SAP Inbound Logisztika tanácsadás

SAP Inbound Logisztika Kompetencia Központ

Az üzleti életben általánosságban elmondható, hogy kiemelten fontos a működési költségek és statikus raktárkészlet/vagyontárgyak csökkentése és a teljesítmény maximalizálása, ugyanígy igaz ez a logisztikára is, ahol kulcsfontosságú az ár és raktárkészletek optimalizálása és a következetesség.

AZ SAP Beérkező Logisztika modulja biztosítja a beérkező áruk szállítási költségének alacsonyan tartását, a hatékony raktárkezelést, az azonnali értesítéseket a felmerülő problémákról, illetve késésekről, a magasabb vásárlói elégedettséget és a beszállítókkal szembeni nagyobb bizalmat.

AZ SAP Beérkező Logisztika modulja megtalálható a klasszikus SAP ECC (SAP ERP Central Component) rendszerben, illetve az új generációs S/4 HANA rendszerben egyaránt. Szakértőink mindkét rendszerben széleskörű szakértelemmel rendelkeznek, és iparág specifikusan nyújtanak tanácsadást mind a stratégiai (Source to contract), mind az operatív (Procure to Pay) beszerzési folyamatokhoz kötődően.

Cégünk, a Onespire Zrt. célja kompetencia építése a beszerzési területet érintő, a Beszerzés 4.0 irányelveken alapuló digitalizáció és transzformáció elősegítésére, figyelembe véve felhő alapú SAP (Ariba) és egyéb, nem SAP megoldásokat, összpontosítva azok end-to-end folyamatra való integrálására.

Ismerje meg SAP Beérkező logisztikai szolgáltatásunkat részletesen, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel!

SAP Fuvarozási megoldások

Az S/4 HANA környezetben egyaránt megtalálható a klasszikus SAP ECC (SAP ERP Central Component) fuvarszervezési funkció, a LE-TRA, illetve annak korszerűbb utódja, az új generációs SAP Transport Management.

Az SAP Transport Management egy önálló fuvarozás kezelési modul, amely teljes mértékben integrálható a rendszerben megtalálható összes üzleti folyamattal és hatékonyan kezeli az áru fizikai mozgását a teljes ellátási láncon keresztül.

A modul lefedi a teljes szállítási folyamatot, a megrendelés begyűjtésétől kezdve, a tervezésen és végrehajtáson, a szállítási költségek számításán keresztül, az áru megérkezéséig.

A Onespire Zrt. csapata tapasztalattal rendelkezik az SAP Transport Management modul bevezetésében, integrálva azt az S/4 HANA rendszer (meglévő) folyamataiba, ide értve az SAP EWM (Extended Warehouse Management) modulját/termékét is.

Ha szeretne bővebben tájékoztatást kapni az SAP Transport Management moduljával kapcsolatban, keresse a Onespire Zrt. szakértőjét!

Ankucza Tamás

SAP Inbound Logisztika Kompetencia Központ

Szakmai vezető: Ankucza Tamás

SAP inbound logisztika szakértő

Kapcsolódó SAP szolgáltatásaink

Ismerje meg szakterületeinket részletesen, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP outbound logistics icon

SAP
OUTBOUND LOGISZTIKA

SAP
TERMELÉSI LOGISZTIKA

SAP raktári logisztika ikon

SAP
RAKTÁRI LOGISZTIKA

SAP
KARBANTARTÁS MODUL

SAP pénzügy számvitel kontrolling ikon

SAP
PÉNZÜGY, SZÁMVITEL, KONTROLLING

SAP ABAP fejlesztés ikon

SAP
ABAP FEJLESZTÉS

SAP UI5 Fiori ikon

SAP
UI5, FIORI

SAP adattárház ikon

SAP
ADATTÁRHÁZ

SAP S4 stratégia ikon

SAP
S4 STRATÉGIA

Kérdése van SAP szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

13 + 14 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
info@onespire.hu
+36 1 790 6820

MOM Park Irodaház
1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.