SAP S/4HANA szolgáltatások

Ismerje meg a Onespire zrt. teljes körű tervezési, bevezetési, konverziós és fejlesztési szolgáltatásait!

SAP S/4HANA szolgáltatások oldal banner

A Onespire Zrt. rövid bemutatása

Fő szolgáltatásunk SAP támogatások nyújtása ügyfeleinknek Európában, elsősorban Belgiumra, Németországra, Ausztriára, Hollandiára, Luxemburgra és Svájcra fókuszálva. Budapesti központunk mellett cégünk Belgiumban is rendelkezik egy irodával, amely európai tevékenységünket támogatja.

SAP tanácsadókból és fejlesztőkből álló csapatunk kiemelkedő szakmai tapasztalatokkal rendelkezik a hagyományos logisztikai, termelési, pénzügyi és BI modulok terén.

Folyamatosan bővítjük az SAP termékekkel kapcsolatos ismereteinket, számos megoldás terén egyedülálló tudással rendelkezünk.

Az SAP S/4HANA jelentősége a modern üzleti folyamatokban

Az SAP S/4HANA megoldásnak kiemelt jelentősége van a vállalati tevékenységekben, mivel forradalmi változást hozott az ERP rendszerek terén.

A memórián belüli feldolgozáson alapuló technológiája (in-memory computing) valós idejű adatfeldolgozást biztosít, lehetővé téve a vállalkozások számára a gyorsabb és megalapozottabb döntések meghozatalát. Az SAP S/4HANA zökkenőmentesen integrálja a különböző üzleti funkciókat, elősegítve a kollaborációt és javítva az általános hatékonyságot. Ezenkívül a megoldás megkönnyíti a digitális transzformációra való felkészülést azáltal, hogy lehetővé teszi olyan újszerű technológiák bevezetését, mint például a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a tárgyak internete (Internet of Things).

Az SAP S/4HANA egy kulcsfontosságú eszköz azon vállalkozások számára, amelyek kompetitívek, reakció- és alkalmazkodóképesek szeretnének maradni a modern üzleti élet folyamatosan fejlődő világában.

Ismerje meg a Onespire Zrt. teljes körű és professzionális SAP S/4HANA szolgáltatásait!

Fedezze fel SAP S/4HANA szolgáltatásainkat!

Kattintson a részletekért!

Roadmap és stratégiai tervezés

SAP S/4HANA ütemtervet és stratégiát kell kidolgoznia?

A Onespire Zrt. professzionális tanácsadási és felmérési szolgáltatásokat nyújt.

Kattintson a további információkért!

SAP S/4HANA
bevezetés

SAP S/4HANA bevezetési szakértőt keres?

Segítséget nyújtunk a tanácsadástól az adatmigráción át az éles üzembe állás támogatásáig.

Kattintson a további információkért!

SAP S/4HANA
konverzió

Támogatásra van szüksége az SAP S/4HANA átálláshoz?

Ismerje meg professzionális szolgáltatásainkat a zökkenőmentes konverzió érdekében!

Kattintson a további információkért!

SAP S/4HANA
fejlesztés

Egyedi SAP S/4HANA megoldást szeretne kialakítani?

A Onespire Zrt. teljes körű fejlesztési szolgáltatásokat kínál.

Kattintson a további információkért!

SAP S/4HANA roadmap és stratégia tervezési szolgáltatásaink

Az SAP S/4HANA ütemterv és stratégia kidolgozása döntő lépés az új ERP platformra való sikeres átállásban

Az SAP S/4HANA megoldásra való áttéréshez alaposan átgondolt ütemtervre van szükség, amely garantálja, hogy a projekt megfelelő módon haladjon és elkerülje a felesleges kitérőket. Az SAP S/4HANA-ra való konverzió előtt azonosítani kell a különböző megközelítésmódokat és lehetőségeket. A gondosan kidolgozott roadmap segítségével a kitűzött célokat magabiztosan és váratlan kihívások nélkül lehet elérni.

Egy másik ERP rendszerről az SAP S/4HANA megoldásra való átállás összetettsége miatt proaktív megközelítésre van szükség. Mivel nem minden esetben lehet egyszerű technikai konverziót végrehajtani, körültekintően kell végrehajtani a váltást. A Onespire Zrt. szakértő támogatást nyújt a konverzió előkészítése és végrehatjása során, felkínálva a szükséges szakértelmet az egyedi igényekhez igazodó legmegfelelőbb cselekvési terv kiválasztásához.

Olyan partnert keres, aki behatóan ismeri az átállási folyamat összetettségét? A transzformáció megkezdése előtt alapvető fontosságú a költségekre, működési modellekre és kockázatokra vonatkozó alapvető kérdések felvetése. A technikai szempontokon túl az operatív és a stratégiai célok meghatározása is kiemelten fontos. Szakértőink készek támogatást nyújtani az átfogó elemzés végrehajtása során, előkészítve a átlátható és helyes információkon alapuló döntéshozatali folyamatot.

A projekt kezdetétől a lezárásáig segítjük ügyfeleinket, teljes körű folyamatmodellt biztosítva az SAP S/4HANA migrációhoz. Tapasztalt és összeszokott csapatunk a tervezést, az előkészítést és a folyamatos alkalmazás-menedzsmenttet is támogatja az SAP S/4HANA megoldásra való zökkenőmentes átállás elősegítése érdekében.

Maximalizálja az új ERP platform előnyeit és csökkentse a kockázatokat teljes körű SAP S/4HANA roadmap és stratégia tervezési szolgáltatásainkkal!

 

Kérdése van az SAP S/4HANA roadmap és stratégia tervezési szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

SAP S/4HANA bevezetési szolgáltatásaink

A sikerhez elengedhetetlen, hogy SAP szakértőkből álló professzionális csapat támogassa az átállást

Az SAP S/4HANA teljesen új ERP rendszerként is adaptálható, de egy meglévő SAP ECC (ERP Central Component) telepítést is kiválthat, így a prioritások és a motiváció egészen eltérőek is lehetnek. Az első esetben a kérdés az, hogy melyik ERP rendszert fogjuk bevezetni, tehát az S/4HANA számos alternatív vállalatirányítási rendszerrel kerül összehasonlításra. A másik esetben általában arról kell dönteni, hogy mikor és hogyan térjünk át az új platformra, ritkábban kell a megoldást más vállalatirányítási rendszerekkel összehasonlítani. Azonban mindkét szituációban az SAP S/4HANA által kínált előnyök azonosítása kiemelten fontos a vállalkozások számára.

Az SAP S/4HANA bevezetése egy jelentős és összetett vállalkozás, sok esetben a legfontosabb technológiai beruházás egy szervezet számára. A meglévő ECC vagy egyéb ERP rendszerről az SAP S/4HANA felhős megoldásra való konverzió nemcsak lehetőségeket biztosít, hanem új kihívásokat is teremt, amelyeket hozzáértő szakemberek tudnak megfeleően kezelni. SAP S/4HANA tanácsadóink és fejlesztőink jelentős mennyiségű tapasztalattal rendelkeznek, kiemelten az SAP-on-cloud projektekre fókuszálva. Ez a szerteágazó tudás képezi a költséghatékony, optimalizált zöldmezős, barnamezős vagy kékmezős SAP S/4HANA rendszerek kialakításának és bevezetésének alapját, akár natív felhő alapú környezetben, akár a RISE with SAP modell alkalmazásával.

A Onespire Zrt. SAP S/4HANA bevezetési szolgáltatásai átfogó támogatást biztosítanak ügyfeleink számára. SAP technikai szakértőkből, tanácsadókból és projektmenedzserekből álló csapatunk biztos kézzel irányítja a bevezetés minden fázisát, a kezdeti tervezést, a kialakítást, az alapos tesztelést, a zökkenőmentes adatmigrációt, valamint a kulcsfontosságú élesbe állást is. A velünk való együttműködés garantálja, hogy egy SAP S/4HANA bevezetés ne csak sikeres legyen, hanem az egyedi igényekhez is igazodjon, kihasználva a felhőalapú tárhely képességeit az optimális teljesítmény és hatékonyság érdekében. Bízza az implementációt cégünkre, használja ki az S/4HANA által kínált előnyöket, miközben a feladatban rejlő esetleges kihívásokat szakértőink magabiztosan kezelik.

Biztosítsa projektje sikerét teljes körű SAP S/4HANA implementációs szolgáltatásainkkal!

 

Kérdése van SAP S/4HANA bevezetési szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

SAP S/4HANA konverziós szolgáltatásaink

Egy meglévő SAP ECC rendszer áthelyezése a felhőbe összetett és kihívást jelentő feladat lehet

Az SAP ERP központi komponensről (SAP ECC) az SAP S/4HANA megoldásra való átállás több okból is összetett feladat. Az új rendszer jelentős technológiai és architekturális változást hozott, így az konverzió nem csupán egy egyszerű frissítést vagy verzióváltást jelent. A Onespire Zrt. professzionális támogatást nyújt az átállással járó kihívások leküzdéséhez.

Az SAP S/4HANA konverzióra felkészítő szolgáltatásaink, mint például a tanácsadás, az ABAP kód módosítás (ABAP Code Adjustment), a Business Partner bevezetés, valamint a lokális telepítés felhőbe történő migrációja tökéletes alapot biztosítanak a zökkenőmentes transzformációhoz.

A zöldmezős, barnamezős vagy kékmezős SAP S/4HANA konverziós stratégiák közötti választás nem könnyű, mivel a legjobb megközelítés kiválasztásához számos tényezőt figyelembe kelle venni. Ezek közül kiemelhetők az üzleti célok, maga a meglévő rendszer, az egyedi átalakítások mennyisége és összetettsége, valamint az, hogy a kieséseket és üzemzavarokat mennyire képes tolerálni a szervezet. SAP szakértői csapatunk segíthet az egyes megközelítések felmérésében és a megalapozott döntéshozatalban.

A Onespire Zrt. teljes körű tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat nyújt zöldmezős, barnamezős és kékmezős SAP S/4HANA konverziós projektekhez. Szakértői csapatunk az átállás minden aspektusát lefedi, beleértve az adatmigrációt, a testreszabást, a konfiguráció újraépítését, az integrációt, a felhasználói oktatást, a tesztelést és validációt, a változáskezelést, valamint a törvényi megfelelőség biztosítását is.

Garantálja SAP S/4HANA átállási projektjének sikerét szakértő szolgáltatásaink segítségével!

 

Szeretne többet megtudni SAP S/4HANA konverziós szolgáltatásainkról?

SAP S/4HANA fejlesztési szolgáltatásaink

Az egyedi fejlesztések döntő szerepet játszanak az új ERP rendszer adaptációjának, használhatóságának és optimalizálásának elősegítésében

Az SAP S/4HANA befektetés értékének maximalizálásához módosításokra lesz szükség a rendszer egyedi igényekre való formálása érdekében, ami elősegíti az innovációt, valamint lehetővé teszi az iparági versenyelőny megőrzését. Emellett gyakran van szükség egyedi fejlesztésre a kezdeti adatmigráció és transzformáció, a központi ERP rendszer külső alkalmazásokkal való összekapcsolása, a folyamatok optimalizálása, a felhasználói élmény javítása, a riportkészítés és az elemzések, valamint az új technológiák kihasználása során is.

Egyedi SAP S/4HANA fejlesztési szolgáltatásaink döntő szerepet játszanak a környezet kialakításában, elősegítve a rendszer adaptálhatóságát, funkcionalitását és optimalizálását, valamint a szervezet sajátos igényeinek való megfelelést. Egyedi modulok kialakítását, egyéb rendszerekkel való integráció kiépítését, felhasználói felület átalakítását, alkalmazások fejlesztését, valamint folyamatos támogatást és karbantartást is vállaljuk.

Míg az egyedi fejlesztések jelentős előnyökkel kínálnak, egyensúlyt kell teremteni a módosítások mennyisége és mélysége, valamint a legjobb gyakorlatok és a jövőbeni frissíthetőség között. Gondosan meg kell tervezni, majd később menedzselni is szükséges az egyedi fejlesztési ráfordításokat, figyelembe véve az SAP S/4HANA környezetben kialakított megoldások hosszú távú fenntarthatóságát és támogathatóságát.

Az SAP S/4HANA egyedi üzleti igényekhez való alakítása elengedhetetlen az ERP rendszer előnyeinek maximális kihasználásához. A módosítások biztosítják, hogy ne csak egy általános megoldás, hanem stratégiai eszköz is legyen az S/4HANA, amely aktívan támogatja a szervezet céljait, folyamatait és az iparági elvárásokat. A Onespire Zrt. számos iparágban rendelkezik alapos tapasztalattal, mint például a gyártás, a logisztika, a szállítmányozás, a kiskereskedelem és a pénzügyi szolgáltatások.

Használja ki a stratégiai üzleti megoldás teljes potenciálját SAP S/4HANA egyedi fejlesztési szolgáltatásaink segítségével!

 

Kérdése van egyedi SAP S/4HANA fejlesztési szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Miért érdemes a Onespire Zrt. SAP S/4HANA szolgáltatásait választani?

Az SAP S/4HANA által nyújtott összes lehetőség kiaknázását támogatni tudjuk.

Az SAP S/4HANA kompetencia központunk szerteágazó iparági tapasztalatokkal rendelkezik.

Az üzleti igényekre fókuszálunk, de a technikai részletekre is figyelünk.

Rendszeres workshopok keretében elemezzük ki az SAP S/4HANA ökoszisztéma különböző területeit.

Megbízható, költséghatékony, könnyen fenntartható SAP S/4HANA megoldásokat építünk.

A Onespire Zrt. jelentős erőforrásállománya nagyobb projektek esetén is biztosítja az időben történő leszállítást.

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Csaba, a Onespire Zrt. tulajdonosa és igazgatósági tagja, szakmai pályafutását az SAP vállalat irányítási rendszer és annak legújabb verziója, az S/4 HANA területén építette fel. Az elkövetkező négy év kritikus időszaka előtt álló vállalatoknak elengedhetetlen áttérniük az S/4 HANA-ra, amelynek 2027 a határideje. A Onespire Zrt. már évek óta foglalkozik ezzel az új megoldással és a hozzá kapcsolódó technológiákkal valamint rendelkezik számos ügyféltapasztalattal az S/4 HANA megoldás teljes életciklusában.

Az Onespire Zrt. kiemelkedő szerepet vállal a vállalatok átállásában, kezdve a tervezési folyamatok támogatásával és az IT-stratégia kialakításával. Az integráció és illesztés terén szerzett tapasztalataink segítenek az ügyfeleknek zökkenőmentesen átvészelniük ezt az új kihívást. A Onespire Zrt. csapata teljes körű átlátással rendelkezik a vállalati folyamatokról, az S/4 HANA termékpaletta komplexitásáról, és képes a bevezetés során felmerülő új feladatokra gyors és hatékony megoldásokat kínálni. Legyen szó a jelenlegi SAP rendszer konverziójáról vagy teljesen új zöldmezős bevezetésről, a Onespire Zrt. minden bevezetési alternatívánál segít az ügyfeleknek az előnyök és hátrányok mérlegelésében, hogy a legoptimálisabb megoldást választhassák. Pásztor Csaba és a Onespire Zrt. összeszokott csapata elkötelezett abban, hogy ügyfeleik számára optimális megoldásokat válasszanak és valósítsanak meg az S/4 HANA rendszer bevezetése során.

Pásztor Csaba Onespire

Pásztor Csaba

SAP S/4HANA Kompetencia Központ vezető

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP raktári és transzport logisztika szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP karbantartás szolgáltatások

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP UI5 és SAP Fiori szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

Kérdése van az SAP S/4HANA szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

12 + 3 =