BW objektumhoz minden nyelven.

Az SAP BW rendszer manuális fordításának hátrányai

Leltár

A meglévő SAP BW objektumok leírását minden bejelentkezési nyelven manuálisan kell ellenőrizni. A leírások karbantartására használt tárolási helyeket is meg kell határozni.

Fordítás

Az SAP BW objektumleírások manuális fordítása jelentős erőfeszítést jelent nagyobb SAP rendszerek esetén. A manuális fordítás következetlenségeket és hibákat tartalmaz, ami nem hatékony és nehézkes használatot eredményez.

Külső támogatás

Az SAP BW fordítás kiszervezése nem lehetséges az SAP-ban. A fordítást csak a felhasználók végezhetik, akik emiatt elhanyagolhatják alapvető feladataikat.

A Translation Steward használatának előnyei

Leltár

A Translation Steward megjeleníti az összes létező és hiányzó SAP BW objektumleírást minden elérhető nyelven.
Az eszköz az egyes leírások helyét is megmutatja a fordítások egyszerű kezelése érdekében.

Fordítás

A Translation Steward segítségével teljes SAP BW rendszerek tömeges átnevezése is lehetséges.
Az intelligens eszköz külső tömeges fordítást is lehetővé tesz.
A beépített intelligens szótár meglévő SAP BW objektumfordításokat javasol.

Külső támogatás

Lehetőség van az SAP BW objektumleírások forrásnyelven történő exportálására egy Microsoft Excel munkalapra és az SAP környezeten kívüli lefordításra, majd később az eredmények visszaimportálására az SAP rendszerbe.
A megváltozott objektumok ugyanilyen egyszerűen transport request formátumba írhatók, így a változtatások más rendszerekbe is átvihetők.

A Translation Steward megoldáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink

A Onespire Zrt. a Translation Steward hivatalos forgalmazójaként támogatja a belső SAP BI csapatokat a fordító eszköz bevezetésében és használatában. Fedezze fel, hogyan tehetjük lényegesen gyorsabbá az SAP BW objektumdokumentációjának fordítását lényegesen kevesebb munkával!

Igényeljen Translation Steward bemutatót! SAP BI szakértőink bemutatják Önnek az eszköz funkcióit és képességeit, illetve válaszolnak összes kérdésére.

Endre jelenleg több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetői tanácsadási szektorban.

Számos BI rendszer implementációs projektet irányított hazai és külföldi nagyvállalatoknál, korábban elismert szakértőként is részt vett a feladatokban.

Endre cégvezetőként felelős a vállalat BI szolgáltatásaiért, kiemelt ügyfelekért és a cég marketing tevekénységéért.

Halmos Endre Onespire

Halmos Endre

SAP Performer Suite szakértő

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP raktári és transzport logisztika szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP karbantartás szolgáltatások

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

SAP UI5 és SAP Fiori szolgáltatások

SAP támogatási szolgáltatások

Kérdése van az SAP Performer Suite megoldással kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

3 + 8 =