SAP S/4 stratégia szolgáltatásaink

Onespire Zrt.

SAP S/4 stratégia szolgáltatásaink

SAP S/4 HANA

A vállalatok számára kiemelt fontosságú a rendelkezésre álló információk és az azokból előállított döntés-előkészítő elemzések valós idejű kezelése.

Az SAP új technológiai alapokra épülő termékvonala az S/4 HANA, ami egy olyan intelligens, integrált vállalatirányítási rendszer, amely egy saját fejlesztésű memória alapú adatbázison fut. A speciális in-memory adatbázis-alkalmazás segítségével megoldható, hogy a riportok és analitikák könnyen áttekinthető és valós idejű formában legyenek megjeleníthetők.

A következő években az SAP S/4 HANA fokozatosan átveszi a korábbi SAP ECC megoldások szerepét a hazai piacon is.

Az SAP S/4 HANA előnyei

Gyors

A megoldás multi-model adatkezelő motorjával a különböző tranzakciók és adatok feldolgozása párhuzamosan, egy időben történik, ami felgyorsítja a folyamatokat és a döntés-előkészítést is.

Egyszerű

Az SAP S/4 HANA memória alapú platformja lényegesen egyszerűbb adatmodell kialakítását teszi lehetővé. Az SAP Fiori UX felülettel kiegészítve a különböző eszközök használata is magától értetődővé válik. Természetesen továbbra is lehetőség van összetett adatmodellek kialakítására is, de csak abban az esetben, ha arra tényleg szükség van.

Költséghatékony

A memória alapú és az adatforrástól elkülönült megoldás segítségével az elemzési és operációs feladatok költsége csökkenthető. 

Rugalmas

Az SAP S/4 HANA teljes mértékben együttműködik belső on-premise környezetekkel, belső vállalati és a külső szereplők által nyújtott felhőalapú megoldásokkal.

Kompatibilis

Összekapcsolható a Microsoft SQL, Oracle és IBM adatbázisokkal is.

Az SAP S/4 stratégia kialakítása

Sok esetben nem könnyű dönteni, hogy hogyan és mikor érdemes átállni az új, hatékonyabb megoldásra. Melyik megoldást válasszuk, a migrációt vagy az újrabevezetést? Hogyan ütemezzük a projektet, mikor indítsuk azt? Az implementációt egy lépésben hajtsuk végre, vagy több fázisban?

Bármelyik megoldást is választjuk, a változások kezeléséhez és az S/4 HANA megoldás erősségeinek hatékony kiaknázásához első lépésben egy alaposan átgondolt stratégia kidolgozását javasoljuk ügyfeleink számára.

Az S/4 stratégia kialakítása során a meglévő üzleti és IT folyamatok megértése az első lépés. Ezt követően, az S/4 HANA képességeit figyelembe véve építjük fel a koncepciót, amely tartalmazza a tervezési, előkészítési és a megvalósítási lépéseket egyaránt.

Ügyfeleink számára hatalmas lehetőséget kínál mindez az üzleti folyamataik egyszerűsítése, a template alapú működés kialakítása és a technológiai újdonságok használatba vétele terén.

Meggyőződésünk, hogy az S/4 HANA bevezetés pontos időpontja lehet kérdés, de az erre vonatkozó stratégia mielőbbi kialakítása nem.

SAP S/4 stratégia: szolgáltatásaink

Cégünk, a Onespire Zrt. tapasztalt tanácsadói segítségével biztosítható, hogy az SAP S/4 HANA bevezetési projektek sikeresen és a kijelölt kereteket belül valósuljanak meg.
Munkatársaink az elvárások és a kiinduló állapot felmérésében, a megfelelő és reális célok kitűzésében, a helyes stratégia kialakításában, a bevezetés operatív végrehajtásában és az éles indulást követő napi használatban is mindenre kiterjedő támogatást nyújtanak ügyfeleinknek.

Tudjon meg többet az SAP S/4 stratégia szolgáltatásainkról, keresse szakértőinket!

Pásztor Csaba

SAP S/4 stratégia tanácsadás

Szakmai vezető: Pásztor Csaba

SAP S/4 stratégia szakértő

Kapcsolódó SAP szolgáltatásaink

Ismerje meg szakterületeinket részletesen, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP support szolgáltatások ikon

SAP SUPPORT SZOLGÁLTATÁSOK

SAP INBOUND ÉS
TERMELÉSI LOGISZTIKA

SAP raktári logisztika ikon

SAP RAKTÁRI ÉS TRANSZPORT LOGISZTIKA

SAP pénzügy számvitel kontrolling ikon

SAP
PÉNZÜGY, SZÁMVITEL, KONTROLLING

SAP UI5 Fiori ikon

SAP
UI5, FIORI

SAP BI szolgáltatás ikon

SAP
BI SZOLGÁLTATÁS

SAP karbantartás modul ikon

SAP
KARBANTARTÁS MODUL

SAP ABAP fejlesztés ikon

SAP
ABAP FEJLESZTÉS

Kérdése van SAP szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

10 + 8 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This