SAP Fiori és SAPUI5 szolgáltatások

Ismerje meg a Onespire Zrt. teljes körű SAP Fiori fejlesztési és tanácsadási szolgáltatásait!

SAP Fiori és SAPUI5 szolgáltatások banner

SAP Fiori és SAPUI5 szolgáltatásaink és megoldásaink áttekintése

A mai felgyorsult üzleti környezetben a különböző SAP megoldásokat használó vállalkozások folyamatosan keresik a feladatok egyszerűbb és hatékonyabb végrehajtásának lehetőségét.

Az SAP Fiori egy egyszerű és könnyen használható felhasználói felület biztosításával kielégíti ezt az igényt. Az SAP Fiori szerepkör alapú megoldása különböző eszközökön, feladatokon és üzleti csatornákon keresztül érhető el.

Az SAP Fiori kiemelkedően teljesít az elemzések és a napi működés zökkenőmentes integrálása terén, átfogó áttekintést nyújtva különböző rendszerekre kiterjedően.

Cégünk, a Onespire Zrt. átfogó SAP Fiori szolgáltatásokat kínál a felhasználói élmény fokozása és a működés optimalizálása érdekében. Fedezze fel, hogy SAP Fiori szolgáltatásaink hogyan támogathatják cégét céljaik elérésében és kimagasló eredmények elérésében!

Fedezze fel professzionális SAP Fiori és SAPUI5 szolgáltatásainkat részletesen!

További információért kérjük kattintson az egyes szolgáltatásokra!

SAP Fiori és
SAPUI5 felmérés

Cége felkészült már az SAP Fiori és a SAPUI5 bevezetésére?

A Onespire Zrt. professzionális SAP Fiori és SAPUI5 felmérési szolgáltatásokat kínál.

További információért kattintson ide!

SAP Fiori és
SAPUI5 tanácsadás

SAP Fiori vagy SAPUI5 tanácsadót keres?

A felmérésben, a bevezetésben, valamint a támogatásban is segítünk Önnek.

További információért kattintson ide!

SAP Fiori
bevezetés

Az SAP Fiori bevezetését tervezik?

Professzionális SAP Fiori implementációs szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára számos iparágban.

További információért kattintson ide!

SAP Fiori és
SAPUI5 fejlesztés

SAP Fiori vagy SAPUI5 fejlesztőt keres?

SAP Fiori fejlesztőink elkötelezettek az innovatív és testreszabott megoldások leszállítása iránt.

További információért kattintson ide!

SAP Fiori és
SAPUI5 támogatás

SAP Fiori vagy SAPUI5 támogatási szolgáltatásra van szüksége?

Csapatunk többéves tapasztalattal rendelkezik az SAP Fiori támogatási és hibaelhárítási szolgáltatások nyújtásában.

További információért kattintson ide!

SAP Fiori teljesítmény-tesztelés

Optimalizálni szeretné SAP Fiori alkalmazásának teljesítményét?

Tesztelési és optimalizálási szolgáltatásainkkal növelheti alkalmazásai sebességét, hatékonyságát és megbízhatóságát.

További információért kattintson ide!

SAP Fiori és SAPUI5 felmérési szolgáltatások

Az Ön cége készen áll az SAP Fiori és a SAPUI5 bevezetésére?

A Onespire Zrt. SAP Silver Partnerként professzionális SAP Fiori és SAPUI5 felmérési szolgáltatásokat nyújt.

Ahhoz, hogy egy szervezet felkészüljön az SAP Fiori bevezetésére, számos kulcsfontosságú lépést meg kell tennie:

 • A meglevő informatikai rendszerek felmérése: Az SAP Fiori bevezetése előtt fontos a vállalat belső rendszereinek és folyamatainak kiértékelése. Ez segít azonosítani az esetleges hiányosságokat, illetve azokat a területeket, amelyeket optimalizálni kell az új UI technológia alkalmazása előtt.
 • Üzleti elvárások meghatározása: Világosan meg kell fogalmazni azokat a konkrét üzleti követelményeket és célokat, amelyeket az SAP Fiori és a SAPUI5 megvalósításával el szeretnénk érni. Ez az egész folyamat során segíti a döntéshozatalt, valamint biztosítja a szervezeti célokhoz való igazodást.
 • Infrastruktúra-módosítások megtervezése: Az SAP Fiori bevezetése bizonyos infrastrukturális változtatásokat igényelhet, például hardver- vagy szoftverkomponensek frissítését. Elengedhetetlen, hogy ezeket a változásokat előre megtervezzük, illetve a szükséges erőforrásokat ennek megfelelően allokáljuk.
 • Képzés és oktatás: Az SAP Fiori felhasználók számára képzéseket és oktatásokat kell nyújtani. Ez segíti őket megismerni az új felhasználói felület technológiáját, megérteni annak jellemzőit és funkcióit, és maximalizálni a lehetséges előnyöket.
 • Tesztelési és pilot fázis: Az SAP Fiori alapos tesztelését ellenőrzött környezetben kell végrehajtani, mielőtt az egész szervezet használatba venné azt. Ez a pilot szakasz lehetővé teszi a lehetséges problémák vagy hibák korai felismerését, és zökkenőmentes átmenetet biztosít a vállalati szintű bevezetés során.
 • Változáskezelési stratégia: Változáskezelési stratégiát kell kidolgozni, annak érdekében, hogy hatékonyan lehessen kommunikálni az alkalmazottakkal az SAP Fiori bevezetéséről, a szervezet képes legyen kezelni az esetleges aggályokat vagy ellenállást, valamint népszerűsítse az alkalmazás előnyeit annak érdekében, hogy az összes érdekelt fél támogatását megszerezze.
 • Folyamatos fejlesztés: A bevezetést követően rendszeresen fel kell mérni, hogy az SAP Fiori mennyire felel meg az üzleti igényeknek, és a szervezeten belüli felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan fejleszti kell a használatát.

A fenti lépések követésével a vállalat hatékonyan felkészülhet az SAP Fiori bevezetésére, és kihasználhatja annak előnyeit a felhasználói élmény, valamint az SAP alkalmazások termelékenységének javításában.

Cégünk, a Onespire Zrt. teljes körű szolgáltatásokat nyújt az SAP Fiori és SAPUI5 felkészültség ellenőrzéséhez. Szakértőink az SAP Fiori bevezetés előkészítésének részeként képesek megtervezni és végrehajtani cége meglévő infrastruktúrájának szükséges felmérését. Részletes listát biztosítunk az SAP Fiori bevezetéséhez szükséges előfeltételekről és ajánlásokról. Tanácsadóink átfogó stratégiát is készítenek az SAP Fiori felhasználói élmény optimalizálására, egyértelműen meghatározva a fejlesztendő területeket, valamint optimális alkalmazásokat javasolnak és ütemtervet dolgoznak ki az SAP Fiori bevezetéséhez.

Kérdése van az SAP Fiori bevezetésére való felkészüléssel kapcsolatban? Lépjen kapcsolatba szakértőinkkel most és vegye igénybe professzionális támogatási szolgáltatásainkat!

SAP Fiori tanácsadás

Átfogó SAP Fiori tanácsadási szolgáltatásaink révén ügyfeleink kihasználhatják az SAP Fiori bevezetés összes előnyét. A felméréstől az implementáción át a támogatásig útmutatást nyújtunk a teljes folyamat során.

SAP Fiori felmérés: Szakértő csapatunk felméri a cége jelenlegi rendszereit és folyamatait, annak érdekében, hogy meghatározzuk az SAP Fiori bevezetés lehető legjobb megközelítésmódját. Elemezzük üzleti igényeit, kiértékeljük a rendszer kompatibilitását, valamint javaslatokat teszünk a sikeres implmentációra.

SAP Fiori bevezetés: A felmérés befejezését követően szorosan együttműködünk a szervezettel az SAP Fiori zökkenőmentes bevezetése érdekében. Tapasztalt tanácsadóink az Önök egyedi igényei szerint konfigurálják és testreszabják a megoldást, biztosítva, hogy az összhangban legyen az üzleti céljaikkal és célkitűzéseikkel.

SAP Fiori fejlesztés: Átfogó SAP Fiori tanácsadási szolgáltatásaink részeként különféle fejlesztési lehetőségeket biztosítunk az SAP Fiori alkalmazásokhoz . Ez magában foglalja az egyedi SAP Fiori alkalmazások fejlesztését, ahol az igények alapján személyre szabott megoldásokat készítünk. Ezenkívül a meglévő SAP Fiori alkalmazásokat is tovább tudjuk fejleszteni. Szakértelmünk kiterjed a mobil SAP Fiori alkalmazások kialakítására is, zökkenőmentes felhasználói élményt biztosítva a különböző eszközökön.

SAP Fiori támogatás: Tisztában vagyunk vele, hogy a folyamatos támogatás kulcsfontosságú az SAP Fiori optimális teljesítményének fenntartásához. Elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésére a bevezetést követően felmerülő problémák vagy kérdések megoldására. Gyors megoldásokat és proaktív felügyeletet biztosítunk az SAP Fiori környezet zökkenőmentes működése érdekében.

SAP Fiori hibaelhárítás: Ha bármilyen kihívásba vagy technikai problémába ütközik az SAP Fiori implementációjával kapcsolatban, hibaelhárítási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy gyorsan azonosítsák és megoldják azokat. Tanácsadóink mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a platformról, és hatékonyan képesek elhárítani az esetlegesen felmerülő problémákat.

SAP Fiori teljesítménytesztelés: Az SAP Fiori alkalmazásai optimális teljesítményének biztosítása érdekében alapos teljesítménytesztelést végzünk. Ez segít azonosítani a potenciális szűk keresztmetszeteket vagy optimalizálást igénylő területeket, lehetővé téve a rendszer finomhangolását a jobb felhasználói élmény és hatékonyság érdekében.

Átfogó SAP Fiori tanácsadási szolgáltatásainkkal támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy maximalizálni tudják az SAP Fiori előnyeit az egész szervezet számára.

Amennyiben bármilyen kérdése van az SAP Fiori tanácsadási szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal most!

SAP Fiori bevezetési szolgáltatások

A Onespire Zrt. professzionális SAP Fiori bevezetési szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára, számos iparágra kiterjedően. Korszerű megoldásaink segítségével támogatjuk a vállalkozásokat a termelékenységük növelésében, a feladataik egyszerűsítésében és az optimális hatékonyság elérésében.

Az SAP Fiori képességeinek átfogó ismerete révén segíthetjük cégét abban, hogy a lehető legteljesebb mértékben kiaknázza a megoldásban rejlő lehetőségeket. Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes és hatékony SAP Fiori implementációs szolgáltatásokat nyújtson, amelyek tökéletesen illeszkednek az üzleti követelményeihez.

Minden vállalkozás egyedi, saját követelményrendszerrel és munkafolyamatokkal rendelkezik. Ezért olyan SAP Fiori bevezetési szolgáltatásokat kínálunk, amelyek ügyfeleink egyedi igényeire vannak szabva, biztosítva a tökéletes integrációt és testreszabást.

Szakértőink szorosan együttműködnek megbízóink munkatársaival annak érdekében, hogy a meglévő rendszerek és az SAP Fiori integrációját kialakítsák, illetve a Fiori alkalmazásokat a konkrét üzleti igényekhez igazítsák.

Tudjuk, hogy a változás kihívást jelenthet, éppen ezért minimalizáljuk az üzleti működésben bekövetkező zavarokat. Célunk, hogy az SAP Fiori rendszerre való átállás zökkenőmentesen menjen végbe, lehetővé téve, hogy teljes mértékben kiaknázhassa ebben a csúcstechnológiás platformban rejlő lehetőségeket.

Fejlesztőkből és tervezőkből álló csapatunk gondoskodik arról, hogy a Fiori alkalmazások ne csak funkcionálisak, hanem vizuálisan is tetszetősek legyenek, valamint könnyen navigálhatók és használhatók, függetlenül a használt eszköztől vagy kisegítő technológiától.

Az adatvezérelt döntések meghozatala kiemelt fontosságú az üzleti növekedés és a hatékonyság előmozdítása érdekében. Ezért az SAP Fiori bevezetési szolgáltatásaink biztosítják az üzleti áttekintés és az elemzés hatékony végrehajtásához szükséges eszközöket. Szakértői csapatunk támogatja a fejlett analitikai eszközök Fiori keretrendszerbe való integrálását, így hozzáférést biztosít az átfogó riportkészítési és vizualizációs lehetőségekhez. Ezzel a képességgel elemezheti üzleti tevékenységét és értékes betekintést nyer azokba a területekre, ahol optimalizálásra van szükség.

Testreszabott megoldásaink révén biztosítjuk, hogy a megfelelő adatok elérhetőek legyenek és megalapozott döntéseket hozhasson, elősegítve a hatékonyságot és a növekedést. Megoldásainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek ügyfeleink konkrét üzleti igényeinek, biztosítva a szükséges eszközöket ahhoz, hogy áttekintést kapjanak a működéséről, és ennek megfelelően optimalizálhassák annak elemeit.

A Onespire Zrt.-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink elvárásait meghaladó SAP Fiori bevezetési szolgáltatásokat nyújtsunk.

Többet szeretne tudni arról, hogyan tudjuk támogatni vállalkozását az optimális hatékonyság és termelékenység elérésében? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

SAP Fiori fejlesztési szolgáltatás

A Onespire Zrt. átfogó SAP Fiori alkalmazásfejlesztési szolgáltatásokat kínál. Tapasztalt SAP Fiori fejlesztői csapatunk elkötelezett az innovatív és testreszabott megoldások biztosítása mellett az üzleti folyamatok optimalizálása érdekében. Tisztában vagyunk a felhasználóbarát felületek fontosságával a produktivitás növelésé során, Fiori fejlesztési szakértelmünk biztosítja, hogy ezek sikeresen beépüljenek megoldásainkba.

Büszkék vagyunk SAP Fiori fejlesztőinkre, akik jártasak a Fiori fejlesztés minden területén, és mindig naprakészek a legújabb iparági trendek és fejlesztések terén.

Egyedi SAP Fiori alkalmazások fejlesztése

Az SAP Fiori fejlesztési szolgáltatások terén szerzett szaktudásunk kiterjed ügyfeleink egyedi üzleti követelményeinek megfelelő testreszabott SAP Fiori alkalmazások létrehozására.

Az SAP Fiori egyedi alkalmazásfejlesztési szolgáltatásaink magukban foglalják teljesen új alkalmazások létrehozását, valamint a meglévő Fiori alkalmazások továbbfejlesztését is.

A legújabb SAP technológiákat és fejlesztőeszközöket használjuk robusztus és innovatív megoldások kifejlesztéséhez.

Szakértő Fiori fejlesztői csapatunk olyan egyedi Fiori alkalmazások fejlesztésére specializálódott, amelyek zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő SAP rendszerekkel. Az egyedi Fiori alkalmazásokat úgy tervezzük, hogy különböző eszközökön is működjenek, így a felhasználók bárhol használhatják azokat.

SAP Fiori mobil alkalmazások fejlesztése

A mobileszközök életünk szerves részévé váltak, ezért a vállalkozásoknak gondoskodniuk kell arról, hogy alkalmazásaik különböző eszközökön is elérhetők legyenek. A Onepsire Zrt. SAP Fiori alkalmazásfejlesztő csapata tisztában van a mobilbarát alkalmazások fontosságával, ezért az SAP Fiori mobilalkalmazások fejlesztésére specializálódtak.

A Fiori alkalmazásfejlesztés terén szerzett szakértelmünk lehetővé teszi, hogy reszponzív alkalmazásokat hozzunk létre, amelyek különböző platformokon, köztük okostelefonokon és táblagépeken is elérhetők. Gondoskodunk arról, hogy Fiori alkalmazásaink teljesítményre legyenek optimalizálva, így a felhasználók számára zökkenőmentes élményt nyújtanak.

Legyen szó a meglévő Fiori alkalmazások fejlesztéséről, vagy újak kialakításáról, tisztában vagyunk a mobilalkalmazások fejlesztésének összetettségével. SAP Fiori alkalmazásfejlesztői csapatunk elkötelezett a robusztus és innovatív megoldások szállítása iránt, amelyek az Ön konkrét üzleti igényeihez vannak szabva.

Többet szeretne megtudni SAP Fiori mobilalkalmazás-fejlesztési szolgáltatásainkról? Küldje el kérdését szakértőinknek!

SAP Fiori támogatási és hibaelhárítási szolgáltatások

SAP Fiori támogatási szolgáltatásaink segítségével meglévő alkalmazásai zökkenőmentesen és hatékonyan működnek, lehetővé téve, hogy a legfontosabbra, vállalkozása irányítására tudjon összpontosítani.

A Onespire szakértői csapata több éves tapasztalattal rendelkezik az SAP Fiori támogatási és hibaelhárítási szolgáltatások terén, biztosítva ügyfeleink üzleti tevékenységének folyamatosságát. Tanácsadóink és fejlesztőink behatóan ismerik az SAP Fiori ökoszisztémát, beleértve a legújabb frissítéseket és funkciókat, illetve folyamatosan képzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy naprakészek maradjanak az iparági trendek és legjobb gyakorlatok terén.

A Onespire SAP Fiori támogatási csapat biztosítja, hogy minden rendszert hatékonyan és eredményesen lehessen üzemeltetni és karbantartani.

Számos iparágban és összetett környezetek kezelésében is rendelkezünk tapasztalattal, így bízhat abban, hogy SAP Fiori megoldása jó kezekben van. Ügyfélszolgálati csapatunk éjjel-nappal rendelkezésre áll, hogy segítséget nyújtson és elhárítsa az esetlegesen felmerülő problémákat.

Akár egyetlen alkalmazáshoz, akár összetett ökoszisztémához van szüksége támogatásra, az SAP Fiori támogatási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a vállalkozása bővítéséhez szükséges rugalmasságot és méretezhetőséget biztosítsák.

Többet szeretne megtudni az SAP Fiori támogatási szolgáltatásainkról? Lépjen kapcsolatba velünk!

SAP Fiori teljesítménytesztelési és optimalizálási szolgáltatások

Kiemelt SAP szolgáltatóként tisztában vagyunk a hatékony és megbízható SAP Fiori alkalmazások fontossággával.

A lassú és nem reagáló alkalmazások jelentős termelékenységcsökkenéshez, alacsonyabb felhasználói elégedettséghez és az üzleti teljesítmény romlásához vezethetnek. SAP Fiori teljesítménytesztelési és optimalizálási szolgáltatásaink célja az alkalmazások sebességének, hatékonyságának és megbízhatóságának optimalizálása, biztosítva, hogy megfeleljenek az üzleti igényeknek.

A Onespire tapasztalt szakemberekből álló csapata a legújabb módszereket és eszközöket használja a szűk keresztmetszetek azonosítására, a teljesítmény tesztelésére és az SAP Fiori alkalmazások optimalizálására a termelékenység fokozása érdekében.

Speciális módszereink és eszközeink segítségével pontosan felmérjük az SAP Fiori alkalmazások teljesítményét, azonosítva a sebességet vagy a megbízhatóságot befolyásoló problémákat. Miután meghatároztuk ezeket a területeket, azon dolgozunk, hogy optimalizáljuk alkalmazásait a nagyobb sebesség, válaszkészség és termelékenység érdekében.

Az SAP Fiori alkalmazások hatékonyságának növelésével jelentős költségmegtakarítást érhet el, növelheti a munkatársak termelékenységét és javíthatja az ügyfelek elégedettségét. SAP Fiori teljesítménytesztelési szolgáltatásaink jelentik a kulcsot vállalkozása teljes potenciáljának kiaknázásához.

Teljesítménytesztelési szolgáltatásainkkal biztos lehet benne, hogy SAP Fiori alkalmazásai maximális hatékonysággal futnak, és kiváló felhasználói élményt nyújtanak.

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, ha többet szeretne megtudni átfogó SAP Fiori teljesítménytesztelési és optimalizálási szolgáltatásainkról!

Miért érdemes a Onespire SAP Fiori és SAP UI5 szolgáltatásait választani?

Szakértelmünkre támaszkodva ügyfeleinket az SAP Fiori lehetőségeinek kihasználásában minden tekintetben támogatni tudjuk.

Az SAP Fiori és SAPUI5 kompetenciaközpontunk tagjai szerteágazó iparági és SAP tapasztalatokkal rendelkeznek.

Egyszerre tudunk összpontosítani az üzleti követelményekre és figyelni a technikai részletekre.

Rendszeres workshopokon keresztül vizsgáljuk az SAP Fiori fejlesztés különböző területeit.

Megbízható, költséghatékony és könnyen karbantartható SAP Fiori megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket.

A Onespire jelentős méretű erőforrásállománya nagyobb projektek esetén is biztosítja az időben történő leszállítást.

Ügyfeleink

Célunk, hogy stratégiai partnerként kínáljunk ügyfeleinknek prémium fejlesztési és tanácsadási portfóliónkat. Hosszútávú és szoros munkakapcsolatot építettünk ki ügyfélkörünkkel.

 

Az SAP Fiori és SAPUI5 bemutatása

Az SAP Fiori az SAP által kialakított felhasználó-központú tervezési platform, amelynek célja a különféle SAP alkalmazások általános felhasználói élményének javítása. A „Fiori” kifejezés az olasz virágok szóból ered, tükrözve a platform azon célját, hogy vizuálisan tetszetős és intuitív felületet biztosítson a felhasználóknak.

Az SAP Fiori alkalmazások gyűjteményét és egy olyan tervezési keretrendszert kínál, amely az egyszerűségre, a könnyű használhatóságra, valamint a több eszközön való reszponzív megjelenésre összpontosít. Ezeket az alkalmazásokat kifejezetten a leggyakoribb üzleti feladatok lefedésére fejlesztették ki, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hatékonyan navigálhassanak napi tevékenységeik között. A platform reszponzív webdesign megközelítést követ, biztosítva, hogy az alkalmazások zökkenőmentesen alkalmazkodjanak a különböző képernyőméretekhez, beleértve az asztali számítógépeket, táblagépeket és okostelefonokat is.

Az SAP Fiori az SAPUI5, egy HTML5-alapú fejlesztői eszköztárra épül, amelynek segítségével intuitív és vonzó felhasználói felületeket lehet létrehozni. Konzisztens megjelenést és használatot biztosít az összes SAP alkalmazásban, ami megkönnyíti a felhasználók számára az eszközök befogadását, valamint nagyobb termelékenységet eredményez.

Ezenkívül az SAP Fiori nemcsak az SAP S/4HANA-ra korlátozódik, hanem más SAP szoftvermegoldásokra is alkalmazható, mint például az SAP Business Suite az SAP HANA-n és az SAP Cloud Platform. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy korszerűsítsék a felhasználói felületeiket és egyszerűsítsék az összetett üzleti folyamataikat a teljes SAP környezetükben.

Összefoglalva, az SAP Fiori egy olyan tervezési platform, amely felhasználóbarát és vonzó megjelenést biztosít a különböző SAP alkalmazásokhoz. Növeli a felhasználói hatékonyságot és termelékenységet azáltal, hogy leegyszerűsíti az összetett üzleti folyamatokat és intuitív interfészt biztosít változatos eszközön.

%

Fokozott termelékenység és felhasználói elfogadási arány

Az SAP Fiori a tervezési irányelveken túlmutató következetességet nyújt a felhasználói élmény terén. Tanulmányok alapján egyértelmű, hogy a Fiori alkalmazások intuitív és szerepkör alapú jellege miatt jelentősen megnőtt a felhasználók termelékenysége, és javult az elfogadás aránya. Ez a megnövekedett felhasználói elégedettség számszerűen kimutatható a gyorsabb feladatvégrehajtáson, valamint a megnövekedett felhasználói elköteleződésen keresztül, ami akár 20%-os termelékenységnövekedést is eredményezhet.

%

Az alkalmazások gyorsabban használatba vehetők

Az SAP Fiori tervezési elvei a Fiori elemekkel kiegészítve leegyszerűsítik a front-end fejlesztést. Az SAP Fiori nemcsak egységes felhasználói élményt biztosít, hanem felgyorsítja az új alkalmazások használatba vételét is. A Fiori Elements előre meghatározott felhasználói felület-összetevőket és mintákat biztosít, csökkentve a jelentősebb mennyiségű egyéni kódolás szükségességét. Ez gyorsabb fejlesztési ciklusokat eredményez, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsabban reagáljanak a változó követelményekre és piaci igényekre. A mérhető mutatók közé tartozik fejlesztési idő csökkenése, így akár 30%-kal is felgyorsulhat az alkalmazások leszállítása.

%

Számszerűsíthető költségmegtakarítás a fejlesztés során

Az SAP Fiori elemei túlmutatnak a testreszabások engedélyezésén, közvetlenül hozzájárulnak a számszerűsíthető költségmegtakarításhoz a front-end fejlesztés során. A gyakorlati tapasztalatok elemzése alapján a Fiorit alkalmazó szervezetek több mint 80%-al csökkentették a fejlesztési költségeiket a hagyományos módszerhez képest. A fejlesztési költségek mérhető csökkenése közvetlenül hozzájárul az SAP Fiori bevezetésének általános költséghatékonyságához, ami akár 80%-os költségmegtakarítást is eredményezhet.

Az SAP UI5 és az SAP Fiori által kínált lehetőségek

Az SAP grafikus felhasználói felületén alapuló, tökéletesen személyre szabott SAP rendszer használata megbízható megoldást kínál vállalata üzleti tevékenységéhez. De ez nem azt jelenti, hogy teljes mértékben kihasználja a rendszer képességeit.

Készen áll arra, hogy megismerje az SAP Fiori előnyeit? Szeretné felfedezni, hogyan könnyítheti meg a mindennapi munkát és az információ-feldolgozást a korszerű, legmodernebb technológiával?

Mire képes az SAP UI5?

Tudjuk, hogy az SAP Fiori nem egy varázspálca, amely minden problémát megoldhat az ECC-vel kapcsolatban. Azonban hiszünk abban, hogy az SAP világában korábban elképzelhetetlen lehetőségeket rejt magában, és ezeket mindenképpen ki kell használni az üzleti folyamatok racionálisabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tételéhez.

Milyen eredményei vannak a Fiori használatának?

A gyorsabb felhasználói interakció eredményeként a felhasználók kevesebb időt töltenek a rendszer adminisztrálásával, ezért nagyobb figyelmet tudnak fordítani az értéknövelt munkára.

Menedzsment szinten kevesebb idő telik el az információszerzéstől a végrehajtásig, az interaktív felületek és vizualizációk révén javul a felhasználói élmény és az elfogadottság.

Ezért fordítunk figyelmet a Fiori dizájnra és a mögötte álló SAPUI5 technológiára.

Az SAP Fiori főbb jellemzői

 • Szerepkör alapú hozzáférés: Az SAP Fiori alkalmazások felhasználói szerepkörökön alapulnak, így biztosítva, hogy csak a munkakörükhöz kapcsolódó információkat lássák.
 • Reszponzív kialakítás: Az SAP Fiori alkalmazásokat úgy tervezték, hogy alkalmazkodjanak a különböző eszközökhöz, és automatikusan igazodjanak azok képernyőméretéhez és felbontásához.
 • Felhasználóbarát megközelítés: Az SAP Fiori alkalmazások magától értetődő felhasználói élményt nyújtanak, lehetővé téve az intuitív interakciókat.
 • Következetes felhasználói élmény: Az SAP Fiori elkötelezett a következetes és koherens felhasználói élmény biztosítása mellett, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy újradefiniálják munkafolyamataikat. Ez az adatok minőségének és hozzáférhetőségének jelentős javulását eredményezheti.
 • Valós idejű működés: Az SAP Fiori alkalmazások valós idejű működést, információkat és funkcionalitást kínálnak a felhasználóknak manuális frissítés nélkül.
 • Felhőkompatibilis megoldás: Az SAP Fiori felhőmegoldása lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a kritikus SAP rendszereiket a felhőben futtassák, testreszabják és karbantartsák, ezzel biztosítva a skálázhatóság és a bővíthetőség által nyújtott előnyöket.
SAP Fiori mobil applikáció fejlesztés

Az SAP Fiori jellemző használati esetei

Szakértelmünkre és gyakorlati tapasztalatainkra alapozva minden tekintetben támogatni tudjuk ügyfeleinket az SAP Fiori lehetőségeinek kihasználásában.

Néhány kihívás az SAP Fiori kapcsán, amelyet a közelmúltban sikeresen oldottunk meg:

 • Szabványos Fiori alkalmazás implementálása egy R/3 rendszerbe?
 • Fiori Frontend Server telepítése?
 • Egy szabványos alkalmazás kiterjesztése egy extension megoldással úgy, hogy az megfeleljen a cég összes speciális elvárásának?
 • Olyan teljesen új SAP Fiori alkalmazás kialakítása, amely a gyenge mobilhálózati lefedettséggel is megbirkózik?
 • Az ALV riportok kiváltása Fiori alkalmazásokkal JavaScript kódolás nélkül?
 • Az összes Fiorival kapcsolatos probléma kezelése, amely minden SAP S/4HANA bevezetés során elő szokott fordulni?
 • A felhasználói felület szintjének kezelése mellett mélyen belemerülni az ABAP és a CDS back-end rétegekbe?
 • Egy működés szempontjából kritikus Fiori Launchpad kialakítása, amely a végfelhasználók egyetlen hozzáférési pontja az S/4 rendszerhez?

A fenti kihívások mindegyikével találkoztunk már korábban, szakértőink készek megbirkózni bármilyen problémával, amellyel feladataink során szembesülünk.

Számos SAP technológiával foglalkozott tanácsadói és fejlesztői szakmai pályafutása során. Érdeklődési területei felölelik a SAP Fiori (SAPUI5) technológiát és design paradigmát, a SAP Business Warehouse adattárház megoldását, illetve az ABAP nyelv újdonságait.

Lehetősége volt részt venni zöld mezős SAP S/4HANA, SAP BW, BPC alapú üzleti tervezés és Fiori megoldások bevezetésén, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a technikai újdonságokat valós üzleti igények kiszolgálásába állíthassa.

Saját tudásának naprakészen tartása mellett számos ügyfél és kolléga oktatásában is szerzett tapasztalatot angol és magyar nyelven egyaránt.

Szakmai pályafutása során tanácsadóként és fejlesztőként különböző SAP technológiákkal foglalkozott. Érdeklődési területe az SAP Fiori és SAPUI5 technológiai és tervezési megoldásai, az SAP Business Warehouse DWH megoldás, valamint az ABAP nyelv újdonságai.

Lehetősége volt részt venni a zöldmezős SAP S/4HANA, SAP BW, BPC alapú üzleti tervezés és Fiori megoldások megvalósításában, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a technikai innovációkat a tényleges üzleti igények kielégítésére tudja használni.

Amellett, hogy tudását naprakészen tartja, számos ügyfél és kolléga angol és magyar nyelvű oktatásában is tapasztalatot szerzett.

Munkatársaink egy elkötelezett csoportja úgy döntött, hogy az SAP Fiori Kompetencia Központban fejleszti tudását és ismereteit ezen a területen. Rendszeres workshopokon keresztül megvizsgálják a Fiori fejlesztés különböző területeit, a felkészültség biztosítása érdekében.

Az SAP Fiori Kompetencia Központ tagjai különböző iparági és SAP tapasztalatokkal rendelkeznek, így a technológiai szempontok mellett interdiszciplináris megközelítéssel is képesek értelmezni egy kérdést. Ez lehetővé teszi számukra, hogy az üzleti követelményekre összpontosítsanak, illetve ezzel párhuzamosan technikai részletekre is figyeljenek.

Junior kollégáink, ABAP fejlesztőink és vezető tanácsadóink célja, hogy olyan SAP Fiori fejlesztők legyenek, akik egyre jobb megoldásokat tudnak nyújtani ügyfeleinknek, amelyek büszkék lehetnek.

Jelenlegi célunk tudásunk egységesítése, erősítése, hogy mindannyian egységes minőségű szoftvereket tudjunk szállítani, hogy megbízható, költséghatékony és könnyen karbantartható megoldásokkal segíthessük ügyfeleinket.

A Fiori olyan sebességgel fejlődik, amilyenre az SAP és az ABAP világában soha nem volt példa. Célunk, hogy a jövőben ne csak az ECC-vel, hanem az SAP Intelligent Enterprise portfóliójában rejlő lehetőségekkel is naprakészek legyünk.

Szebenyi Bálint

Szebenyi Bálint

Az SAP UI5 és SAP Fiori Kompetencia Központ vezetője

Tekintse meg bejegyzéseinket ebben a témában!

SAP szolgáltatásaink

Részletekért kérjük kattintson a képekre!

SAP támogatási szolgáltatások

SAP logisztikai szolgáltatások

SAP pénzügy, számvitel, kontrolling szolgáltatások

SAP ingatlanmenedzsment szolgáltatások

SAP karbantartás szolgáltatások

SAP Business Intelligence szolgáltatások

SAP raktári és transzport logisztika szolgáltatások

SAP ABAP fejlesztési szolgáltatások

Kérdése van az SAP Fiori szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Küldje el és szakértőink megválaszolják!

Adatkezelési hozzájárulás*

14 + 9 =