SAP Raktári és transzport logisztika szolgáltatások

Ismerje meg professzionális SAP raktári és szállítási logisztikai tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásainkat!

SAP raktári és transzport logisztika szolgáltatások illusztráció

Az SAP Transport Management modul bevezetése és integrálása az S/4 HANA rendszer (meglévő) folyamataiba

A legújabb piaci trendek követése, az innovatív technológiai megoldások megismerése és ajánlása ügyfeleinknek

Tapasztalatok az online áruátvétel, RF környezet, mobil nyomtatás, automatizált raktár és robotizált targonca integráció megvalósításában

Széleskörű ismeretek a raktári folyamatok tervezésében és optimalizálásában

Raktári folyamatok támogatása informatikai rendszerekkel

Piacvezető szakértelem az SAP tanácsadás terén

SAP Raktári és transzport logisztika szolgáltatások

A vállalatok jövedelmezőségének és piaci versenyképességének egyik kulcsfontosságú tényezője a raktárgazdálkodás, mivel hatással van mind a vevői elégedettségre, mind pedig az ellátási láncban felmerülő költségekre.

Mit jelent a raktárgazdálkodás?

A raktárgazdálkodás olyan folyamatsorok kialakítását és végrehajtását jelenti, amelyek biztosítják az áruk tárolásának optimalizálását úgy, hogy közben gyorsítják az áru raktáron keresztüli mozgását, maximalizálják a szabad helyek kihasználtságát, biztosítják a pontos termék meghatározást, valamint a pontos leltárnyilvántartást, növelik a munkaerő hatékonyságát, illetve csökkentik a működési költségeket.

Mi a raktárgazdálkodás célja?

A raktári folyamatokat alapvetően öt fő feladatcsoportra oszthatjuk:

  • áru beérkezése,
  • áru tárolása,
  • leltárnyilvántartás,
  • komissiózás,
  • kiszállítás.

A raktárgazdálkodási rendszer célja ezen feladatok automatizálása, a folyamatok gyorsítása és a lehetséges hibák kiküszöbölése.

A jelenlegi üzleti életben a vállalkozás versenyképességének fenntartása érdekében tehát nélkülözhetetlen egy olyan hatékony raktárgazdálkodási rendszer bevezetése, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy működési folyamatainak optimalizálása révén költségcsökkentést, nagyobb termelékenységet és jobb ügyfél elégedettséget érjen el.

SAP raktári logisztika modul

Az SAP raktárgazdálkodási modulja (SAP Warehouse Management system – WMS) rugalmas és automatizált támogatást nyújt a vállalat raktárában végbemenő folyamatokhoz, mind az áruk mozgásával, mind pedig a készletek kezelésével kapcsolatban. Segíti a céget a raktáron belül zajló összes logisztikai folyamatának ütemezett és hatékony végrehajtásában.

A Onespire Zrt. szakértelme az SAP Raktárgazdálkodási rendszerben

A raktárgazdálkodási logisztika a Onespire Zrt. kiemelt szakmai kompetenciáinak egyike. Tudásközpontunk kiemelt feladatának tekinti a legújabb piaci trendek nyomon követését és az innovatív technológiai megoldások megismerését, majd ajánlását ügyfeleink számára. Széleskörű ismeretekkel rendelkezünk raktári folyamatok tervezésében, optimalizálásában és a folyamatok informatikai rendszertámogatásában, legyen szó az árubeérkezésről, termelésellátásról, vagy a kiszállításról.

Az SAP Bővített Raktárgazdálkodási rendszer (SAP Extended Warehouse Management – EWM) megoldással 2014 óta foglalkoznak kollégáink, azóta tudatosan építjük csapatunkat, bővítjük tudásunkat. Az online árubeérkezés, RF környezet, mobil nyomtatás, automata raktár, robot targonca integrálás megoldások bevezetésében jelentős projekttapasztalattal rendelkezünk. Az első magyarországi SAP Bővített Raktárgazdálkodási rendszer bevezetése is tanácsadóink nevéhez fűződik. Azóta további sikeres bevezetéseken vagyunk túl és piacvezető tanácsadói kompetenciával rendelkezünk.

Tudjon meg többet az SAP Raktárgazdálkodási rendszerről, keresse a Onespire Zrt. szakértőjét!

SAP Fuvarozási megoldások

Az S/4 HANA környezetben egyaránt megtalálható a klasszikus SAP ECC (SAP ERP Central Component) fuvarszervezési funkció, a LE-TRA, illetve annak korszerűbb utódja, az új generációs SAP Transport Management.

Az SAP Transport Management egy önálló fuvarozás kezelési modul, amely teljes mértékben integrálható a rendszerben megtalálható összes üzleti folyamattal és hatékonyan kezeli az áru fizikai mozgását a teljes ellátási láncon keresztül.

A modul lefedi a teljes szállítási folyamatot, a megrendelés begyűjtésétől kezdve, a tervezésen és végrehajtáson, a szállítási költségek számításán keresztül, az áru megérkezéséig.

A Onespire Zrt. csapata tapasztalattal rendelkezik az SAP Transport Management modul bevezetésében, integrálva azt az S/4 HANA rendszer (meglévő) folyamataiba, ide értve az SAP EWM (Extended Warehouse Management) modulját/termékét is.

Ha szeretne bővebben tájékoztatást kapni az SAP Transport Management moduljával kapcsolatban, keresse a Onespire Zrt. szakértőjét!

Péter több mint 16 év tapasztalattal rendelkezik SAP tanácsadóként, valamint a logisztikai kompetenciaközpont vezetője.

Alapos ismeretekkel rendelkezik az SAP EWM, WM, LE, MM modulokról, számos magyarországi nagyvállalat raktárgazdálkodási megoldásának előkészítésében és implementációjában vett részt.

A Onespire Zrt. raktárgazdálkodási és szállítmányozási szektor szakértőjeként kompetencia csapatával kiemelten fontos célnak tartja a terület legújabb piacvezető megoldásainak elsajátítását, továbbfejlesztését.

Pásztor Péter

Pásztor Péter

Az SAP Raktári és Transzport logisztika Kompetencia Központ vezetője

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP támogatási szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP karbantartás szolgáltatások

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP UI5 és SAP Fiori szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

Kérdése van az SAP Raktári és transzport logisztika szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

3 + 12 =