SAP pénzügy, számvitel, kontrolling tanácsadás

Onespire Zrt.

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling tanácsadás Onespire Zrt.

Az SAP FI & CO a SAP vállalatirányítási rendszer pénzügyi (Finance) és kontrolling (Controlling) moduljai, amelyek az SAP vállalatirányítási rendszer legfontosabb és legszélesebb körben bevezetett komponensei.

SAP Pénzügyi modul – Financial Accounting (SAP FI)

Az SAP Pénzügyi modulja a vállalaton belüli pénzügyi tranzakciók kezelésével foglalkozik, lehetővé téve, hogy a különböző pénzügyi és üzleti tranzakciókkal kapcsolatos üzleti adatokat egy egységes rendszerben kezeljék a felhasználók.

Az SAP Pénzügyi modulja fejlett lekérdezési és riportozási funkciókkal rendelkezik, lehetővé téve, hogy a vállalat piaci pénzügyi helyzetéről valós idejű képet kaphassanak a döntéshozók. Számos más SAP modult is magában foglal a lehető legjobb eredmények elérése érdekben, mint például az SAP SD (Sales and Distribution – Értékesítés), SAP MM (Material Management – Anyaggazdálkodás), SAP PP (Production Planning – Termeléstervezés), Payroll (Bérszámfejtés).

SAP Kontrolling modul – Controlling (CO)

Az SAP Kontrolling modulja a cégek tervezési, riportozási és nyomon követési munkafolyamatait támogatja. A költségek megjelenítése és rendezése a pénzügyi jelentések és kimutatások igényeinek megfelelően történik.

A Kontrolling modul lehetővé teszi a felhasználók számára a költségek tervezését, nyomon követését, megjelenítését és lekérdezését. Magában foglalja a master data kezelést és konfigurálást, amely lefedi a költség elemeket, a költség központokat, a profit központokat, a belső rendeléseket és a funkcionális területeket.

A Onespire Zrt. szakértelme az SAP pénzügy, számvitel, kontrolling modulokban

Cégünk pénzügy, számvitel, kontrolling szakértői az SAP pénzügyi (FI, NewGL, S/4 FIN), Kontrolling, Eredményszámítás, Önköltség kalkuláció, Ingatlan menedzsment és Treasury megoldásai terén nyújtanak ügyfeleink részére kiemelkedő szintű támogatást. Széleskörű iparágspecifikus tapasztalatainkkal és pénzügyi ellátási lánc megoldásainkkal (FSCM) állunk ügyfeleink rendelkezésre akár új bevezetésekben, akár már meglévő SAP rendszerek S/4 HANA upgrade projektjeiben. A fenti területekhez kapcsolódó rendszerfüggetlen koncepcióalkotásban, üzleti folyamatok optimalizálásában is teljes körő támogatást nyújtunk partnereinknek.

A sztenderd SAP megoldások mellett, amely magában foglalja új S/4 Hana funkciók bevezetését is, ügyfélspecifikus megoldások szállításával, fejlesztésével lehetővé tesszük az SAP képességeinek teljes körű kiaknázását.

Számviteli beszámolók, tőzsdei jelentések készítése

Napjainkban folyamatos kihívások elé állítják a vállalatokat a különböző beszámolók, tőzsdei gyorsjelentések időben történő és hiteles adatokat tartalmazó elkészítése. A folyamatot tapasztalt BPR tanácsadói csapattal és mély SAP technológiai ismeretekkel rendelkező szakértőkkel támogatjuk.

A zárásgyorsítás területén bizonyítottunk már több dimenziójú (szegmens beszámolás), illetve több számviteli alapelven nyugvó (IFRS, HAS, IFRS15, IFRS16, stb.) zárt beszámolók előállításával. A folyamatot partnervállalatok közti egyeztetést segítő rendszerek bevezetésével és SAP alapú konszolidációs rendszerek kialakításával is tudjuk támogatni.

További SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatásaink

A sztenderd megoldásokon túl több ügyfélspecifikus megoldás szállításában is partnerek vagyunk, mint például komplett adómegoldások fejlesztése, vevői értékvesztések és adóvonzatuk kezelése, SAP rendszerek SEPA képessé tétele, banki kapcsolatok kialakítása és fejlesztése.

Ha szeretne többet megtudni az SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatásainkról, keresse a Onespire Zrt. szakértőjét!

Kun Szilárd

SAP Pénzügy, számvitel, kontrolling Modul Kompetencia Központ

Szakmai vezető: Kun Szilárd

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling modul szakértő

Kapcsolódó SAP szolgáltatásaink

Ismerje meg szakterületeinket részletesen, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP support szolgáltatások ikon

SAP SUPPORT SZOLGÁLTATÁSOK

SAP INBOUND ÉS
TERMELÉSI LOGISZTIKA

SAP raktári logisztika ikon

SAP RAKTÁRI ÉS TRANSZPORT LOGISZTIKA

SAP karbantartás modul ikon

SAP
KARBANTARTÁS MODUL

SAP UI5 Fiori ikon

SAP
UI5, FIORI

SAP BI szolgáltatás ikon

SAP
BI SZOLGÁLTATÁS

SAP S4 stratégia ikon

SAP
S4 STRATÉGIA

SAP ABAP fejlesztés ikon

SAP
ABAP FEJLESZTÉS

Kérdése van SAP szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

2 + 11 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This