SAP karbantartás modul tanácsadás

Onespire Zrt.

SAP karbantartás modul tanácsadás

SAP PM bevezetés és tanácsadás

Az SAP rendszer Munkairányítás Karbantartási (PM) komponense a logisztikai láncba szervesen integrált modul, ugyanis, ahogy a való életben, úgy a rendszerben is a karbantartás munkafolyamatai szoros kapcsolatban állnak az Anyaggazdálkodással, az Eszközgazdálkodással, a Számvitellel és Kontrollinggal.

Ezzel a SAP rendszer hatékonyan támogatja a felhasználókat a karbantartás feladatainak és funkcióinak megoldásában és a napi munkavégzésben:

  • a karbantartáshoz kapcsolódó szervezeti struktúra kialakításában
  • műszaki objektumok hierarchiájának kialakításában és nyilvántartásában
  • karbantartási jelentések és rendelések kezelésében (karbantartási munkák kiadásában,lejelentésében és elszámolásában)
  • karbantartási költségek tervezésében és meghatározásában
  • karbantartási információs rendszer felépítésében.

A megelőző karbantartás által, a kieső munkák csökkentése fontos eleme a vállalati kultúrának. Ennek a kezelésére is a SAP PM modulja nyújtja a megoldást.

Cégünk több nagyvállalati ügyféllel is kapcsolatban áll, ahol a különböző projekteken, számos rendszerbevezetési, rendszerüzemeltetési és támogatói kompentenciára tettünk szert. Ez a tudás és az iparági újítások folyamatos kutatása, szükséges elemei egy projekt magas minőségben történő és határidőre való leszállításának. Az SAP PM moduljában is folyamatos az innováció, amit tanácsadó kollégáinknak, az SAP Hungary Kft.-vel közös projekteken nyílik lehetősége bemutatni az ügyfeleknek.

SAP Asset Manager, SAP Work Manager

Az SAP Asset Manager és SAP Work Manager az SAP legújabb generációs mobiltermékei. Az SAP kiemelten fontosnak tartja a karbantartás területén a mobil munkavégzést, emiatt a mobil termékek folyamatos fejlesztését tűzte ki célul. Az alkalmazások segítségével egy új típusú, teljeskörű munkavégzési lehetőség nyílik meg a karbantartó kollégák előtt, legyen az offline vagy online, a világ bármely táján.

Az innovációk és a trendek folyamatos figyelése révén kollégáink már több SAP Asset Manager és SAP Work Manager bevezetésen és továbbfejlesztésen vettek részt. Számunkra az ügyfél a legfontosabb és az ügyfelek visszajelzése a mérvadó, ezért egy projekt során a tanácsadóink az ügyféllel együttműködve határozzák meg a projektek terjedelmét és szállítják le azt a legjobb minőségben.

SAP MRS (Multi Resource Scheduling)

Az SAP MRS a karbantartási munkák ütemezésére szolgáló eszköz. A karbantartás ütemezése során fontos, hogy kényelmesen, egy dedikált tervező felületen készülhessen a használható ütemterv. Erre egy grafikus tervezési tábla ad lehetőséget. A karbantartási munkák ütemezése során lehetősége van a felhasználóknak a különböző erőforrások (munkahely, személy) kapacitását megtervezni és a tervezés után ellenőrizni azt.

A karbantartási munkák ütemezése során csökkenthető az passzivitás a gyártás területén, csökkenthető a leállás a gyárban. A SAP MRS modulja segítségével a karbantartási munkák könnyedén ütemezhetőek, átláhatóak.

Tanácsadóink több multinacionális vállaltnál is sikeres bevezetési és üzemeltetési tapasztatokra tettek szert, amivel garantálni tudjuk Önnél is a következő sikeres bevezetést!

Onespire logo

SAP Karbantartás Modul Kompetencia Központ

Kapcsolódó SAP szolgáltatásaink

Ismerje meg szakterületeinket részletesen, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP support szolgáltatások ikon

SAP SUPPORT SZOLGÁLTATÁSOK

SAP INBOUND ÉS 
TERMELÉSI LOGISZTIKA

SAP raktári logisztika ikon

SAP RAKTÁRI ÉS TRANSZPORT LOGISZTIKA

SAP pénzügy számvitel kontrolling ikon

SAP
PÉNZÜGY, SZÁMVITEL, KONTROLLING

SAP UI5 Fiori ikon

SAP
UI5, FIORI

SAP BI szolgáltatás ikon

SAP
BI SZOLGÁLTATÁS

SAP S4 stratégia ikon

SAP
S4 STRATÉGIA

SAP ABAP fejlesztés ikon

SAP
ABAP FEJLESZTÉS

Kérdése van SAP szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

13 + 7 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This