SAP inbound és termelési logisztika

Onespire Zrt.

Termelési logisztika Onespire

SAP Inbound Logisztika szolgáltatásaink

Az üzleti életben általánosságban elmondható, hogy kiemelten fontos a működési költségek és statikus raktárkészlet és vagyontárgyak csökkentése és a teljesítmény maximalizálása, ugyanígy igaz ez a logisztikára is, ahol kulcsfontosságú az ár és raktárkészletek optimalizálása és a következetesség.

AZ SAP Beérkező Logisztika modulja biztosítja a beérkező áruk szállítási költségének alacsonyan tartását, a hatékony raktárkezelést, az azonnali értesítéseket a felmerülő problémákról, illetve késésekről, a magasabb vásárlói elégedettséget és a beszállítókkal szembeni nagyobb bizalmat.

AZ SAP Beérkező Logisztika modulja megtalálható a klasszikus SAP ECC (SAP ERP Central Component) rendszerben, illetve az új generációs S/4 HANA rendszerben egyaránt. Szakértőink mindkét rendszerben széleskörű szakértelemmel rendelkeznek, és iparág specifikusan nyújtanak tanácsadást mind a stratégiai (Source to contract), mind az operatív (Procure to Pay) beszerzési folyamatokhoz kötődően.

Cégünk, a Onespire Zrt. célja kompetencia építése a beszerzési területet érintő, a Beszerzés 4.0 irányelveken alapuló digitalizáció és transzformáció elősegítésére, figyelembe véve felhő alapú SAP (Ariba) és egyéb, nem SAP megoldásokat, összpontosítva azok end-to-end folyamatra való integrálására.

Ismerje meg SAP Beérkező logisztikai szolgáltatásunkat részletesen, vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel!

Termelési logisztika

Minden olyan vállalatnál, ahol termelési vagy gyártási folyamat zajlik, szükségszerű, hogy legyen valamilyen szintű termeléstervezés annak érdekében, hogy a kész termékek a vevői rendeléseknek megfelelően időben kerüljenek legyártásra és leszállításra.

A termelés tervezése elengedhetetlen folyamat az SAP vállalatirányítási rendszerben is, ami segítséget nyújt a vállalat ellátási láncának optimális működéséhez oly módon, hogy összehangolja az ügyfelek igényeit és a szervezet gyártási kapacitását, az anyagok beszerzésének és a késztermékek gyártásának ütemezése céljából.

SAP Termeléstervezés modul (SAP Production Planning)

Az SAP vállalatirányítási rendszer Termeléstervezés modulja (SAP Production Planning) az SAP ECC (SAP ERP Central Component) rendszer szerves része, amely hatékonyan támogatja a vállalkozásokat termékeik gyártási, értékesítési és elosztási folyamataiban. Az SAP Termeléstervezés funkció az SAP ECC rendszer logisztikai moduljának része és a vállalatirányítási rendszer többi moduljával, többek között az Értékesítési modullal (Sales & Distribution), az Anyaggazdálkodási modullal (Material Management), a Kontrolling modullal (Controlling), a Pénzügyi Számvitel modullal (Financial Accounting) és a Minőségellenőrzési modullal (Quality Management) is teljes mértékben integrált.

Az SAP ERP rendszer Termeléstervezés modulja magában foglalja az összes olyan üzleti folyamatot, amely a termeléssel kapcsolatos. Ezek közé tartoznak például az előrejelzés, az anyag- és gyártástervezés, az ütemezés, a különböző jelentések, a költségek nyomon követése (például a tervezett és tényleges költségek monitorozása), az üzemvezetés ellenőrzése, a folyamatban lévő munka leltára és a minőség ellenőrzése. A Termeléstervezés modul ezen túl nyomon követi például az áruk mozgását a nyersanyagból félkész termékké történő átalakulásában is.

A Onespire Zrt. Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központjának szolgáltatásai

Cégünk, a Onespire Zrt. elkötelezett amellett, hogy ügyfeleit az SAP inbound és termelési logisztika modulhoz kapcsolódóan felkészítse a jövőre azáltal, hogy elősegíti számukra a valódi digitális vállalkozásba való áttérést.

Ezzel párhuzamosan biztosítjuk, hogy az átalakulás közben is folyamatosan a saját üzleti céljaiknak és követelményeiknek megfelelően működjenek.

Ebből a célból hoztuk létre korábban az Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központunkat, amely a vállalati Termeléstervezés folyamatát támogatja. Összeforrott és tapasztalt szakértői csapatunk az elmúlt években a hazai SAP tanácsadói piac meghatározó szereplőjévé vált a SAP Termeléstervezési modul és a kapcsolódó belső és külső megoldások terén.

Ha szeretne bővebben tájékoztatást kapni az SAP Termeléstervezés moduljával kapcsolatban, keresse a Onespire Zrt. szakértőjét!

Onespire logo

SAP Inbound és Termelési Logisztika Kompetencia Központ

Kapcsolódó SAP szolgáltatásaink

Ismerje meg szakterületeinket részletesen, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP support szolgáltatások ikon

SAP SUPPORT SZOLGÁLTATÁSOK

SAP pénzügy számvitel kontrolling ikon

SAP
PÉNZÜGY, SZÁMVITEL, KONTROLLING

SAP ABAP fejlesztés ikon

SAP
ABAP FEJLESZTÉS

SAP karbantartás modul ikon

SAP
KARBANTARTÁS MODUL

SAP UI5 Fiori ikon

SAP
UI5, FIORI

SAP BI szolgáltatás ikon

SAP
BI SZOLGÁLTATÁS

SAP S4 stratégia ikon

SAP
S4 STRATÉGIA

SAP raktári logisztika ikon

SAP RAKTÁRI ÉS TRANSZPORT LOGISZTIKA

Kérdése van SAP szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

1 + 3 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This