Szoftvertesztelés szolgáltatás

Onespire Zrt.

Szoftvertesztelés szolgáltatás illusztráció

Tesztautomatizáció

A szoftverek egyre nagyobb szerepet játszanak életünkben. Elvárjuk tőlük, hogy stabilan, hibamentesen szolgálják ki mindennapjainkat. Ahogy a szoftverek idővel változnak, és igazodnak az új elvárásokhoz, tesztelési tevékenységekkel próbáljuk csökkenteni a változások hatásait, kockázatait. A tesztelés időrabló és monoton tevékenységgé válhat, és amint ez megtörténik felmerül az igény a tesztelési tevékenységek automatizálására. Alapelvünk, hogy bármit lehet automatizálni, de csak azt érdemes, ami könnyen megismételhető, és nem változik gyakran.

Tudjuk milyen fontos, hogy ügyfelünknek valós képe legyen a tesztelés állapotáról, haladásáról, hogy a tesztelés eredménye minél jobban segítse a döntéshozók mindennapjait.

RPA – folyamatautomatizálás

A robotizált folyamatautomatizálást elsősorban adminisztratív területeken használjuk, olyan könnyen standardizálható folyamatokra ami már kiforrott, és ritkán változik. Ilyen feladat például egy e-mail vagy formanyomtatvány elolvasása, a csatolás megnyitása, az adatok beillesztése a csatolmányból egy célalkalmazásba, annak ellenőrzése, hogy egy űrlapot teljesen kitöltöttek-e, válaszüzenet elküldése, számítások elvégzése stb.

Segítségünkkel a monoton feladatok helyett az irodai dolgozók kreatív feladatokkal tudnak foglalkozni. Örömmel segítünk ügyfeleinknek abban, hogy szolgáltatásunkkal motivált és eredményes munkaerővel rendelkezzenek, működésük korszerűbbé váljon, költséget takarítson meg.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Cégünk vállalja ügyfelünk fejlesztési folyamatához illeszkedő tesztelési módszertan kidolgozását, bevezetését, alkalmazását. Akár vízesés akár agilis módszertanhoz igazodva meghonosítjuk a tesztelési tevékenységeket, és a tesztautomatizálást. A választott megoldást integráljuk a verziókezelő rendszerhez, a tesztmenedzsment eszközhöz és a CI/CD folyamathoz.

A tesztkörnyezetek állapotát health check-el, vagy sanity tesztekkel ellenőrizzük, hogy a tesztelőknek mindig valós képe legyen a környezet állapotáról, és csak akkor kezdjenek neki a tesztelésnek, ha az előfeltételek rendelkezésre állnak. A tesztelési tevékenységeket tesztadat kiszolgálással támogatjuk, hogy mindig a szükséges minőségű, és mennyiségű tesztadat és üzleti paraméter legyen elérhető.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Ismerje meg egyéb szolgáltatásainkat, bővebb információkért kattintson az alábbi linkekre:

SAP szolgáltatások ikon

SAP
SZOLGÁLTATÁSOK

Data science és innováció ikon

DATA SCIENCE
& INNOVATION

Menedzsment tanácsadás szolgáltatás ikon

MENEDZSMENT
TANÁCSADÁS

Rendszerintegrációs szolgáltatás ikon

INTEGRÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK

Kérdése van szoftvertesztelés szolgáltatásukkal kapcsolatban?

Küldje el e-mail címét és kérdését, szakértőnk megkeresi Önt két munkanapon belül!

14 + 11 =

Kapcsolat

 

Onespire Zrt. iroda MOM park

Onespire Zrt.
E-mail: info@onespire.hu
+36 1 791 8331
MOM Park Irodaház – 1123, Budapest, Alkotás u. 53. II.
Share This