SAP Pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

Ismerje meg a Onespire Zrt. ajánlatát!

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

Pénzügyi és kontrolling szakértőink kiemelkedő támogatást nyújtanak az SAP FI&CO, a kifizetések számítása, a közvetlen költségek könyvelése, az ingatlankezelés és a treasury megoldások terén

Széleskörű iparág-specifikus tapasztalat és pénzügyi ellátási lánc megoldások (FSCM)

Tapasztalt BPR tanácsadó csapat és szakértők, akik alaposan ismerik az SAP technológiát

Partnereink számára átfogó támogatást nyújtunk a rendszerfüggetlen koncepcióépítésben és az üzleti folyamatok optimalizálásában

Többdimenziós (szegmens riporting) és több módszerrel (IFRS, HAS, IFRS15, IFRS16 stb.) készített beépített jelentéskészítés

Ügyfélspecifikus megoldások kialakítása (például komplett adózási megoldások, SEPA engedélyezése SAP rendszerekben, banki kapcsolatok kialakítása, fejlesztése)

SAP pénzügy, számvitel és kontrolling szolgáltatások

Az SAP FI & CO a SAP vállalatirányítási rendszer pénzügyi (Finance) és kontrolling (Controlling) moduljai, amelyek az SAP vállalatirányítási rendszer legfontosabb és legszélesebb körben bevezetett komponensei.

SAP Pénzügyi modul – Financial Accounting (SAP FI)

Az SAP Pénzügyi modulja a vállalaton belüli pénzügyi tranzakciók kezelésével foglalkozik, lehetővé téve, hogy a különböző pénzügyi és üzleti tranzakciókkal kapcsolatos adatokat egy egységes rendszerben kezeljék a felhasználók.

Az SAP Pénzügyi modulja fejlett lekérdezési és riportozási funkciókkal rendelkezik, lehetővé téve, hogy a vállalat piaci és pénzügyi helyzetéről valós idejű képet kaphassanak a döntéshozók és támogassa a kötelező beszámolók előállítását, törvényi megfelelőséget.

Integrációs oldalon számos más SAP modult is magában foglal a lehető legjobb eredmények elérése érdekben, mint például az SAP SD (Sales and Distribution – Értékesítés), SAP MM (Material Management – Anyaggazdálkodás), SAP PP (Production Planning – Termeléstervezés), Payroll (Bérszámfejtés).

SAP Kontrolling modul – Controlling (CO)

Az SAP Kontrolling moduljai a cégek tervezési, riportozási és nyomon követési munkafolyamatait támogatják.

A költségek, bevételek és eredmények megjelenítése, rendezése a pénzügyi jelentések és kimutatások belső üzleti igényeknek megfelelően történik, hatékonyan támogatva ezzel a döntéshozatalt.

A Kontrolling modulok lehetővé teszik a felhasználók számára a direkt és általános költségek, bevételek tervezését, nyomon követését, megjelenítését és lekérdezését. Magában foglalja a master data kezelést és konfigurálást, amely lefedi a költség elemeket, a költség központokat, a profit központokat, a belső rendeléseket és a funkcionális területeket.

A Onespire Zrt. szakértelme az SAP pénzügy, számvitel, kontrolling modulokban

Cégünk pénzügy, számvitel, kontrolling szakértői az SAP teljes Pénzügyi (FI, NewGL, S/4 FIN, CFIN, Bankfeldolgozás, elhatárolások), Kontrolling, Eredményszámítás, Önköltség kalkuláció, Ingatlan menedzsment és Treasury (FSCM) megoldásai terén nyújtanak ügyfeleink részére kiemelkedő szintű támogatást.

Széleskörű iparágspecifikus és lokalizációs tapasztalatainkkal állunk ügyfeleink rendelkezésre akár új bevezetésekben, akár már meglévő SAP rendszerek S/4 HANA upgrade projektjeiben.

A fenti területekhez kapcsolódó rendszerfüggetlen koncepcióalkotásban, üzleti folyamatok optimalizálásában is teljes körű támogatást nyújtunk partnereinknek.

A sztenderd SAP megoldások mellett, amely magában foglalja új S/4HANA funkciók, FIORI alkalmazások bevezetését is, ügyfélspecifikus megoldások szállításával, fejlesztésével lehetővé tesszük az SAP képességeinek teljes körű kiaknázását.

Számviteli beszámolók, tőzsdei jelentések készítése

Napjainkban folyamatos kihívások elé állítják a vállalatokat a különböző beszámolók, tőzsdei gyorsjelentések időben történő és hiteles adatokat tartalmazó elkészítése.

A folyamatot tapasztalt BPR tanácsadói csapattal és mély SAP technológiai ismeretekkel rendelkező szakértőkkel támogatjuk.

A zárás és beszámolás területén bizonyítottunk már több dimenziójú (szegmens beszámolás), illetve több számviteli alapelven nyugvó (IFRS, HAS, IFRS16 értékelés) zárt beszámolók előállításával.

A folyamatot partnervállalatok közti egyeztetést segítő rendszerek bevezetésével és SAP alapú konszolidációs rendszerek kialakításával is tudjuk támogatni.

További  SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatásaink

A sztenderd megoldásokon túl több ügyfélspecifikus megoldás szállításában is partnerek vagyunk, mint például komplett adómegoldások fejlesztése, vevői értékvesztések és adóvonzatuk kezelése, banki kapcsolatok kialakítása és fejlesztése.

Ha szeretne többet megtudni az SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatásainkról, keresse a Onespire Zrt. szakértőit!

Álmos tapasztalt SAP tanácsadó, több mint 7 éves széleskörű gyakorlattal rendelkezik különböző iparágakban.

Szakértelme az SAP projektek széles spektrumát öleli fel, sokoldalúságát és jártasságát igazolva.

Lehetősége volt zöldmezős SAP S/4HANA rendszerek bevezetésére az autóiparban és raktári logisztikára szakosodott cégeken belül.

Emellett Álmos több iparágban is aktívan részt vett SAP FI lokalizációs projektekben.

Szakértelme kiterjed az SAP RE-FX implementációira és az IFRS16 számviteli szabvány átvételére, különös tekintettel az SAP RE-FX-LA modulra a távközlési és banki szektorban.

Kozma Álmos

Kozma Álmos

SAP Pénzügy, számvitel, kontrolling Kompetencia Központ vezetője

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP támogatási szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP Raktári és transzport logisztika szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP karbantartás szolgáltatások

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP UI5 és SAP Fiori szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

Kérdése van az SAP Pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

10 + 9 =