SAP Karbantartás szolgáltatások

Fedezze fel a SAP PM modulhoz kapcsolódó tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásainkat!

SAP karbantartás szolgáltatások

Alapos szakmai ismeretek és folyamatos kutatási tevékenység az iparági innovációk és trendek érdekében

Az alkalmazások segítségével a karbantartó kollégáknak lehetőségük nyílik egy átfogó és újszerű működésre

Számos különböző jellegű projekten szereztünk rendszerbevezetési, rendszerüzemeltetési és támogatási kompetenciákat

Kollégáink már több SAP Asset Manager és SAP Work Manager implementációban, fejlesztésben vettek részt

SAP Multi Resource Scheduling bevezetésekben és működtetésben szerzett tapasztalat

A projektjeink során tanácsadóink meghatározzák a projekt terjedelmét, és azt a legmagasabb minőségben szállítják

SAP Karbantartás szolgáltatások

Az SAP Karbantartás modul (Plant Maintenance, PM) az eszközök és berendezések szervizelése és javítása területeket fedi le. A normál működés során az eszközök elhasználódást halmozhatnak fel, amelyet orvosolni kell. A normál működésen kívüli eltérések okozzák a legtöbb kárt a berendezésekben és eszközökben, így az üzemszerű működésben.

A Karbantartás modul, mint az SAP vállalatirányítási rendszer egyik eleme, magában foglalja a tervezett és nem tervezett karbantartásokat. A karbantartását a berendezés korától vagy a berendezés használatától függően lehet ütemezni. Berendezések meghibásodása vagy üzemzavarok után az üzem előre nem tervezett karbantartása is előfordulhat.

Az elmaradt, vagy nem megfelelően elvégzett karbantartás következményeként az input ellátási láncok veszíthetnek hatékonyságukból, mivel az eszközök nem képesek a normál ütemben feldolgozni. A folyamat megszakítása miatti rövid távú jövedelmezőség-csökkenés, valamint a szervizeléssel vagy javításokkal kapcsolatos költségek gyakran arra késztet sok vállalatot, hogy elhalassza az üzem karbantartását.

SAP Plant Maintenance szolgáltatásaink áttekintése

Cégünk számos nagyvállalatnál elvégzett karbantartási megoldás bevezetése során komoly szakmai tapasztalatra tett szert, többek között karbantartási modellek definiálásában, karbantartási intervallumok meghatározásában, az SAP által biztosított karbantartási megoldások kidolgozásában, bevezetésében és üzemeltetésében. Ez a tudás és az iparági újítások folyamatos kutatása, szükséges elemei egy projekt magas minőségben történő és határidőre való leszállításának, amelyet Cégünk biztosít is ügyfelei számára.

Emellett belső SAP Karbantartás modul szolgáltatás csapatunk folyamatosan nyomon követi az elérhető újgenerációs megoldásokat, mint például a SAP Service and Asset Manager, vagy a kapcsolódó SAP Field Service Manager alkalmazások. Tanácsadó kollégáink ezekkel a rendszerekkel kapcsolatban is készek ügyfeleinket segíteni. Fejlődési irányunk a Data science és analytics belső kompetencia központunkkal közös predictive megoldások vizsgálata, kidolgozása és bevezetési tapasztalat felépítése, valamint a SAP Intelligent Asset Management elemeiben történő szakmai kompetencia kialakítása, amellyel teljes end-to-end alapú megoldásokat tudunk kínálni ügyfeleinknek.

 Cégünk folyamatosan arra törekszik, hogy minél szélesebb termék paletta vonatkozásában álljon ügyfelei rendelkezésére.

 Az alábbi kiemelt területeken magas szintű folyamattervezési, tanácsadási és fejlesztői szolgáltatást kínálunk:

SAP core Plant Maintenance megoldás

 Az SAP rendszer Munkairányítás Karbantartási (PM) komponense a logisztikai láncba szervesen integrált modul, ugyanis, ahogy a való életben, úgy a rendszerben is a karbantartás munkafolyamatai szoros kapcsolatban állnak az Anyaggazdálkodással, az Eszközgazdálkodással, a Számvitellel és Kontrollinggal.

 Ezzel a SAP rendszer hatékonyan támogatja a felhasználókat a karbantartás feladatainak és funkcióinak megoldásában és a napi munkavégzésben:

  • a karbantartáshoz kapcsolódó szervezeti struktúra kialakításában,
  • műszaki objektumok hierarchiájának kialakításában és nyilvántartásában,
  • karbantartási jelentések és rendelések kezelésében (karbantartási munkák kiadásában, lejelentésében és elszámolásában),
  • karbantartási költségek tervezésében és meghatározásában,
  • karbantartási információs rendszer felépítésében.

 A megelőző karbantartás által, a kieső munkák csökkentése fontos eleme a vállalati kultúrának. Ennek a kezelésére is a SAP PM modulja nyújtja a megoldást.

SAP Asset Manager és SAP Work Manager

Az SAP Asset Manager és SAP Work Manager az SAP legújabb generációs mobiltermékei. Az SAP kiemelten fontosnak tartja a karbantartás területén a mobil munkavégzést, emiatt a mobil termékek folyamatos fejlesztését tűzte ki célul. Az alkalmazások segítségével egy új típusú, teljeskörű munkavégzési lehetőség nyílik meg a karbantartó kollégák előtt, legyen az offline vagy online, a világ bármely táján.

Az innovációk és a trendek folyamatos figyelése révén kollégáink már több SAP Asset Manager és SAP Work Manager bevezetésen és továbbfejlesztésen vettek részt.

SAP MRS (Multi Resource Scheduling)

Az SAP MRS a karbantartási munkák ütemezésére szolgáló eszköz. A karbantartás ütemezése során fontos, hogy kényelmesen, egy dedikált tervező felületen készülhessen a használható ütemterv. Erre egy grafikus tervezési tábla ad lehetőséget. A karbantartási munkák ütemezése során lehetősége van a felhasználóknak a különböző erőforrások (munkahely, személy) kapacitását megtervezni és a tervezés után ellenőrizni azt.

A karbantartási munkák ütemezése során csökkenthető az passzivitás a gyártás területén, mérsékelhető a leállás a gyárban. A SAP MRS modulja segítségével a karbantartási munkák könnyedén ütemezhetőek és áttekinthetők.

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP támogatási szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP raktári és transzport logisztika szolgáltatások

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP UI5 és SAP Fiori szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

Kérdése van az SAP Karbantartás szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

1 + 9 =